Şimdi Ara

herkes samsung diyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2006 da uretilen bahsedilen samsung modeli her nekadar bu olsada.

herkes samsung diyor
     herkes samsung diyor

Bana gore,ekranlarin donebilmesinden dolayi benzestirilen bu iki model, teknik acidan oldugu kadar olmasada, tasarim acisindan bir birinden cok farkli tasarima sahipler.

Bu arada samsung un modeli acik vazyette,ayni ET ye benziyor

Her ne olursa olsun,
    Bir markanin ekrani yatay olabilen bir model uretmesi ve bu modele bakip,bunu ornek vererek kendince bir sekilde tuttugu markayi savunmasi,ardindan bunu topic acip insanlarin goruslerine sunmasi cok tuhaf garipsenecek bir durum gercekten.

herkes samsung diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 6 Aralık 2007; 16:04:55 >

• en az bozulan telefon lg'dir!
    sonra motorola,sony,nokia gelir!
  • bırader lg kısmında katılıyorum . telefonda tekınık kısmında zaten bır lg bırde toshıba var ama dıgerlerı ıcın .... x markanın bı modelı olur 7 yıllık kullanım omrunde tek arza acmaz bazıda ılk gunden bozulabılır degısebılır yanı tabı bnm fıkrım

• quote:

Orjinalden alıntı: the_undertaker0101
    herkesi mort ettim
  • herkes kendi telefonunu övmek yerine objektif yorumlar yapsın lütfen. En çok sorun çıkartan ve servise giden telefon evet nokia ama en çok satanda nokia, bunlarıda göze alıp kafamıza göre yorum yapmyalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB BerLiN

en az bozulan telefon lg'dir!

bütün arızalanan telefonları saydınız mı , neye dayanarak yazdınız ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

quote:

Orjinalden alıntı: GFB BerLiN

en az bozulan telefon lg'dir!

bütün arızalanan telefonları saydınız mı , neye dayanarak yazdınız ki...

en cok satmasi neyi degistirir? yarari ne bize?
    eskiden en az bozulanlarin icindeydi belkide,halki bu sekilde kendine cekmis,gerisi tras simdi.
    bunu neye dayanarak yaptigmi soruyosun?
    oyleyse kaynagni sana yakinda gosteririm. burada arkadaslardan tekide bir almanca dergi sayfasinin en az bozulan telefonlar haberini koymustu. o resimi goren arkadaslar buraya koyarlarsa iyi olur.
  • Dostum nokia için konuşmuyorum bu sony'de olabilir samsung'da lg'de... benim demek istediğim ortalama alınarak ifade edilmesi. Kaynak varsa bu şekilde, görmek isterim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 17 Aralık 2007; 9:16:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.