Şimdi Ara

Herkes sıralama tahmini yapıyor buyurun gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce şunu söyleyeyim benim düşüncem 2019 dan kötü gelmeyeceği yönündedir biz forumda gördüğümüz yorumlara netlere göre kötümserlik içine girdik ama kimse çıkıp demiyor pandemiden kimse mi etkilenmedi 2kere tarih değişti kimse mi etkilenmedi haftalarca açıklama beklendi gündem sürekli alıkoydu bizi kütüphane dershane okul hepsi kapandı evde çalışamayalara ne oldu okulla dershane ile gidenlere ne oldu lti kalktı şokundan çıkamayan mezunlar tanıyorum ayriyetten fen son 2 seneyi tokatlar aksini kimse söyleyemez çok dikkat ölçen çeldiriciydi mat 2018-2019 arasıydı formüllü konular yok diye seçici olduğu gerçeği değişmez işlemler çok yorucuydu tyt zaten 2018-2019u döver bunları göz önüne alınca ben 2018-2019 arası sonuç bekliyorum ama forum sağolsun dümenciler de çok piyasada kötümser bir tablo çizdim kafamda şunu da sorup duruyorum kendime hiçbirşey olmadı mı yani bu sene hepsini biz mi uydurduk neyse tahmine geliyorum bu kötümser bir tahmindir daha kötüsüne inanmam sonuçlar açıklanana kadar

1-2.5k da 500 kişi
    2.5-5k da 1000 kişi
    5-10k da 1500-2000 kişi
    10-15k da 2000-3000 kişi
    15-20k da 3000-4000 kişi
    20-30k da 4000-6000 kişi
    30-60k da. 6000-12000 kişi
    60-120k da 12000-25000 kişi
    120-250k da 25000-50000 kişi

Aralıklar açık ama şöyle düşünün mesela 10-15binde 2-3bin atar diye düşünmüşüm 11bindeyseniz bu 2200 gibi olur 15bindeyseniz bu 3 bin olur bu tablodan kötümseri yaşanmaz bunu savunurum sonuçları görene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dereceiçinomuzomuza -- 5 Temmuz 2020; 11:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam tam 30 bin icin ne dersiniz

• Up

• Mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 36 dan iyi derim kesin mantıklı düşünürsek kötümser bir tablo ile karşılaşmayız bence

• Up

• Lolo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yorumlarda cok yüksek netler duyuyoruz. Sadece burda değil. Twitter youtube instagram her yerde ayt ler 70+ . Ben asla dediginiz gibi olmayacagini düşünüyorum. Evet pandemi insanlari etkiledi. Fakat ozellikle ilk20 k yi olumlu yonde bile etkilemis olabilir. Kotu etkilenenler twitterda gordugumuz abuk subuk ınsanlar

• Hocam dediginiz gibi olursa öyle çok dua ederim ki

• Forum dışında 70+ duymadım forumdaki adam YouTubea yorum atmış herkes 70+ diye iyi de yok öyle birşey YouTube Twitter başarılı öğrencilerin kanallarındaki yorumlarda görüyorum herkes şaşkın herkes dökülmüş forum sınava giren boun ee odtü ee de arkadaşlar var ilk 100 için girdiler 6-7 sadece dikkat hataları var 2019 da 114 tyt yapan 110 işaretlemiş Senin fikrin ben 2019 dan kötü gelmez diyorum üstte yazdığım da en kötü tablo olur

• en doğru cevap aga adam bana 90k geriye atacak diyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sn0m_v2 -- 5 Temmuz 2020; 12:8:15 >
  • gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Forumla keşke hiç tanışmasaydım diyeceksiniz 1 ayda kriz geçirmeye yetecek kadar stres yaşatır burası her sene aynı bu seneye özel değil 2018 daha fenaydı on numara geldi sıralar

• Dereceiçinomuzomuza D kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz dikkat hatasi yapan kisiler uniye yerlestikten sonra oylesine sinava giren kisiler. 6 7 dikkat hatasi yapmalari normal.Bu sene ikinci mezunlugumdu. Her sene yapilan yorumlari vs iyi takip ettim. Bu sene gercekten ayt yapılmış. Tyt de öyle. Cunku herkes alıştı artık

• 165k 200e atar 90k nedir o sıralarda araya giren iyi TM ler var sayıları 10bin olsun 210a atar O zaman

• Öyle değil hocam uzaktan eğitim süresinde çalışmışlar ben 105+ Tyt 75 civarı ayt yapıyordum tyt 98-100e düştü ayt 71-72 ye düştü 2 tane hatalı soru var sınavda iyi çalışan kafadan o 2 soruyu yanlış yapmıştır hatalı çünü 20k dan kalan 2 kişi var biyoloji fizik dışında fullemişler ama biyo fiz 8 hatası var 2 si iptal edilse 6 hata düşüncenize saygı duyarım ama asimile olmuşsunuz forumda sanki

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.