Şimdi Ara

Herkes Şu Anki Dertlerini Yazsın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 bine ihtiyacım var,ne yapacağımı sormayın babam kredi çekelim diyor ama ben ödiycem,çok kararsızım parayı alırsam yıllardır hayalini kurduğum şey olacak ama bir yandan da 3 sene boyunca her ay 200 lira borç ödiyeceğim
  • Yeni ortam yeni okul ins iyi olur.

Cok borca battik kredi kartlari yedi maasta vermiyorlar bu ayin basinda verilmesi gereken maas su an 22 si sanirim hala vermediler.

Varikosel iyice ilerledi damarlar bagimsizligini ilan etti ana ameliyattan korkuyorum birde ustte damar sisti diye doktora gidecrktik gidemedik unutuldu gecti hem varikoseli gosterecektim.

Kilo vermeye calisiyorum hala veremedim.

Kas yapmaya calisiyorum gobek.ve gogus. eriyecek gibi degil.

Kapida barfiks seyini alicam maas vermediler alamiyorum.

Mouse bozuk para yok g100s istiyorum babam pahali diyor.

Pc 7.5 yillik. para biriktiriyorum yazin para verniyolar isede.gidemiyom kardesimle kaliyorum.

Tepefonun garanti suresi 1 ay sonra dolacak galaxy ace gts5830-i yer az 10 hizli seysini alop rootla ana bellrk.gibi gostermek.istiyorum nasil yapacam bilmiuorum bozarsam alamam korkuyorum.

2-3 Hafta once ruyamda deprem oldugunu gordum bu sabah ki ruyamdada sel oldu ruyalarim cikiyor benim Allah sonumuzu hayir etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kasık ağrısından başka bişi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balmumsuz Kadın

Türkiye ve erkekleri şuan tek sorunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamda adamına dedin derdin babası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

6 bine ihtiyacım var,ne yapacağımı sormayın babam kredi çekelim diyor ama ben ödiycem,çok kararsızım parayı alırsam yıllardır hayalini kurduğum şey olacak ama bir yandan da 3 sene boyunca her ay 200 lira borç ödiyeceğim

tofaşk mı alıyoz hocam :))
  • Buraya yazsam oturup ağlarsınız ciddi ciddi. Delirmek üzereyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyzamı çok üzdüm İnşallah eskisi gibi olabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarasa Kıçı

Başlayayım;

Dün motorla kaza yaptım yeni para biriktirip aldığım S5'in ekranı parçalandı ve ayağım şişip morardı üstüne basamıyorum çıkık olabilir

Yazlıktayım doktor yok geri dönücem tarihi erkene aldırmam lazım param yok

Babamla kavgalıyım para isteyemiyorum

En yakın dostum memleketine döndü yalnız kaldım

Geçen hafta köpeğim öldü hala aklımdan çıkmıyor

Kız arkadaşımdan ayrılalı 3 hafta oldu

bu ne abi dert kombosu yapmışsın sen ? dert pentasıda denilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

bilgisayara erişimim çok kısıtlı.
    okul öncesi yapacak bir sürü işim var
    epeydir yalnızım

hocam imzada belçika fan club diyo da link yok. linkini atabilen mi ya ait olduğumuz toprakları taşıyalım imzamızda

-telefona 2300 lira para saydık kamerası bok gibi çıktı. hani bok olsa yine iyi ama sıçmış sıvamışlar resmen
    -eylülde üniversite için gideceğim hiç bir şehirde rock bar yok ve ilk bir kaç ay yurtta vejetaryan olmamdan dolayı büyük sıkıntı çekicem. kendi mutfağım olan bi yer bulmam lazım
    -selçukta diş kazandım gitmiyorum(dert değil la bu, konyanın ben... )
    -sevgilim samsun omüyü kazandı ben de orayı bekliyorum ama küçük de olsa kazanamama ihtimalim var şuan en büyük derdim samsunu kazanamamak, bütün hayallerim orası üzerine

ancak size bir anarchistdoomer atasözü; "tamamen kaybedinceye kadar daima bit umut vardır"

• Anadolu üniversitelerinde işiniz ne neden Marmara yı tercih etmiyorsunuz

• Erdoğan'ın ve saksıların elinde güzelim vatanımın içine edilmesi... Adam hem başbakan hem cumhurbaşkanı hem genelbaşkan kısaca padişah ve tepki sıfır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

6 bine ihtiyacım var,ne yapacağımı sormayın babam kredi çekelim diyor ama ben ödiycem,çok kararsızım parayı alırsam yıllardır hayalini kurduğum şey olacak ama bir yandan da 3 sene boyunca her ay 200 lira borç ödiyeceğim

Yurtdışına mı gidiyorsun

• Şuan bunu tuvaletten yazıyorum hafif ishal olmuşum çokta acı yemiştim acıyor çıkartırken şu an ki derdim bu hacı aha buda resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 22 Ağustos 2014; 9:02:48 >
  • Çok içiyorum, bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Themistokles

2 Tane Puma T-shirt aldım slim-fit daha sonra biraz uzun geldi gittim terziye verdim kısalt diye T-shirtlerin içine etmiş çöpe attım 2 T-shirt'e 232 TL verdim bana koyan ise süperdiler tam istediğim gibi merkeze uzak olduğum için alamam bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

bilgisayara erişimim çok kısıtlı.
    okul öncesi yapacak bir sürü işim var
    epeydir yalnızım

hocam imzada belçika fan club diyo da link yok. linkini atabilen mi ya ait olduğumuz toprakları taşıyalım imzamızda

-telefona 2300 lira para saydık kamerası bok gibi çıktı. hani bok olsa yine iyi ama sıçmış sıvamışlar resmen
    -eylülde üniversite için gideceğim hiç bir şehirde rock bar yok ve ilk bir kaç ay yurtta vejetaryan olmamdan dolayı büyük sıkıntı çekicem. kendi mutfağım olan bi yer bulmam lazım
    -selçukta diş kazandım gitmiyorum(dert değil la bu, konyanın ben... )
    -sevgilim samsun omüyü kazandı ben de orayı bekliyorum ama küçük de olsa kazanamama ihtimalim var şuan en büyük derdim samsunu kazanamamak, bütün hayallerim orası üzerine

ancak size bir anarchistdoomer atasözü; "tamamen kaybedinceye kadar daima bit umut vardır"

Hocam Htc One M8 var arkadaşımda kamerası çok iyi sizinkinde bir sorun olmasın garantiye yollayın isterseniz

• -sağ ayagimda kist var , doktor tumordan şüpheleniyor.15 gün sonra ultrason cekilip bakilacak.

-20 bin civari kredi ve kart borcum var.Ve senelerdir ayni duruyor.

-elimde pert kayitli araba var iyice dökülüyor.satmaya da satamiyorum.

Bu arada falanca oyunda halen su leveldeyim diyen arakadas.tek derdin o olsun.hayat sandiginiz kadar kolay değil.

• Dişcide sıra bekliyorum umarım sorun çıkmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.