Şimdi Ara

Herkes Şu Anki Dertlerini Yazsın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anarchistdoomer

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

bilgisayara erişimim çok kısıtlı.
    okul öncesi yapacak bir sürü işim var
    epeydir yalnızım

hocam imzada belçika fan club diyo da link yok. linkini atabilen mi ya ait olduğumuz toprakları taşıyalım imzamızda

-telefona 2300 lira para saydık kamerası bok gibi çıktı. hani bok olsa yine iyi ama sıçmış sıvamışlar resmen
    -eylülde üniversite için gideceğim hiç bir şehirde rock bar yok ve ilk bir kaç ay yurtta vejetaryan olmamdan dolayı büyük sıkıntı çekicem. kendi mutfağım olan bi yer bulmam lazım
    -selçukta diş kazandım gitmiyorum(dert değil la bu, konyanın ben... )
    -sevgilim samsun omüyü kazandı ben de orayı bekliyorum ama küçük de olsa kazanamama ihtimalim var şuan en büyük derdim samsunu kazanamamak, bütün hayallerim orası üzerine

ancak size bir anarchistdoomer atasözü; "tamamen kaybedinceye kadar daima bit umut vardır"

imzayı yaptığım zaman imza hazırlama işi bugluydu.değiştiricem yakında öylesine duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rusca kursuna gidicem hicbisi bilmiyorum
    Babamin 6 yildir bitiremedigi 100bin tl banka borcu var
    Mirasi almicagim borclari almamak icin guzelim araba gidicek
    Matetatik ve geometriden bisey bilmiuorum uni sinavinda ne yapicam ben
    Kiz arkadasim var hoslaniyorum gibi ama muhabbet olsun diye cok yalan atmistim sakayla karisik beni yalanci olarak tanimasini istemiyorum
    Bugun taksime gitcem ama oncesinde cumaya gidicem insallah cok terlemem bizim cami cok sicak cunku

• kpss..

• quote:

Orijinalden alıntı: bde

-sağ ayagimda kist var , doktor tumordan şüpheleniyor.15 gün sonra ultrason cekilip bakilacak.

-20 bin civari kredi ve kart borcum var.Ve senelerdir ayni duruyor.

-elimde pert kayitli araba var iyice dökülüyor.satmaya da satamiyorum.

Bu arada falanca oyunda halen su leveldeyim diyen arakadas.tek derdin o olsun.hayat sandiginiz kadar kolay değil.

Insallah bir sey cikmaz hocam ve en yakin zamanda borcunu odersin @bde

Karsiniza hep dertler cikiyor bu sene hep kotu olaylar yasadik moralim sifirdi hic bir sey yapmak istemiyordum ama aradan zaman gecince gitgide unutuyorsunuz bakiyorumda milletin tum derdi para borcu olanlara sozum yok onlarinkide buyuk bir dert ama yok sunu alamadim yok bunu aldim begenmedim gibi seyler yazanlara sinir olmamak mumkun degil

• Boşanıyorum...

• http://www.youtube.com/watch?v=wXqY7dw0LYQ

alın dertli insanlar. Bu müzikleri dinleyin dertx10 garanti.
  • eşimin ailesi burada, onları 100 km ötede başka bir ilçedeki kendi ailemin yanına götürmeli miyim götürmemeliyim bilemedim???
  • hayatım çok kötü giderken hayatıma bir kız girdi sanırım aşık oluyorum sürekli konuşuyoruz vs ama kızla farklı şehirlerdeyiz bir yanım yaşamak isterken bir yanım ölmek istiyor intihar geçiyor aklımdan sürekli
  • 7 saat uyudum cok uykum var

• quote:

Orijinalden alıntı: Constanza

Allah başka dert vermesin birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

7 saat uyudum cok uykum var
    quote:

Orijinalden alinti: Deorro4

7 saat uyudum cok uykum var

sen bi evlen, sonra çocu?un olsun, sonra 2 günde 7 saat uyursun, o zaman buraya ne yazacaksyn b ilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: falanfilann

baya uzattım saçı 3 numara şimdi baya seyrelmiş çok üzüldüm
    mezuna kaldım ders çalışasım yok
    Boyun kısa kaldı
    Dağa gittim çok feci yanmışım kapkara oldum soyulmayan yerim kalmadı
    Evdekilerden gına geldi anlaşamıyoruz artık
    1 sene önce çok iyiymiş tipim gittikçe çirkinleşiyorum sakallar çoğaldı hiç yakışmıyor
    Fazla param yok babamdanda sürekli para istemek hoşuma gitmiyor
    Burnumda egrilik var ameliyat olmadım bi türlü uykumu alamıyorum sürekli yorgunluk var ...

şimdilik bunlar

estetik yaptır dostum zor birşey değil. durumun iyise hem nefes problemin kalmaz hemde iyi görünür.
  • Üniversiteyi bitirmem için 2 tane dersi vermem gerekiyor. 2 senedir bu iki ders yüzünden okulum uzadı. Maalesef anlamıyorum, çalışsam da yapamıyorum. Birinden geçsem, diğerini tek derste geçip bitireceğim. İşin ilginç yanı her iki hoca da "Tek derste yardımcı olurum, vize-finale yapabileceğim bir şey yok" diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şükür, bir tek bu derdim var. Allah, darda kalanların, dertli olanların yâr ve yardımcı olsun.

• burun şeklinde sıkıntı yok durumumuzda iyi sayılırda işte tam cesaret edemedim ameliyata.İyi bi doktor bulmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • penisim kanıyor dedim gitmedimi

• Dişlerim çok kötü temizlettiricem.
    Karnımda çok az yağ kaldı ama yağlı yemek yemeden duramıyorum.
    Saç stilimi bulamıyorum.
    Ajanslara başvurmak için babamdan izin alamıyorum.

• Yazın başından beri çalıştım bayramın son günü bıraktım çalışmayı ve biriktirdiğim para yavaş yavaş azalmaya başladı bende başka bi yere gireyim tatilin sonuna kadar dedim.
    Dün ilk gündü ancak verilen paraya göre iş çok yorucu, günlük değil haftalık ödeme yapıldığı için 6 gün daha çalışmak zorundayım yani kalan 6 gün işkence gibi geçecek
  • Yakın bir zamanda intihar etmeyi düşünüyorum

• dershanede bi domaltıp xxxx yapmadıkları kalıyor çok ağır dersler ayrıca 2 gün önce 2 kere ölümden döndüm 1 saat arayla sinirlerim alt üst durumda
  • Benim sayısal bölümden 350 puan üstü almam lazim ama matematikten nefret ediyorum nasıl yapacam bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.