Şimdi Ara

Herkes Şu Anki Dertlerini Yazsın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

babam cok ustume dusuyor ve dahasi

lise bu sene bitiyor sinav derdi var

kilo alamiyorum

memleketin hali benim canimi cok sıkmaya basladi

bakiyem dun daha -8 oldu

Hic kimseye guvenemiyorum ne olsa bi art niyetcilik cikiyor

sevdigim kiz tarafindan iplenmemekteyim

hayalimdeki hic birseyi gerceklestiremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi herkesin kendine göre bir derdi var. Ama böyle konular açıldığında hiçbir derdim yok diyenler çıkıyor arada, onlara şaşırıyorum bayağı.
  • Mtb me continental iç lastik alcam kredi kartını yazıyorum hata veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iş bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Dertler penis gibidir, herkes en büyüğü kendisininki sanır.

<!--ok-->

Allahım Caps aldım ilerde yayınlarım

• sony forumlarında kendini sony ilahı zannedip sony ' i her seferinde fırsat buldukça kötüleyen sir psilopsi gibi ismi lazım olmayan bir fanboy arkadaş var şu an kendisini dert ediyorum.
  • Sevgilim izmire taşındı...

• quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Dertler penis gibidir, herkes en büyüğü kendisininki sanır.

<!--ok-->

Allahım Caps aldım ilerde yayınlarım

Konu Disinin efsaneleri arasına girdi kardeş

• Kıl Dönmesi ameliyatı olacağım yakinda

hiç sevgilim olmadı

göbek çıkmış bide biraz galiba kilo almışım :(

boyum kısa

• Para lazim cok para.Huzur lazim cok huzur.

• borç ve mutsuzluk
  • Ps4 üm yok

• Para yok kız yok
  • Ne derdim var diye düşündüm fakat pek yok , zaten hep depresif bir haldeyim yani derdim varmış gibiyim bu bile dert.

Ufak bir hastalığım var.

geçen gün 8 yıllık arkadaşımlan kavga ettim ve azıma geleni söyledim şuan konuşmuyoruz ve artık konuşmayızda.

Bukadar.
  • Parayı acımasızca kullanıyorum. Geleceğe yönelik herhangi bir yatırım veya yaptırım yapmadan keyfime göre takılıyorum.

Saçlarım dökülüyor. Ne yaparsam yapayım bir türlü çözüm bulamıyorum. Ve bu beni hayat'tan soğutan belkide en büyük sıkıntı diyebilirim.

Adam akıllı dostlarım ve kardeşim diyebiliceğim bir insan yok. Sevgilim yok hayatımdan memnun değilim her şey çok sıkıcı tek gerçeğin para olduğu bir dünya'da yaşıyoruz. Sonuçta ve paran varsa dünya tamamıyla senin oluyor hiç bir şekilde para her şey değil demeyin. PARA HER ŞEY! PARAN YOKSA ADAM DEĞİLSİN NOKTA.

* Acımasız bir duygulara sahibim kimseyi gözüm görmüyor. Kimseyi takmıyorum. 3 Günlük dünya'da taksan neye yarar takmasan neye yarar.

Burdan dertlerinizi ne kadar yazarsanız yazın. Kimse size herhangi bir şekilde çözüm sağlayamıcak. siz aynı oturduğunuz yerden hayatınıza bu sorunlarla devam ediceksiniz. Ben niye yazdım derdime çözüm olun diye değil herkes gibi bir derdim olduğu için yazma gereği duydum. Biliyorum ki ne kadar yazsam da boş...

• Ben de bir şey paylaşmak isteyerek bu mesajı yazmaya başladım ama şunu fark ettim çok şükür dert denilecek bir problemim yok. Bir tek mezuna kaldım ve tanıdıklarım eylül gelmeden çalışmaya başla dediler. Bilinçaltımda eylülde başlarsan başarılı olamazsın gibi bir fikir ortaya çıkacak diye çok korkuyorum. Ama insanın başına korktuğu gelirmiş. O yüzden korkmamam gerekiyor. Fakat elimde değil tırsıyorum lan.
  • Morhipodan verdiğim ayakkabı ve slip çamaşır siparişim slip çamaşırın gönderime hazır olmadığından beni daha fazla bekletmemek için hazır olan ayakkabının gönderimini yaptık mailini aldım az önce.

• Mezunuz üniversite hayalleri sonraki bahara kaldı. Kısa vadede derdim bu şuan. Gelecek içinde dertlerim var.

• Sag üst yanagımdaki 20lik dişim yanagımı yara yapmıs ve batıyor :( Doktora gitmekten çekiniyorum ama ilerler ise daha beter olacagınıda biliyorum :(

• Ne kadar da basit dertleriniz var. Kimi sevgilisi kimi oyun kimi gülünüp geçilecek , hayatın basit ve anlamsız dertleri . Keşke sizin gibi çocuk olsaydım, hayat bana gerçekten çok çok kolay gelirdi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.