< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Herkes yalnızlık zor evlen diyiyor,zorundamıyım (2. sayfa)
-
-
kendini anlat dayı yaşadığını anlat ders çıkaralım, nasıl bu hale geldin.
-
@Cem_Alim bize bir viski ayarla, mezeler benden dayı anlatacak
-
İstediğimle beraber olmamın verdiği haz bi kişiyle bi ömür yaşamanın önüne geçtiquote:
Orijinalden alıntı: _Teddy_kendini anlat dayı yaşadığını anlat ders çıkaralım, nasıl bu hale geldin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam geçmişi bırakın geleceğinizi garanti altına alın derim ben. Emek olmadan yemek olmuyor arayın, bulun ve fethedin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dışarı çıkıp evlenecek kadın mı arıyayımquote:
Orijinalden alıntı: .Ferrum.
Hocam geçmişi bırakın geleceğinizi garanti altına alın derim ben. Emek olmadan yemek olmuyor arayın, bulun ve fethedin.
bak hala kendini kandırıyorsun, geç bu ayakları.
Hormonların ateşi sönecek belki de söndü dayı, yanına baktığında sana değer veren seni anlayan bir kadın olmayacak.
-
Olursa Allah’ın işi belli olmazquote:
Orijinalden alıntı: _Teddy_bak hala kendini kandırıyorsun, geç bu ayakları.
Hormonların ateşi sönecek belki de söndü dayı, yanına baktığında sana değer veren seni anlayan bir kadın olmayacak.
@Cem_Alim gerçekleri anlat dayı şuna bizi anlamıyor.
-
Allah falan karıştırma şimdi.
Dışardan görünen gözle sana baktığımda bir monitör başında kendini avutan mutluluğunu o monitörle tatmin eden dayı görüyorum.
İtiraf etmelisin.
-
Ağabey onun da bir yolu yordamı var tabii. Yardım çığlığı derecesinde açtığınız konulardan kurtulmak için bir adım atın gerisi gelir. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.
Allah heryerde nasıl karıştırmayayım yo sağlıkçıyım hatta bugün doğum günümdü 8 kız arkadaşla kutladım beraber ortamım iyi :)quote:
Orijinalden alıntı: _Teddy_Allah falan karıştırma şimdi.
Dışardan görünen gözle sana baktığımda bir monitör başında kendini avutan mutluluğunu o monitörle tatmin eden dayı görüyorum.
İtiraf etmelisin.
Hatta evli çok mutsuz insanlar var boşansa ömür boyu nafaka ben şu an bu saatte bişe istediğim herseyi yaparım :)
Sen anlat neden evlilik derdindesin başka çıkışın mı yok
ortamı iyi olanın burda işi yok dayı.
yemeyelim birbirimizi.
-
Ne alaka daha gece girdim :) ortamı olan foruma girmiyormu o kadar yoruldum ki evde takılıyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: _Teddy_ortamı iyi olanın burda işi yok dayı.
yemeyelim birbirimizi.
ben söyleceğimi söyledim dayı sana sen konuyu değiştirdin.
Dediklerimi de çok iyi anladığını düşünüyorum.
-
Hocam geceleri yalnızlık krizine girmiyor musunuz? Hem o sekiz adet dişi arkadaşın eril arkadaşları falan yok mu yani sonuçta onlar sana ruhen bağlı insanlar değil hatta belki de senle ilgili doğru dürüst hiçbir şey bilmiyorlar bile değil mi?
kızların Berkleri anlatışını dinlemiştir, dedikodu yapmıştır malum belli yaştan sonra erkekte testo oranı düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 9 Kasım 2024; 23:40:21 > -
Umarım öyle değildir, kızlarla konuşmak insanı rahatlatır ama tam doyuma ulaşmazsın. Sana saygı duyacak birileri de lazım bu hayatta.
belkide o 8 kızın kız arkadaşı olmuştur bu dayı ne dersin düşünmedim değil bak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X