Şimdi Ara

Herkes yalnızlık zor evlen diyiyor,zorundamıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani öyle bi kuralmı var,40 yaşındayım yalnız yaşıyorum ve mutluyum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güzel abim bende birkaç kelam laf etmek isterim konu hakkında.

Şimdi forum köşelerinde her gün konu açıyorsun, belli ki bizden onay alıp yalnızlığınla doğru bir seçim yaptığına inanmak istiyorsun ama üzgünüm birilerinin gerçekleri söylemesi gerekiyor ve bir erkek olarak duvara çarpmışsın yani artık son raddedesin eğer önümüzdeki iki üç yılda evlenemezsen hiç evlenemezsin ki zaten şu anda evlenebileceğin adaylar bile boşanmış olanlar olabilir. Velhasıl kelam insan insanın dubai çikolatasıdır bizim forumda robinson diye bir fani var baldızı 39 yaşında ve bekar, hiç evlenmemiş. Hoşuna giderse görüş derim. Hiç yoktan iyidir boşver evi toparlayan birisi olur, iş bölümü yaparsınız hayat kolaylaşır. Çocuk olmasa da olur yaşınız riskli sınıra yaklaşmış ama sen bilirsin yine.

Saygılarımla...
    Ferrum.
  • dayı evlilikten başka ne düşünürsün sen ?

• Eserin adı eserin adı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayı bence kendini kandırıyorsun mutlu falan değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: _Teddy_

dayı bence kendini kandırıyorsun mutlu falan değilsin

Dayı sana gurban :)

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

dayı artık gerçekleri itiraf etmelisin kafayı sıyırma durumu hakkında ?

• yalnızlık zor değil mi dayı anlatsana pişmanlıklarını şuan hayatının kadınıyla vakit geçirmek varken buralarda ne arıyorsun dayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kıza dedim hayat zor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Teddy_

dayı artık gerçekleri itiraf etmelisin kafayı sıyırma durumu hakkında ?

Zamanı geldimi ?

40 yaşındasın ve anılarını biriktirdğin bir insan yok hayatında, zor olmuyor mu dayı

dayııı 40 yaşındasın ve hayatında güzel olanı paylaşabileceğin kötü olanı dertleşebileceğin ruhuna işleyen bir kadın yok.

Zor olmuyor mu dayıı itiraf et

• dayı itiraf etmelisin artık

dört duvar arasında bir monitör başında kendini avutuyorsun....

• 40’ ından sonra yalnız kaldım.
    Anam pencereden atlamayayım diye bende kalmaya başladı.

Eve arkadaş getiririm ama anam kapıda nöbet tutar gibi beklerdi.

Tak etti canıma başka şehre kaçtım, yapa yalnız kaldım…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bak cem_alim gerçekleri anlattı...

özgürlüğüne düşkünsün veya öyle olduğunu sanıyorsun fakat hayatındaki eksiklik sevilme eksikliği... belki bize mesaj vermeye çalışıyorsun yalnızlığını dillendiremiyorsun.

zor durumdasın ben farkındayım bunun.

• Güzel abim bende birkaç kelam laf etmek isterim konu hakkında.

Şimdi forum köşelerinde her gün konu açıyorsun, belli ki bizden onay alıp yalnızlığınla doğru bir seçim yaptığına inanmak istiyorsun ama üzgünüm birilerinin gerçekleri söylemesi gerekiyor ve bir erkek olarak duvara çarpmışsın yani artık son raddedesin eğer önümüzdeki iki üç yılda evlenemezsen hiç evlenemezsin ki zaten şu anda evlenebileceğin adaylar bile boşanmış olanlar olabilir. Velhasıl kelam insan insanın dubai çikolatasıdır bizim forumda robinson diye bir fani var baldızı 39 yaşında ve bekar, hiç evlenmemiş. Hoşuna giderse görüş derim. Hiç yoktan iyidir boşver evi toparlayan birisi olur, iş bölümü yaparsınız hayat kolaylaşır. Çocuk olmasa da olur yaşınız riskli sınıra yaklaşmış ama sen bilirsin yine.

Saygılarımla...
    Ferrum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @.Ferrum. çok güzel noktaya değinmiş...

Gençlik ateşin sönmek üzere belki söndü. Biyolojinin hatırlattığı o gerçek zaman kimseyi beklemiyor dayı...

Hayatını paylaşacağın kadının yok.

Sana baba diye seslenen çocuğun da olmayacak belkide...

• Hacı evlenmiceksen evlenme bu kadar basit

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Güzel abim bende birkaç kelam laf etmek isterim konu hakkında.

Saygılarımla...
    Ferrum.
    Çok tşk ederim cidden mutluyum ,kafam rahat ama bunun. Farkındayım yaş 40 ,bu saatten sonra hayat arkadaşım olsun isterim,tabi yalnızım diye çirkef biriyle evlenip ,cehenneme çevirecek birini tabi bulmam .

Hayırlısı ya

nerden biliyor çirkef olacağını ?

seni cehennemden kurtarıp sana cenneti yaşatacak kadın mı kalmadı bu hayatta ?

• @.Ferrum. 40 yaşındayım ve hayatımda benim ruhuma dokunacak kadın yok düşünemiyorum cehennem gibi geliyor. Kendimi kötü hissediyorum

dayı 40 yaşına kadar nasıl ilişkilerin oldu bizimle bunları paylaşmalısın. Seni bu ruh haline sokan, seni bu duygularla forum köşelerine hapseden ne oldu travmalarını bizimle paylaşmalısın ki seni anlayabilelim, yoksa bu taraftan durum hiç iyi gözükmüyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.