Şimdi Ara

Herkese selam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam.bende yeniyim,306 nın tipini çok beğeniyorum ve bu hafta bi tane alıcam ama taktım kafaya otomatik vites ve lpg li olucak.bi tane ankarada petrol yeşili var 162000 kmde otomatik ve lpg li sizce bu 306 bana sorun çıkartırmı fiyat 9-10 arası sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda alıcam yada almicam bu 306yı.Lütfen görüşleriniz?? 8-9-10a bildiğiniz satılık varsa otomatik onuda belirtirseniz sevinirim.Teşekkürler.

• Selam arkadaşım hoşgeldin.306 nın tipini ben de çok beğenirim.Hem otomatik hem de lpg li bir 306 zor bulunur gibime geliyor.Ama şanslıysan neden olmasın.162 bindeki araç eğer gerekli zamanlarda parça değişimine girişse , geçmişi temizse(kazasız) alınır.
  • a.s. 306 lar guzel araba bende de bi tane var sedan diesel 220000km de motoru halen canavar gibi hic bir sorun yasamadim simdiye kadar sabahlari soguklarda bile tek mars ta aliyor.

bu motorlarin omrunun 400.000km civarina kadar gideceni biliyorum benim arkadastada 405 diesel var motor350000km de ve daha hic motor rektefe edilmedi

alir san simdiden hayirli olsun

Herkese selam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.