Bütçem kısıtlı olduğu için şimdilik APU sistem almaya karar verdim. İleriki dönemde 2. El rx6600 falan takmayı düşünüyorum. Aşağıdaki parçalarda bir sıkıntı var mı sizce bakar mısınız? İşlemci: AMD Ryzen 5600G Anakart: AsRock B550m-HDV Bellek: Adata DDR4 2x8GB Harddisk: Adata Legend 512 GB Kasa: Dark Raider 3x12cm Glass Cam Panel Güç Kaynağı: High Power 500W 80+ Bronze Toplam Fiyat: 10 Bin TL |
Herkese Selamlar. AMD 5600G Sistem Alacağım. Donanımlar İyi mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
10 bini apu sisteme gömmeye gerek yok, hazır sistemler geliyor.
Yaklaşık 11binegencergaming.com
PCH V3.1 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARIhttps://www.gencergaming.com/pch-v3.1itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
VOK-PRO WIN/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 8GB GDDR6/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Windows 11 Home SL/INTEL ARC PC |ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/vok-pro-win_h16901
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam evet haklısınız galiba. Peki bu sistemin donanımları yeterli mi? Kasa PSU vs. herhangi bir özelleştirmeye girmeme gerek var mı? Bütçem sınırlı çünkü
-
Geçen günlerde çok FP bir pc çıktı donanım arşivi tarafından ona bakmanızı tavsiye ederim, ama stokları bitti.
-
Fsp Hyper K 600w seçebilirsiniz, daha iyi olur. Depolama 500 gb yetmeyebilir, sonradan yükseltirsiniz.
Edit: düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 3 Haziran 2023; 0:15:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 gb artık çok
-
Hocam bunun işlemcisi Tray'miş. Hiç bir donanım değiştirmeden sistemi böylece alacağım. Sadece sonradan işlemci için soğutucu alırım. İşlemci için soğutucu önerin var mı uygun fiyatlı kaliteli olanlardan
-
Arkadaşın önderdiği bu sistem fena değilmiş aslında. Sadece PSU yu sevmedim. Zamanla para olduğunda daha kaliteli bir psu ile değiştirilir ama.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X