Şimdi Ara

HERKESE SERGÜZESTTEN SELAMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Naber millet bakiyorum muhabbet bol durun ben de hemen muhabbate dalayim

(mod lar sakin banlamayin serefsizm 3 tane yedekte nick im var hemen geri gelirim)

• Allanızı seviosanız şu adamın topic'ine cvp atmayın burdan herkese sesleniorm lütfen bu adamla muhattap olmayın böleleriyle ilgilendikçe daha da artislenirler o yüzden bu msj son olsun
  • sana ne oluyor be adam actirma bayramlik agzimi kimseyle derdim yok, ortami msj inle geren sensin muhatap olma o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Allanızı seviosanız şu adamın topic'ine cvp atmayın burdan herkese sesleniorm lütfen bu adamla muhattap olmayın böleleriyle ilgilendikçe daha da artislenirler o yüzden bu msj son olsun

+999999999
  • madem bana karşısın, analayamıyor musun adam msj yazmayın bu son olsun diyor hala ne artislik yapıyorsun, bak ben sana izah edeyim muhatap olma yani görmezden gel, yani gale alma.. hayret bi şey ya karşıtlarıma bile ben akıl veriyorum. Arkadaşlar sözümün kimlere ait olduğu aşikar lütfen üzerinize alınmayın

quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

Allanızı seviosanız şu adamın topic'ine cvp atmayın burdan herkese sesleniorm lütfen bu adamla muhattap olmayın böleleriyle ilgilendikçe daha da artislenirler o yüzden bu msj son olsun

+999999999

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar herkese selam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.