Naber millet bakiyorum muhabbet bol durun ben de hemen muhabbate dalayim
(mod lar sakin banlamayin serefsizm 3 tane yedekte nick im var hemen geri gelirim)
Allanızı seviosanız şu adamın topic'ine cvp atmayın burdan herkese sesleniorm lütfen bu adamla muhattap olmayın böleleriyle ilgilendikçe daha da artislenirler o yüzden bu msj son olsun
sana ne oluyor be adam actirma bayramlik agzimi kimseyle derdim yok, ortami msj inle geren sensin muhatap olma o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
Allanızı seviosanız şu adamın topic'ine cvp atmayın burdan herkese sesleniorm lütfen bu adamla muhattap olmayın böleleriyle ilgilendikçe daha da artislenirler o yüzden bu msj son olsun
+999999999
madem bana karşısın, analayamıyor musun adam msj yazmayın bu son olsun diyor hala ne artislik yapıyorsun, bak ben sana izah edeyim muhatap olma yani görmezden gel, yani gale alma.. hayret bi şey ya karşıtlarıma bile ben akıl veriyorum. Arkadaşlar sözümün kimlere ait olduğu aşikar lütfen üzerinize alınmayın
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur