Şimdi Ara

Herkese yeniden merhabalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 senedir lineageden çok uzak kaldım. Yeni gelişmeler neler ? Birde server arıyorum yeniden başlıcam. Rate ve client önemli değil. Sizin önerebileceğiniz server var mı ?

• Nisanı beklersen birlikte başlayabiliriz :) şuan forum ölüye yakın derecede :D server yok ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuatermaN

Arkadaşlar 1.5 senedir lineageden çok uzak kaldım. Yeni gelişmeler neler ? Birde server arıyorum yeniden başlıcam. Rate ve client önemli değil. Sizin önerebileceğiniz server var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

Nisanı beklersen birlikte başlayabiliriz :) şuan forum ölüye yakın derecede :D server yok ortalıkta

Nisana kadar l2 forever da takılın wipe atılacak yarın 10 kişi filan başlayacaz güzel olur tabi sınavlar yoksa

http://lineage2forever.eu/

• bak bak bak naslda nispet yapıyorlar :D sınavım var benm sınavım :D (ama girerim :D archer açar kasarım pvp olrsa asist alır çıkar sınavıma çalışırım :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

bak bak bak naslda nispet yapıyorlar :D sınavım var benm sınavım :D (ama girerim :D archer açar kasarım pvp olrsa asist alır çıkar sınavıma çalışırım :D)

Benimde ocakta finaller başlıyor onca proje yatıyo öyle yapmamı bekliyo ama kasmıyorum :D l2 ye devam
  • ben l2cartelde takılıyorum şu ara sizde gelin. bi türk clanı yaparız dağıtırız
  • Yeni açılacak serverlar var, lineage2forever olsun l2wtf olsun. Bende o serverları bekleyeceğim haberleşiriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben raidfight'ta oynuyorum, başlarsan yardımcı oluruz.
    www.raidfight.eu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.