Arkadaşlar 1.5 senedir lineageden çok uzak kaldım. Yeni gelişmeler neler ? Birde server arıyorum yeniden başlıcam. Rate ve client önemli değil. Sizin önerebileceğiniz server var mı ?
Nisanı beklersen birlikte başlayabiliriz :) şuan forum ölüye yakın derecede :D server yok ortalıkta
quote:
Orijinalden alıntı: QuatermaN
Arkadaşlar 1.5 senedir lineageden çok uzak kaldım. Yeni gelişmeler neler ? Birde server arıyorum yeniden başlıcam. Rate ve client önemli değil. Sizin önerebileceğiniz server var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
Nisanı beklersen birlikte başlayabiliriz :) şuan forum ölüye yakın derecede :D server yok ortalıkta
Nisana kadar l2 forever da takılın wipe atılacak yarın 10 kişi filan başlayacaz güzel olur tabi sınavlar yoksa
bak bak bak naslda nispet yapıyorlar :D sınavım var benm sınavım :D (ama girerim :D archer açar kasarım pvp olrsa asist alır çıkar sınavıma çalışırım :D)
quote:
Orijinalden alıntı: Witchblade*
bak bak bak naslda nispet yapıyorlar :D sınavım var benm sınavım :D (ama girerim :D archer açar kasarım pvp olrsa asist alır çıkar sınavıma çalışırım :D)
Benimde ocakta finaller başlıyor onca proje yatıyo öyle yapmamı bekliyo ama kasmıyorum :D l2 ye devam
ben l2cartelde takılıyorum şu ara sizde gelin. bi türk clanı yaparız dağıtırız
Yeni açılacak serverlar var, lineage2forever olsun l2wtf olsun. Bende o serverları bekleyeceğim haberleşiriz