Şimdi Ara

Herkesin 100-70 Yapıyor Oluşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem herhalde diyorsun hem kesin konuşuyorsun senin beynini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklımı kaybedicem süre artmasıyla türkçe neti nasıl artıyor ya herkes türkçeyle baslıyor zaten adam süre uzatılınca paragrafı anlama yeteneği mi gelişecek :D allah askına kimisi türkceyi 30 dakikada çözer kimisi 60 dakikada 60 dakikada çözenlerin işine gelecek ama bu türkce netini arttırmayacak matematikte artar 3-5 net o da kişiye bağlı matematği herkes yapamıyor sonucta
  • açıkçası fulleyen insanların sınav gününe kadar forumda takılacağını pek düşünmüyorum. YKS birincisinin tabiri ile "hayvan gibi çalışmak" gerek. Bu denli çalışan insanların (istisnalar olmakla birlikte) forumda takılacağını düşünmüyorum. Haydi rastgele.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmdownbro -- 29 Mayıs 2020; 18:33:6 >
  • derece sıralamalarında büyük fark olmaz. Hele ilk 5k için tyt adına taş çatlasın 1-2net oynar çünkü ilk 5k sınavı zaten yetiştiriyordu yetiştiremeyen adama 2 saat versen de geçemez onu içini rahat tut
  • Ya senin beynini... Yüksek sıralamalardaki adamlar maximum netlerinde zaten. Süreyi yetiştiremeyen 5 net matematik yapan özürlülere yarar biraz

• Zaten tyt de 50k yapan adam da 10k ya girebilir 80k yapan da olay ayt de dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde 10 k ya giren insanların kaçının ekstra bir süreye ihtiyacı olur ? Normalde 100 net yapan bir insanın süre ile bir sıkıntısı olabilir mi ? Yarım saat farkla 10-15k arasında hiçbir değişme olmayacaktır max 3 net .

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Hocam kendimden yola çıkayım. Öncelikle belirtmek isterim buradakilerin çoğu gibi troll değilim. Tyt 95-100 bandında ilerlerken +30 dk beni 100 -106 bandına çekti ama her geçen gün netimi bu skalada tutmak zorlaşıyor. Çünkü yavaş yavaş tembelleşip yavaş çözmeye başlıyorum .

• Kacirdiginiz kisim riskin cok yuksek olmasi.
    Diyelim orta duzeyde ve iyi duzeyde iki ogrencimiz var.
    Orta duzeyde olan 135 dakikada 95 yapiyor, iyi olan 100.
    Eklenen 30 dakikadan sonra orta duzey olan 100'e cikti, iyi olan 105'e.
    (O netlerde adamlar 30 dakikada o kadar arttiramaz demeyin, orta duzeyde ogrenci de 90 net yapmıyor zaten.)
    Iyi ogrencinin tek bir dikkatsizlik hatasi onu orta ogrencinin arkasina atabilir. "Yigilma" dedigimiz o zaten.
    Realistik bir modelleme yaparsak iyi ogrenci maksimum 5, orta ogrenci 10 arttirsa ve iyi olana yaklassa yine bir saniyelik bir dikkatsizlik ikisinin kaderini degistirir.
    Forumdaki herkes ilk 1000'e girmiyor, siz 85 yapiyorsaniz ve dediginiz gibi 3 artirip 88'e ciktiysaniz 80 yapan adam 85'e cikar.
    Orta ve iyi arasindaki cizgi cok inceldi bu surenin artmasiyla. Cok iyiler zaten dikkatsizlik gibi seyleri cok dert etmedigi icin yerini kaptirmaz. Dereceye oynayanlarin asla isine gelmez bu durum.
    Maksimum 2 net falan oynamaz yani, ben yaklasik 8 net artirdim ekstra sure muhabbetinden sonra.

• 2010

• quote:

Orijinalden alıntı: shelveyy

aklımı kaybedicem süre artmasıyla türkçe neti nasıl artıyor ya herkes türkçeyle baslıyor zaten adam süre uzatılınca paragrafı anlama yeteneği mi gelişecek :D allah askına kimisi türkceyi 30 dakikada çözer kimisi 60 dakikada 60 dakikada çözenlerin işine gelecek ama bu türkce netini arttırmayacak matematikte artar 3-5 net o da kişiye bağlı matematği herkes yapamıyor sonucta
    Şu mesajı öpüp başıma koyarım.

Sonunda biri benim gibi düşünüyor.

Tr zaten anlama dersiydi. Süre artınca kimsenin anlama kapasitesi değişmedi. Sosyal yorum-bilgi dersiydi. Zaten en kötü 15-20 dakikada bitiyordu. Fen tamamen bilgi dersi, belki günlük hayattan çıkarım yapılabilecek sorular var. Süre artışının fene etkisi benim gözümde sıfır. Matematikte de barajı geçmeye çalışan ve ilk 1000’e oynayan öğrenciler dışında belki biraz etkisi olabilir. Etki-Başarı durumu grafiğini aşağıya bırakıyorum.
    Herkesin 100-70 Yapıyor Oluşu

• Ya neye gore dayanıyo bu soyledigin 10 bin kisi 110 mu yapcak bos konusun anca

• Arandiel kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında, 9. sınıf kuzenim bile 100'e 70 yaparken benim bu halde olmam kötü. Fark ettirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • lord of dormansius L kullanıcısına yanıt
    hocam tamamen beni anlattınız gun gectikce eski sureyi baya aştığımı tembellestigimi farkettim surekli deneme esnasinda 135 dk olsa bi suru bosun kalmisti diyorum

• CIgnPaSoRs kullanıcısına yanıt
    Puan farkı için herhalde dedim çünkü tahmin ama net farkı için kesin konuşarak kendi düşüncemi yazdım.Bu kafayla türkçe çözme sen

• Bu maximum net olayı kadar saçma bir şey yok herkesi kendiniz gibi aynı netlerde 3 ay kaldığını zannediyorsunuz herhalde son 2 hafta +4 +3 koyan 10 bin kişi oluyor

• Arandiel kullanıcısına yanıt
    Adamlar anlamıyor ki bunu tutturmuşlar herkes maximum netteymiş de türkçe zaten anlama dersiymiş de ulan 30 dakika 30 dile kolay 30 dakika adam o paragrafin suyunu çıkarır yine yapar 2 kere de anlamiyorsa 3 . 4. Kez okuyacak ve yapacak o soruyu böyle olunca da derece yapanla orta duzey ogrenci arasindaki fark azalacak ben sonuçlar açıklanmadan olacak senaryoyu yazıyorum ki insanlar şaşırmasın 90 tyt 60 ayt aşağısı yapana allah kolaylık versin zaten ilk 30k beklemesin ama bunu kabullenmiyorlar sonuçlar açıklanınca da çok üzülecekler.

• Ben daha sana cevap yazmayacağım okuduğunu anlamıyorsun ve yazdığımı çarpıtıyorsun çünkü orda kendimden bağımsız olarak +3 +4 artıran var diyorum sen de "aynen 5 10 net artırırsın kanka" yazıyorsun ne diyebilirm ki çevrendiklere sabır diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.