|
Herkesin 100-70 Yapıyor Oluşu (3. sayfa)
-
-
Konuların hepsi duruyor yığılma falan olmayacak -
Bruh -
2020 tyt de 14 bin kişi 100+ yaptı gayet normal bu kadar kişinin yüksek yapması
-
geçmiş konusuymuş herkes yığılma olmıcak yazmış :)
Bu sene yığılma olmıcak diyenler iyi okusun
-
Benim beklentim tamamen tuttu bana karşı alay edenlere bakarak ibret alabilir herkes. Bu iyimser arkadaşların şu anki düştüğü komik duruma düşmemek için 2021'de sınava girecekler realist olsun. Bu sene de çok iyimserler var onlar için iyi bir referans olmuş oldu burası :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehheeh2hwhhe2h -
Bruuh -
Gecen senenin iyimserleri tam liste olmus her zamanki gibi mantikli kotumserler kazanicak -
quote:
Orijinalden alıntı: TROHNET
Bruhharbiden zortlamışız xD
-
-
Bu seneki iyimserler iyi okusun bu konuyu.
quote:
Orijinalden alıntı: Mamaklıyız GARDAŞŞ
2010'u aratacak bu sene temmuzda burada buluşalımUmarım seni arar ama bulamayız burada kardeşim, insanların moralini motivasyonunu s*kmeyin boşu boşuna. Rakip elenmiyor bu forumda...
-
Anlayamıyorum geçen sene yığılma olacağını herkes biliyordu çünkü ayt çok kolaydı bu sene konular kaldırılmadı neyine yığılma olacak diyorsunuz
Herkes çok iyi yapıyor diyorsanız komikmiş -
Kardeş ben daha ayt ye girmemistim o zaman tarihe bak 2020 mayıs nerenle okuyorsun da herkes biliyordu yığılma olacağını diyorsun.Adamlar +30 dakikanın hiç bir işe yaramayacağından bahsediyordu geçen sene. Onlara bunun yığılmaya sebep olacağını anlatmaya çalışmışım.
Ben bu sene söyleyenlere diyorumⅠ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X