Şimdi Ara

Herkesin 100-70 Yapıyor Oluşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene 1k ile 20k arasinda 10 puan fark olacak herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tytnin süresi uzatıldıktan sonra 100 yapmanın zor bir şey olduğunu düşünmüyorum, 10k falan isteyenler 110 yapması gerekecek gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019 dan cok daha fazla yigilma olacak

• kardesim süre uzatılınca vahiy mi iniyor yapmayın be artacağı max 4-5 net
  • aynn hep yığılma falan oluyo ösym mal burdaki embesiller çok akıllı 2010 qanqaaa
  • Bence de öyle olacak gibi ama umarım öyle olmaz

• shelveyy S kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur ama en az 7 8 net fark edecek yüksek sıralamalarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçek sınav tamamen farklı.her sene bu tartışılıyor ama ösym analiz grafiği değişmiyor.belli netler belli sıralamalar getirir.yeter artık

• jadore_ J kullanıcısına yanıt
    2010'u aratacak bu sene temmuzda burada buluşalım

• connli kullanıcısına yanıt
    Belli netler belli sıralama getirmiyor maalesef

• 30 dk eklenmesi sonucunda +5 +10 arası net artışı olacağını dusunen biri 110 yapsa da hayatta basarılı olamaz bana kalırsa. Akıl mantık erdiremiyorum dusuncelerinize. Umarım trolsünüzdür.

• +3o dknın özellikle ilk 5k içinde yığılma yapacağını hiç düşünmüyorum, zaten 110 net civarı yapan biri kendi maximumuna ulaşmış sayılır geriye kalan baraj tamamen sınav anına bağlı, o anki psikolojisi sağlığı vsvs, bu sürenin en çok rekabete sürükleyeceği kısım 100k-20k bandı olur muhtemelen
  • troller toplanmış gene.110 net 10k dıyen var.yazık valla.gecen seneye göre tytde max 2 net oynar.gecen sene 90 net 20k ise bu sene en kötü 92 olur.
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Hocam süre en çok türkçe ve matematik netlerini etkiliyordu çünkü bu derslerde sahip oldugunuz bilgiyi kısa sürede uygulamak kolay değildi şimdi süre eklenince bu zor derslerden fazladan net çıkarmak çok kolay oldu örneğin süre artışıyla bu derslere ekstradan 10 ar dakika veren birisi türkçeden 3 net matematikten 3 net (en az) fazladan yaparsa tertemiz +6 net alıyor.

• Bir süre uzatıldı muhabbeti başladı gitti.
    Herkese süre artışı sağlandı. Tek avantaj problemlerden 3-5 net fazla yapar bazı adaylar o sorular da teker teker sayıp yapılacak sorular olur büyük ihtimal. Hiç bir şey bilmeyenlere vahiy inmeyecek ki sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopesystem H kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar açıklandığında monitörde sıralamayı beklediğinizden 10k düşük görünce anlarsınız max 2 net mi oynamıs 5-6 net mi oynamış

• Defalarca söylemekten yoruldum ama yine söyleyeceğim. Bizler 100'e 70'i sene başında yapıyorduk.
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    2017 senesi basinda demek istediniz galiba? Bu sene basinda 100'e 70 ise bir sene daha hazirlanmayi dusunebilirsiniz. Iyiliginiz icin soyluyorum. :/

• Tyt de max 5 artar ayt de 70 nete iyi bi sıralama muhakkak gelir diye düşünüyorum.70 yapmak kolay değil..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.