< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Katılıyorum. Herkes sayısal daha zor diyor, evet öyle ama makas abartıldığı kadar da açık değil. Ben her iki alanda da hazırlandığım için farkı çok rahat görebiliyorum. Mesela bir kimyada veya biyolojide konular çok kapsamlı değil. Soru havuzundaki sorular hep benzer şekilde, pek değişen bir şey yok. Ama edebiyat veya tarihte her türlü detaya inilebiliyor. Bazı sorular için çok derinlemesine bilinmesi gerekebiliyor. Kaldı ki sayısal bir bilgiyi akılda tutmak sözellerden daha basit çünkü bir mantığı var. Fizikte 2 formülü birleştirip 8-9 tane yeni formülü mantıken türetiyorsun ve yorumluyorsun. Veya biyolojide tüm sistemler birbiriyle bağlantılı ve yorum-mantık ilişkisi bakımından o kadar zor değil. Kimya da aynı şekilde. Organik dışında pek bir şey yok.
Ama edebiyat böyle değil. Saf yazar, eser, akım vs. Ezberliyorsun ki çok sıkıcı ve mantık dışı. Sayısal yorumdan çok ama çok uzak. Hele bir de eski sayısalcıysanız ve her şeyi mantığıyla öğrenmeye alıştıysanız bu alanda hazırlanmak daha zor. En azından benim için böyle. |
500 ve üzeri yapmakta bi o kadar kolay değil ama sen bilirsin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2k falan nispeten gerçekten dendiği kadar kolay da 500 ve daha altı kendi içinde gerçekten zor bence |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 9 Haziran 2022; 19:26:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |