Şimdi Ara

herkesin ciddili bi uğraşı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversiteye gelene kadar hiç fark etmemiştim fark etsem bile önemsemedim . hobi olarak tam olarak bi alanda hiç uzmanlığım yok. en basitinden düzgün şekilde enstrüman çalmak tanıştığım çoğu insanın bi hobisi ilgisi ve bu çok kolay sergilenebilen bişey ben de uğraştım ama hiç tam olarak çalabiliyorum seviyesine getiremedim yani aynı enstrümanı çalan biriyle bunu konuşacak hatta birlikte çalıp sergileyebilecek hale getiremedim.

şu an bu durum yüzüme buz gibi çarpan bişey gibi geliyor . Tamam çeşitli ilgi alanlarım var ama bu bir uzmanlığım değil ya da sosyallik anlamında bana bir şey katmıyor.

Desen ki he yeni üni kazandın zaten gençsin ilgin var öğren ne var ki ama böylelerini görünce hiç motivasyonum heyecanım kalmıyor geride hissetmek

Bu yazı bile çok çirkin durumda neredeyse sürekli kelime tekrarı yapmışım . Bu arada ciddili diyerek demek istediğim yani insan bu hobisiyle zaman geçirmiş bi levele taşımış ve bu özelliğini hayatında devam ettirecek olmasını kastediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• minamina222 M kullanıcısına yanıt
    biyokimya derslerinde arkadan satranç oyna yeni uzmanlık ho

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt
    Al işte hocam çok iyi örnek sadece enstrüman gelmişti aklıma satranç oynuyorum bile diyemem .çıkacak adam gösterecek çalışmış çabalamış öğrenmiş bir sürü şey turnuvalara gitmiş cart curt bu adamla satranç bile oynayamam ama oynuyorum satrnaç yani işte öyle

Bir ucundan tutmak lazım çünkü bu "zamanında hiçbir şey yapmadım çok gerideyim" mentalitesinden kurtulmanın ve ilerlemenin tek yolu o işe başlayıp çaba göstermek. Yoksa öyle insanlar var ki hem milli sporcu bi şeyde uzman hem sosyal hem akademik başarısı yüksek falan dışarıdan bakınca ben napıyom bu hayatta diyo insan

• lol oyna

• fizisyen kullanıcısına yanıt
    Valla kafayı yersin ya hocam biz bu insanlarla aynı yaşadık bir de onlarda liseye 4 sene önce başladı ben de ama herkes farklı şekilde geçirmiş yani şu an da tek motivasyonum genç olmam şu halimle hiçbbir şey değiştirmeden üniyi bitirmek istemiyorum kesinlikel

• ebobekok. E kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın ya valla seneye göreceksinizdir

• Buna impostor syndrome deniyor. Birincisi herkes dışarıdan göründüğü kadar mükemmel değil. İkincisi ise şu an nerede olduğunuz değil sonraki 1 ayda, 1 yılda, 10 yılda ne kadar ilerleme kat edeceğinizin çok daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 9 Kasım 2024; 0:1:27 >
  • Pul biriktir, masa tenisi oyna. İkisi de çok keyifli.

ben de oynuyorum valla uğraş sayılır sarıyo onun dışı halı sahaya galan gitsen fitness yapsan kafi bence

• Ben de böyle düşünüyorum biraz, oyun oynamak dışında pek bir yeteneğim yok ama genelde algıda seçicilik oluyor hep işi olan insanları görüyor da olabilirsin, onun dışında ünide her tür insan var sonuçta. Ben ne yaptım dil seçmelisi aldım genel kültürü o yönde geliştiririz biz de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende sürekli bunu düşünüyorum kendime soruyorum Enstrüman çalabiliyor muyum?Hayır;Satranç oynayabiliyor muyum?Hayır yani ilgi alanlarım var oyunlar,teknoloji,edebiyat,Yabancı dil ama hobi sayılabilecek düzgün bir aktivitem yok böyle oluncada çok boş bir insan gibi hissediyorum eskiden mangala falan oynardım ama 4-5 sene önce yani       

• Bi dövüş salonuna yazılma vaktin gelmiş

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

Senle tamamen aynı cümleleri kurarken bu dediğimi yaptım. 1 yılı devirdim. Şimdi maç kovalıyorum. Aldığım en doğru kararlardan biri buydu hayatım boyunca.

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam benim de böyle bir şey bulmam lazım ama bir de tek atımlık hakkım var gibi bir şeye başlasam min 1 yılın gider zaten sonraları hayatın koşuşturması yeni şeyler öğrenmeyi daha zorlaştırır diye düşünüyorum

• Herkesin yok bence ama cidden olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 9 Kasım 2024; 13:1:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.