Şimdi Ara

Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonra bonzon poholo ulko kotu , poromoz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: Kitsune

Cok para gidecek diye evine internet baglatmayip esiyle kendine son model telefon alip (G3 ve Note 3 idi sanirim) aylik 350-400 lira odeyen tanidigim var. Ve bu kafada cok insan da var, yazik gercekten. Tamam paran varsa al allah daha iyilerini de versin ama insan maddi olarak zor durumdayken neden son model telefon alir aklim pek almiyor acikcasi.
    Benim de durumum iyi degil S3 Minim var lolipop da yukledim canavar gibi calisiyor su an, oyun disinda bir eksigi yok oyunu da ben oynamiyorum zaten. İleride param olursa degistiririm yoksa bozulana kadar devam aslan parcasiyla :)

S3 Miniye Lolipop nasıl yüklediniz?

novafusion.pl'ye bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben istediğim telefonu aldım (Çin menşeili) bozulana kadar kullanırım tek eksiği pili düşük kapasiteli onuda 1 yıl sonra değiştiririm.

• 36 ay ne öyle ev kredisi öder gibi.
  • Bayi ye gidiyorsun 24 ay tahattütle iphone 5s alıyorsun ayda 150 tl veriyorsun seninde 5s in var artık
  • 36 ay ne lan Ev kredisi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

3 senedir samsung galaxy s2 kullanıyorum. Rom bile atmadim telefona sadece bataryasi bitti Çinden yuksek amperli batarya getirttim. Internette rahat dolasabiliyorum kaliteli foto video cekiyor. Whatsup snapchat onlari da aktif kullaniyorum. Neden gidip bir telefona 2500 tl vereyim ki. 3-4 yil sonra hepsi çöp oluyor. Seneye telefon almayi dusunuyorum muhtemelen asus zenfone alirim o da beni bi 3-4 yil goturur.

Aynı durum. Seneye yaz SII den Zenfone 2 ye geçiş yapmayı düşünüyorum.

Aynen SIII kullanıyorum seneye muhtemelen Zenfone 2'ye geçerim.
  • bunu alanların havası kart ekstresi gelene kadar
  • ayfon alacağıma pc'yi yenilerim daha iyi. LG G2 aldım 1.3 TL'ye memnunumda. aşırı pahalı telefonların yüzüne bakmam
  • Bendede 4xhd var canavar gibi telefon kac sene oldugu hale kullaniyorum cm nin en stabil romunu attim kamerasida guzel hizlida bozulana kadar devam durumumuz iyi ama kalkipta bir telefona okadar para verilmez

• vay be 2500 tl ha. biz bitmişiz ustam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.