Şimdi Ara

Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım fiyatlarına 2,500 TL'den başlıyor, ucu da değil. Bu kadar satması abartı değil mi yoksa bize m öyle geliyor acaba?

Düzeltme: Turkcell'den 36 ay sözleşme ile iPhone 6 64 GB aldım, yorum yapan herkese teşekkürler.

İşin şakası tabi, umarım ne demek istediğimiz anlaşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 20 Şubat 2015; 15:23:19 >

• İphone pişmanlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı telefon çılgınlığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu alanlarin %90i hava icin aliyo kredi cekip alan taniyorum. bu kadarida pes dedirtiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

bunu alanlarin %90i hava icin aliyo kredi cekip alan taniyorum. bu kadarida pes dedirtiyo

Lafa gelince herkes açlıktan ağlıyor ama? Hayır 5S'den geçen var ve gerçekten gereği var mı?
  • quote:

bunu alanlarin %90i hava icin aliyo kredi cekip alan taniyorum. bu kadarida pes dedirtiyo

Hocam benim için birini öldürmeni istiyorum.

• Milletin altındaki arabalara bak asıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lackhite

Milletin altındaki arabalara bak asıl

Onlara hiç girmiyorum zaten. Trafikte 60,000 TL'den aşağı araba yok.
  • Sokakta,yolda yürüyen insanların çoğunun maddi durumu iyi düzeyde
    Fakir insanları zaten sokakta göremiyorsun,o yüzden sanıyorsun ki toplum iyi düzeyde
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Lafa gelince herkes açlıktan ağlıyor ama? Hayır 5S'den geçen var ve gerçekten gereği var mı?

bizi tuketici toplumu haline getirmeye calisiyolardi sanirim basardilar

• quote:

Orijinalden alıntı: BARONTATİLDE

quote:

Hocam benim için birini öldürmeni istiyorum.

Katılım zamanı: 18 Şubat 2015

• Böbreklerini satmışlardır.

• Sordum, o kadar zam yapıldı hatta vestel bile zam yaptırttı nasıl aldınız dedim böbreğimi satmak zorunda kaldım diyorlar. Dedim mecbur musun hayır ama iPhone olmazsa yaşayamam diyorlar. Peki diyorum, telefona bakıyorum twitter, instagram, facebook ve retrica var. Ha birde whatsapp. Diyorum bu ne lan? Ne yani sosyal olmayak mı diyor. Tamam deyip, uzaklaşıyorum.
  • Asgari ücretle çalışanların bile ellerinde iphone 6 plus var ama durumun nasıl diye sor, köti ülke iyiye gitmiyi der.

• Bankalar kredi saçmaya, millet iyiden iyiye kendini borçlanarak büyüdüğüne inandırmaya (ki en tehlikeli ekonomik olgudur), insanlar elindekiyle yetinmemeye devam ettikçe daha çok görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan taksit kalktı millet hede hödö çöpçünün elinde ayfon vardı diyodu iyi oldu taksit kalktı falan.ne değiştiki.düzeldimi herşey.hava atmaya her türlü para buluyoruz abi.adam borç batağına saplanmış bilmemne cafede ayfonuyla foto paylaşıyo.

• Gösterişten başka bir amacı yok,o amaçla alan kime sorsan çünkü iPhone der...
  • iphone 6+ 128 gb 3600 tl yalan yok ama görünce insan heves ediyo çok karizmatik cihaz. adam gibi ön kamera ve ram konsaydı daha güzel olabilirdi. onuda sonraki sene koyarlar artık.
  •  <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev taksiti gibi telefon ödüyorlar evkur vs bunlarında etkisi çok adam hem fiyatının çok üzeri alıyor hemde 2-3 sene ödüyor şaka gibi malesef
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.