Şimdi Ara

Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu zamana kadar çok telefon değiştirdim en fazla 6 ay kullaniyordum, kullandıktan sonra satip üzerine ekleyip daha üst model bir telefon aliyordum. Ama anladim ki boşa masraf ediyormusum telefon yerine çok daha önemli harcamalar yapılabilir. 1-2 ay sonra elimdeki telefonu satip ihtiyaclarimi karsilayabilecegim en alt seviye bir telefon alacagim. Kapitalist düzen boyle bir şey iste insanlar habire tüketime yoneliyor. Televizyonla, reklamlarla insanların beyinlerine giriyorlar. Olan millete oluyor şirketler zenginleştikçe zenginlesiyor. İnsanları düşünmekten, uretmekten alikoyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 19 Şubat 2015; 11:19:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında bankalar iphone kredisi verir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

iphone 6+ 128 gb 3600 tl yalan yok ama görünce insan heves ediyo çok karizmatik cihaz. adam gibi ön kamera ve ram konsaydı daha güzel olabilirdi. onuda sonraki sene koyarlar artık.

Karizmatik ha Hocam hiç Note 3-4 veya LG G3 falan gördünüz mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: imjustreal

Herkes önyargının kitabını yazmış bu konuda helal olsun size. Aklıma bir soru takıldı ama cevaplayazmazsınız sanırım. Size ne ? Alan alır kullanır alamayanda gelip burada konu mu açıyor nedir. İş bulun kendinizede çalışın bir zahmet.

Sorgulamak kötü bir şey değildir arkadaşım.

Sorgulanacak o kadar yararlı şeyler var ki say say bitmez.

• Taksitle bir ara 2000 liralik telefonu 3500 liraya evkurdan alan vardi tam enayilik

• Benim için telefonun ömrü ya birisi satmaya değer bi fiyat verince biter ya da iş Görmez hale gelince biter. Telefon değiştirmek bence çok uyuz bi durum bir sürü şeyi ordan oraya taşıyorsun falan.

• Kim ne derse desin apple!

• O telefonlar hep ellerde kime hava attıklarını sanıyolar bilmiyorum ama ben ellerinde 3000TL lik yağlı kazık görüyorum.

• KIM NE DERSE DESIN APPLE

• quote:

Orijinalden alıntı: Sortenner

Yakında bankalar iphone kredisi verir :)

Veriyor zaten.Odea ve Deniz in bu yönde hizmetleri var.
  • Bende araba olayını anlamıyorum sorsan kimsenin durumu yok sokaklar araba dolu sorun bizdemi alamıyok
  • Çünkü bu AYFON!

• quote:

quote:

quote:

Herkes önyargının kitabını yazmış bu konuda helal olsun size. Aklıma bir soru takıldı ama cevaplayazmazsınız sanırım. Size ne ? Alan alır kullanır alamayanda gelip burada konu mu açıyor nedir. İş bulun kendinizede çalışın bir zahmet.

Bir yerden başlamak gerek.

• Zengin gorunebilmek icinn pahali telefon alan, bu telefonlari almak icin gunlerce ac kalabilen insanlarin bulundugu bir ulkedeyiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru yaş ortalaması düşük olunca böyle oluyor bizede eğlence çıkıyor işte güzel yorumlar olmasa takılmam da işte :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru yaş ortalaması düşük olunca böyle oluyor bizede eğlence çıkıyor işte güzel yorumlar olmasa takılmam da işte :)

Devam et o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

iphone 6+ 128 gb 3600 tl yalan yok ama görünce insan heves ediyo çok karizmatik cihaz. adam gibi ön kamera ve ram konsaydı daha güzel olabilirdi. onuda sonraki sene koyarlar artık.

Karizmatik ha Hocam hiç Note 3-4 veya LG G3 falan gördünüz mü ?

gördüm. ama note 4 g3 falan ele alınca ip6+ kadar kaliteli bir his uyandırmıyor.

• Zaten 5S'i vardı, sattı 6'yı aldı, 7 çıkınca 6'yı satıp 7'yi alacak 1 ay aç gezecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.S.E -- 19 Şubat 2015; 13:53:36 >
  • ulke eyiye gidiy

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.