Şimdi Ara

Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BARONTATİLDE

İphone pişmanlıktır.

Kullanmayı bilen alacak bence de androidin geniş kontrollerinden kasmalarından donmalarından ha bire değer kaybedişinden iki yıl sonra güncellemeyi kesmesinden bıkan kişiler almalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de bir iphone 6 var ama telefonun pek bi espirisi yok.telefonun arayüzü bana çok basit geliyor ve buna ek olarak Apple store da çoğu uygulama paralı.yani güzel olmasına güzel telefon fakat okadar paraya kesinlikle değermez.bence en büyük + sı fiyatının düşmemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

bende de bir iphone 6 var ama telefonun pek bi espirisi yok.telefonun arayüzü bana çok basit geliyor ve buna ek olarak Apple store da çoğu uygulama paralı.yani güzel olmasına güzel telefon fakat okadar paraya kesinlikle değermez.bence en büyük + sı fiyatının düşmemesi.

Sadelik sevenler için iphone en iyisi. Ben lg g2 kullanıyorum. Adam gibi oyun oynamadım. Uygulama yuklemedim. Sadece internet ve müzik işimi görüyor. Fakat telefon 3 kere servise gitti ve değişmeyen tek parçası batarya.

Teledonu satsam 2. Eli cok düşük. Fakat Iphone öyle değil. Bende para biriktirip 5S almayı düşünüyorum.

• ayda 100 lira turkcellde git sende al
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Z2 ile tanışman gerek

• iPhone 5S-6-6+ veya S4-S5-Note 3-4, M8, Z2, G2, G3 vs kullanıp ödemeli atan, içinde anasını babasını arayamaya bile kontörü olmayanları tanıyorum. Kredi çekip telefon alanlar acizdir, eziktir. Ezikliğini örtmek için aldığı telefonun parasını masaya koyamayacak tipler bunlar. Üzülmüyorum, sürünsünler. Yaptıkları hatanın sonuçlarına katlansınlar. 4. akıllı telefonumu kullanıyorum ve hepsini de kendi biriktirdiğim parayla nakit olarak aldım. Her telefon değiştirdiğimde de bir tane daha alacak kadar nakidim vardı en azından.

Babası kuyumcu olup, devletten burs alıp(babası asgari ücretle çalışıyor gözüküyor), doğum gününde 5S hediye alınan bir tip var sınıfta. Bir kere ödemesiz aradığını görmedim. 100MB internet paketi ile alete taciz ediyor her ay. Parası yok falan diyenler olur diye yazayım, yaptığı alışveriş aylık olarak, asgari ücreti katlamaya yeter.
  • Ablam işsiz öğretmenlerden, bana aldırmaya çalışıyor, o şekilde alıyor olabilirler

KPSS'yi kazan alıyım dedim
  • Ayfon toplumdaki statüyü belirleyen yegane unsurdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur4154 -- 19 Şubat 2015; 14:40:53 >
  • hepsi ortama ayak uydurmak için
  • Samsunga 1500 lira veriliyorsa iPhone'a da 2500 lira verilir. Allah aşkına konuşmadan bir kerede neden pahalı bu kadar, neden bu kadar seviliyor diye araştırın olmadı 1 haftalık kullanmak için edinin şunu, bir hafta sonrasında samsunga geri döndüğünüzde anlarsınız ancak.

Ortalama memur maaşı 4k döner sermaye haftasonu ek mesai yazıldığında 15k. Öğretmen, veznedar için söylemiyorum tabi bunu, özel sektör de iyi kazançlar dönüyor çok rahat alırlar nedir ki yani yoldaki araçların çoğu +100k 2.5k mı bulamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARONTATİLDE

İphone pişmanlıktır.

Aynen. Android daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bir yerlerden buluyor.Geçen gün berber iphone mu alsam acaba diye soruyordu.

• Bende G2 var.Iphone 6 cok yeni bi telefon olmasina ragmen tek ustun ozelligi kamera.kamerasi cok kaliteli geldi bana.ama baskada bi ozelligi yok

• Türkiye , dünyada en kolay zengin olunabilen bir kaç ülkeden biri. Siz beceremiyosunuz sanırım
  • Allah'a şükür ki geçimimi sürdürecek kadar maaş alıyorum, bir süre kendi ihtiyaçlarımdan kısarak arzu ettiğim iphone 6 Plus'ın 64gb'lık versiyonunu aldım. Memnun muyum? Pek sayılmaz... Eşimin Zenfone 6'sı daha çok hoşuma gidiyor diyebilirim.

• Operatörler ve evkur tarzı senetle satan firmalar sağolsun 😄😃zenginlik telefonla ölçülmez, zenginlik ülkenin refah düzeyine, insanların yaşam standartlarına ve fakir insanların miltarına göre ölçülür. Aşırı lüks telefonlar insanların maddi eksikliklerini(ev, iyi bir yaşam) kApatmak için kullandıkları aletlerdir. Tabi ki herkes böyle değil, ama bazılarının elinde iphone 6 plus olupta kontörlerinin olmadığını biliyorum. Hiç imrenmemenizi tavsiye ediyorum.

• Onların %60 ı replika (çin malı ,kore v.s)

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

iphone 6+ 128 gb 3600 tl yalan yok ama görünce insan heves ediyo çok karizmatik cihaz. adam gibi ön kamera ve ram konsaydı daha güzel olabilirdi. onuda sonraki sene koyarlar artık.

Karizmatik ha Hocam hiç Note 3-4 veya LG G3 falan gördünüz mü ?

gördüm. ama note 4 g3 falan ele alınca ip6+ kadar kaliteli bir his uyandırmıyor.

-Kaç paraydı abi o?
    -3200 lira?
    -neden?
    -kaliteli his uyandırıyor.

• Bende de var ee nolmuş ? Param yok diyene pek bakmayacaksın bu devirde. Yemiyo içmiyor fakat giyinip kuşanmasını, her sene telefon değiştirmesini biliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

bunu alanlarin %90i hava icin aliyo kredi cekip alan taniyorum. bu kadarida pes dedirtiyo

Kimmiş o ya yok öyle bir şey dostum :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.