Şimdi Ara

Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanlar bu telefonu çok beğendiklerinden alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARONTATİLDE

İphone pişmanlıktır.

Galaxy s5 kullanıyorum rehbere galeriye girerken bike kasiyo be bıktım samsungdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl askeri ücretle yaşama ihtiyaçlarından kısıp telefon alıyorlar sonra açız devlet bize bahmiy
  • Bende herkeste görüyorum gerçekten herkeste var.iPhone 6, 6 Plus falan hepside 64 gb falan okulda 100 kişi varsa 30-40 ında 6Plus 64 gb var en aşağı.Şaşırıyorum herkes çok mu zengin anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar alakam yok ki fiyatını şimdi öğrendim. arkadaşlarımın hepsinde var. vay be bi ben fakirmişim iphone4le geziyorum
  • 2 yil olacak 650 liralik GM discovery kullanıyorum gayet de memnunum.

• Abi ben dedim 5S'den geçeyim. 5S'i de evde birine veririm dedim.

Aklımda İphone 6 Plus 64 GB almak vardı.

Bir baktım fiyatına 3.200TL.

Dedim bizim 5S'i 2.150TL'ye aldık pahalı dedik.Bu 3200TL olmuş.Önce dedim böbrekle alım var mı? O da yokmuş.

Bir de benim 5S'in fiyatına baktım 2.049 TL yani telefonun fiyatı 1 seneden fazla bir sürede ben 2013 Kasım'da aldım.

Şu an 2015 Şubattayız. Toplam 1 sene 3 ayda telefon sadece sıfır fiyatından 100TL düştü.

VW=Apple

Yaklaşık aynı zamandan çıkan ben 5S alırken 2200TL olan Note 3 ise şu an 1700TL'ye alınabiliyor Sabancı güvencesiyle.
  • Habire borç yapıyor hayatları hava atmak 5s kullanıyorum telefon iş görmez hale gelene kadar kullanacağım. 5 veya 5s ten durumu iyi olmayan birinin bir üst modele geçmesinin tek amacı hava atmaktır ama eski bir telefona sahip ve durumu iyi olanın geçmesi bence gayet normaldir.

• Nokia + Symbian devam

• Herkes önyargının kitabını yazmış bu konuda helal olsun size. Aklıma bir soru takıldı ama cevaplayazmazsınız sanırım. Size ne ? Alan alır kullanır alamayanda gelip burada konu mu açıyor nedir. İş bulun kendinizede çalışın bir zahmet.
  • Meizu mx4 varken

• Babalarında buluyordur

• böbreğini satar gene alır

• quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Sokakta,yolda yürüyen insanların çoğunun maddi durumu iyi düzeyde
    Fakir insanları zaten sokakta göremiyorsun,o yüzden sanıyorsun ki toplum iyi düzeyde

Tam anlamıyla durum bu. Hafta içi bile Starbucks'un içi ağzına kadar dolu oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: imjustreal

Herkes önyargının kitabını yazmış bu konuda helal olsun size. Aklıma bir soru takıldı ama cevaplayazmazsınız sanırım. Size ne ? Alan alır kullanır alamayanda gelip burada konu mu açıyor nedir. İş bulun kendinizede çalışın bir zahmet.

Sorgulamak kötü bir şey değildir arkadaşım.

• Nice iphone6 lar gördüm, içinde kontör yok; nice kontörler gördüm üzerinde telefon yok

• Evini satar alır..

• quote:

Orijinalden alıntı: BARONTATİLDE

İphone pişmanlıktır.

Tm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gösteriş meraklısı olmuş herkes
  • Ne yapsın millet hantal ve sünepe dandroid bıktırdı milleti herkes ios'a kayıyor.

iPhone pahalı değildir. Android sürekli yavaşladığı ve değiştirme ihtiyacı doğruduğu + 2. elde facia fiyat kaybettiği için uzun vadede iPhone'dan daha pahalıya geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.