Şimdi Ara

Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NamusluPavyoncu kullanıcısına yanıt
    Android samsungdan ibaret değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz bence kanka ya
     Herkesin elinde iPhone 6 görüyorum millet nereden buluyor bu parayı? (PARA BULUNDU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 19 Şubat 2015; 20:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acliktan nefesi kokan adam iphone aliyor

• Ilk once sunu yazayim ki parasiz bir insan bir yerini yırtıp da iphone almamalidir. Fakat durumun iyiyse alabilirsiniz
    iphone'nun hakkını yemeyin androidi bin basar. 1 gb rem ile 3 gb androidi tokatlar. Tamam alamiyorsunuz da alanlara kin yapmayin bari en kullanisli saglam yelefonlardan ve en stabil calisan telefonlardandir kimse sırf hava basmak icin iphobe almaz.

He suna gelirsek bu kadar iyi telfonla da hava basilir kim olsa basar,

• Cok para gidecek diye evine internet baglatmayip esiyle kendine son model telefon alip (G3 ve Note 3 idi sanirim) aylik 350-400 lira odeyen tanidigim var. Ve bu kafada cok insan da var, yazik gercekten. Tamam paran varsa al allah daha iyilerini de versin ama insan maddi olarak zor durumdayken neden son model telefon alir aklim pek almiyor acikcasi.
    Benim de durumum iyi degil S3 Minim var lolipop da yukledim canavar gibi calisiyor su an, oyun disinda bir eksigi yok oyunu da ben oynamiyorum zaten. İleride param olursa degistiririm yoksa bozulana kadar devam aslan parcasiyla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Hocam o şekilde olanlar zaten belli oluyor. Bir üst modele geçmek için 350-400 lira vermek gerekiyor, 2 üst model için (S3'ten S5'e geçiş gibi) 600-800 lira vermek gerekiyor. Değiştirecekse zaten para çıkacak deyip biz zaten değiştiriyoruz ama konuda laf edilenler içmeye ayranı olmayıp, sçmaya faytonla giden tipler.

O tipler için haklısın evet özellikle iphone 6 da apple fiyat politikasında yanlış yaptı. Tr de apple mağazaları açılmışken fiyatlar biraz daha mantıklı olabilirdi fakat dahada yükseldi. Üstelik sonradan olan zamları saymıyorum bile. Genel olarak ürün segmentinde f/p cihazı iphone 5 denilebilir. 2.el 900-1000 tl civarı. İOS 8.1.3 Cihaz halen yağ gibi akıyor menülerde kamera uygulamalar ve 3D oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modernbodyci -- 19 Şubat 2015; 20:52:09 >

• Umarım burada iphone alanlara hava için alıyo diyenler, 2000 küsür liraya samsung vs. almıyorlardır.
  • Eskiden ben de anlamazdım. Ne gerek var derdim.

Başta nokia lumia aldım. Sonra note 4 aldım. Yetmedi yanına Modem olarak kullanmak için s4 mini aldım. Keşke normal s4 alsaydım diyorum.

Hiç takmasın kimse kafasına. Bu olaylar bir şeye sahip olana kadar. Sonra rahatlığı anlıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

Umarım burada iphone alanlara hava için alıyo diyenler, 2000 küsür liraya samsung vs. almıyorlardır.

Ben hava için diyorum ve 600 tl lik gm discovery aldım.
    Hava için kullanmıyorum ve performans olarak iphone 5s samsung galaxy 3-4 ile çok farkı yok.sadece çok uç işlemlerde,en büyük oyunlarda biraz fark ortaya çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

quote:

Orijinalden alıntı: BARONTATİLDE

İphone pişmanlıktır.

Galaxy s5 kullanıyorum rehbere galeriye girerken bike kasiyo be bıktım samsungdan

android, samsung tan ibaret degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali bey amca

Eskiden ben de anlamazdım. Ne gerek var derdim.

Başta nokia lumia aldım. Sonra note 4 aldım. Yetmedi yanına Modem olarak kullanmak için s4 mini aldım. Keşke normal s4 alsaydım diyorum.

Hiç takmasın kimse kafasına. Bu olaylar bir şeye sahip olana kadar. Sonra rahatlığı anlıyorsunuz.

Hocam modem olarak kullanmak için o telefonu alıyorsan...
    Paraya para demiyorsundur herhalde

• Dayım Samsung Note 4 edge Aldı kontratla , cebinde yemek yemeğe 5 lira para varsa annemin oğlu değilim

• Bombayı şuraya kurayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağım telefon 1 sene daha fazla götürsün diye 100 tl arttırmak bir gelirken o fiyatlar benim için uçuk.Hem Meizunun nesi eksik pinphoneden?
  • BARONTATİLDE kullanıcısına yanıt
    Asıl android pişmanlık uygulama indirecem virüs falan vardır diye tırsıyorum. Onadamı virüs programı yükleyeceğim?

• Kim ne derse desin GM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

quote:

Orijinalden alıntı: BARONTATİLDE

İphone pişmanlıktır.

Galaxy s5 kullanıyorum rehbere galeriye girerken bike kasiyo be bıktım samsungdan

android, samsung tan ibaret degil.

Ben g2 kullanıyorum, markette indirme yaparken uygulama yüklenmeye başlarken bildirim merkezini açmaya çalışınca cihaz donuyor.

• Her baktığınız telefonu almayın içinden boh ta çıkabilir yani https://m.youtube.com/watch?v=oA2myWX8TNM

• Zaten akıllı telefondan anlayan adam iphone a bulaşmaz. Iphone akıllı telefondan anlamayanların tercihidir (genel olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 19 Şubat 2015; 21:23:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.