Merhabalar, şuan 25 yaşının içerisindeyim. Yönetim bilişim sistemleri bölümünden mezun oldum. Askere gitmeden önce 6 ay boyunca editör ve 6 ay boyunca e-ticaret uzmanı olarak çalıştım. Toplamda yaklaşık 1 sene iş deneyimim var. Üni den 2022 de mezun olmuştum. Şuan da askerden geleli yaklaşık 2 ay oldu ve kendime uygun bir iş bulamadım. Çünkü iş tecrübem yok. Herkes en az 2 ay yıl deneyim istiyor. Dijital pazarlama alanında ajansta çalışmak istiyorum veya e-ticaret veren firmalarda çalışmak istiyorum. Aama bulamadım. Stajyer olarak da almıyor birçok firma. Şuanda 1 evim var (1+1ev fiyat: 1.5m anca eder) ve 2015 model focus (700 falan anca) arabam var. --> hepsini babam aldı ilerisi için evi şuan kiraya verdim ailemle kalıyorum 15k civarında kira getirisi mevcut. 1 milyon tl de nakit para var bankamda /babam verdi bende faize koydum. faizi ben alıyorum. ordan da 35k civarı faiz geliyor. yani şuan maddi bir problemim yok. hatta aylık en fazla 15k harcıyorum. diğer paralar kalıyor. o 1milyon geliri ileride evi satıp 2+1 ev alacağım evleneceğim zaman. sizce nasıl iş bulabilirim? işsiz olduğum süreçte herhangi bir işe girip çalışmamı önerir misiniz? herkes iş iş dediği için moralim çok bozuluyor. ailem düzgün bir iş bul ve artık orada uzun süre çalış diyor. ne yapmam gerek? askere gitmeden önce işten çıktım toplamda 6 aydır flan işsizim. yaşım geçiyor ve arkadaşların iş bulup ilerledi. ben çok geride kaldım. nasıl iş bulup hızlıca ilerleyebilirim. ms office - wordpress - pazaryerleri panelleri - ileri seviye bilgisayar bilgisi - canva gibi konularda orta seviye bilgilerim mevcut. ingilzice seviyem orta. konuşabilecek kadar yok maaelsef. iş verenler konuşma seviyesi istiyor. ama kendimi nasıl geliştireceğim bilmiyorum. teşekkkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hek Yiyen Adam -- 29 Ocak 2025; 22:55:32 > |
Herkesin Fikrini Bekliyorum ...
-
-
Ensen kalın senin baya işe gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25 yaşında sahip olduklarına bak daha neyin derdindesin?
-
hocam işim yok ama
gelecek kaygım çok fazla şuan
yaşım geçiyor tecrübem yok iş konusunda pek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hek Yiyen Adam -- 29 Ocak 2025; 22:56:7 > -
Daha fazla tandık, eş dost, torpil
Yada
Daha fazla vasıf ve bıkmadan aramak
Üçüncü bi yol yok. Bol şans
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kariyer.net'ten ve Linkedin'den başlangıç seviye işlere, uzman yardımcılığı pozisyonlarına vs başvurursan illa ki dönüş alırsın bir yerlerden. Ayrıca Linkedin'de istediğin işlerle ilgili anahtar kelimeleri arayıp iş ilanı gönderilerilerine mail atabilirsin. Bir süre ilanları takip et dönüş alırsın mutlaka. Bir de çevre önemli tabi ki en kolay çevreyle iş bulunur. Çekinmeden çevrendekilerle de konuş mutlaka.
-
deniyom hocam 1 aydır aralıksız şekilde
umarım bir gün denk gelecek :(
-
deniyom hocam 1 aydır aralıksız şekilde
umarım bir gün, banada istediğim iş denk gelecek :(
-
Üçe beşe bakmayıp tecrübeye odaklanacaksiniz hocam, en iyi yol o gibi gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bulamıyorum ki :(
nasıl bulabilirim tecrübe kazanacağım düzgün bir firma
hep küçük firmalar çağırıyor, onlarda tecrübe kazandıracak düzeyde değiller. sadece benim bilgimden faydalanmak için çağırıyorlar.
kendimi geliştirecek yer bulamıyorum
-
++++++++++++
-
+++
-
Aylık harcamanı arttırmaya çalış
En azından bir ay
35 bin harca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden hocam
Benzer içerikler
- dik durunca belim ağrıyor
- venezuela gece hayatı kadınları
- ara makas saç döker mi
- probiyotik kullananlar yorumları
- ehliyet sınavına telefonla girilir mi
- penis nakli
- galaxy unpacked
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X