ben genelde 99 pt de kasan bır adamım ve hep isro bottan giriyorum arada clerıc oluyorum isroda hiç mob a saldırmadn bless heal ws ayarlarını nası yapabiliriz
teşekkürler saygılarımla ...
Moob'a Saldırmadan Bless Recovery Ve Orbit Atmanın Yolu Atack Alan Sınırını 0 Yapıcaksın Haraket Etmicek !
alan 0 olmuyor 1 oluyor o zaman da bot kendi etrafında dönmeye baslıyor
Yere oturt.
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
Yere oturt.
Otururken Heal yapmazki..
Çantanızda sürekli buff basacağınız silah bulunmalı (Bard veya Cleric)
Aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretli yer, EU Race , Auto Change Weapon işaretli olması gerekiyor..
Use Buff during attack Secerseniz, buff bittiginde mobs dalsa bile buff atmaya çalışır, seçmesseniz buff biterse mobs'u kestikten sonra buff basar..
Not : Softmodda çalışmıyor...
alıntıdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Gardrop Fuat ] -- 28 Eylül 2009; 20:20:09 >
sbotta range 0 yaptınmı süper buffluyo.North ki roomda gölün ortasına bi cleric bida bard koy hp mp harcamıyo charlar :D
quote:
Orijinalden alıntı: MortaLDamage
quote:
Yere oturt.
Nasıl heal atar demiyor; nasıl heal atma ayarı yapılır diye soruyor, bilmem okudun mu ilk mesajı?
konu altında paylaştıkya ne dert tasa yapdınız
quote:
quote:
quote:
Yere oturt.
Nasıl heal atar demiyor; nasıl heal atma ayarı yapılır diye soruyor, bilmem okudun mu ilk mesajı?
quote:
quote:
quote:
Yere oturt.
Ama senin dediğin de çözüm değil ki
bi kere doğru yere açsanız konuyu
herkesin merak etigini sanmıyorumben etmiyorum bi kere?çok basit cevabı, arkadasların dedigi gibi range ı 1 yapıcaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme