Ben philips 170E5 monitör aldım yaklaşık 1 ay oluyor geçengün kullanma kılavuzuna bakarak monitörün camını silmek istedim nemli yumuşak bezle diyordu bende aynen sildim monitör kesinlikle temizlen medi birde yağlı gibi dalga dalga oldu diyelim ki bunda kaplama varsa bile nemden bu kadar kolay etkilenirmi sanırım bir çok kişi bir süre sonra mutlaka siliyodur kimse dikkat etmiyormu belki ben biraz fazla inceliyorum ama benim monitörümde sorun yoksa bir çok kişinin monitörü şimdi dikkatli bakılırsa tabii monitör kapalıyken dalga dalga gök kuşağı gibi renkler ve yağlı gibidir bu nasıl oluyor nemden bu kadar kolay etkilenir mi servis sabunlu bezle sil dedi onu da yaptım yine aynı aslında ben olmaması gereken bir şey gibi düşünüyorum biraz daha araştırayım sizinde yardımlarınızla geri vermeye çalışıcam sizlerin monitörleri nasıl sevgiler saygılar
Ben samsung df kullanıyorum o dalgaları geçirmek için pamukla iyice ovalaman lazım yumuşak bez kullanma monitör çizilebilir ne de olsa bez ben güvenmem pamuk iyidir.
bendede philips var pambık en iyi çözüm...
özel monitör peçeteleri var silindir kutuda satılıyolar bi arkadaşımın flat lg monitöründe görmüştüm araştır kadiköyde fana vardır kesin çözüm