benim en güldüm deil ama aklıma suan gelen bu; temel bi gün okula gitmemiş öretmeni evini aramıs sormus temel bugun nie okula gelmedi? -temel hasta demiş -peki ben kiminlen görüsüyorum? -babamla demiş komik deil ama olsun....
Gülmek isteyene
Bu Seferkini Duymamıştım Delinin teki tımarhanenin bahçesinde yürürken bakmış baska bir deli ağacın altında oturmuş kahkahalar atıyor... Hemen yanına koşmuş ve sormuş: "Hey sen neye gülüyorsun öyle?" Öbür deli de : "Hiiiç. Ben hep kendi kendime fıkra anlatırım ama bu seferkini duymamıştım"
Evlerine Gönderdim Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı.Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi. Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı.Baktı, en başta, bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu. -Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu. Adam : -Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi.Onlarda benim öğrencilerim.Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum. Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti.Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi. Pilot: -Aman çok güzel! diye sevindi.Herhalde kendinin öğretmen olduğunu sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü. Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu.Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti.Gidip bakmak istedi. Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok. Dehşetle sordu : -Öğrencilerin nerede?, diye... -Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!
Roman Yazmış Bir akıl hastanesinde bir deli, öteki deliye: - Ben bir roman yazdım, al oku; bakalım beğenecek misin, demiş. Ve kendisine kalınca bir kitap vermiş. Öteki deli, bir hafta boyunca okumuş romanı. Sonunda arkadaşı deliye: - Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde. Kitabı veren deli: - Al, demiş, ikinci cildini de oku. Ve kalınca bir kitap daha vermiş. Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli: - Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde... O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine: - Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum.
Temel bir gün resim dersindeyken öyle güzel bir kelebek çizmiki sanki gerçek. Tabi temelde bu yeteneği gören öğretmeni temelin babasıyla konuşmaya gitmiş.
- Beyefendi oğlunuz temel çok iyi resim yapıyor. -Eeeeeeeeeee nolmuş. -Diyorum ki temelin bu kabiliyetini geliştirmesi lazım. Onu bir kursa filan gönderelim. -Olmaaaaz. -Ama beyefendi çocuğun kabiliyeti var. -Olmaaaaaz. -Niye beyefendi yazık olacak bu çocuğa. -Hayır göndermem. -Neden? -Ha bu şeresiz geçenlerde sobanın üstüne bir a. resmi çizdi dedesi dilini yaktı bende s.....
Bi gun sehir dısında bi anadol yolda kalmıs..bunu goren biri ona yardım etmek istemis ama calıstıramamıslar..sonunda madem arabanı sehre kadar cekelim demis..cekecek arabada bmw ymis.tamam ama yavas ol demis anadolun sahibi yoksa arabam dokulur..bmw sahibi tamam ben hızlı gidince bana sellektor yaparsın demis..neyse bunlar yola cıkmıslar hersey guzel gidiyomus ta ki bi porshe bmw yi tahrik edesiye kadar..bunlar baslamıslar kapısmaya..tabi anadolcu sellektor yapıyomus ama bmw cinin umrunda deil tek istedigi porshe i gecmek..o sirada yukarıdan bi polis helikopteri birime haber veriyomus..'komiserim burda bi bmw we porshe yarısıyor cok suratlıler oda ne arkadan bi tane anadol onları gecmek icin sellektor yakıyor..........' aklıma ilk geleni yazdım cok gulmedim ama corbada bi tuzum olsun...
güzeldi papaz olayı
temelin resim çizme yeteneği hakkatten güzelmişbirtane de ben yollayacam
hepsi birbirinden güzel
dilencinin biri bi gün bi eve gider kapıyı çalr ve karşısına bir kadın çıkar.adamda bir bardak su albilirmiyim diye sorar,kadın tabiki neden olmasın şöle içeri geçin der,fakat tam o sırada kadının kocası eve gelir ve yaşlı dilenci korkarak yatak odasına saklanır,akşam olur ve adamla karısı yatak odasına gider ve sevismeye baslar adam kadına ben sana her vurdugumda 1 odun dieceksin der.kadında tamam der.neyse 1,2,3,4,5,6,7, odun derken telefon çalar adam telefona bakmaya gider,o sırada tahrik olan dilenci yatagın altından çıkar ve kadını yapmaya başlar 8 odun 9 odun 10 derken adam geri gelir tekrar başladıklarında kadın 11 odun deyince adam sorar biz 7 de değilmiydik die,o sırada dilenci meydana çıkar ve adama derki evlat ATEŞ SÖNMESİN DİE Bİ KAÇ ODUNDA BEN ATAYIM DEDİM der......