Şimdi Ara

herkeste mouse takılma sorunu ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yaklaşık 3 gündür bu sorunu yaşıyorum. mouse'mde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten de çok kaliteli bir mouse ve alalı daha tam 1 ay oldu.

sorun 3 gün önce başladı.

ben genellikle cs:go gibi oyunlar oynuyorum ve sürekli mouse donuyor,takılıyor herneyse işte.

bu cs dışında da oluyor mesela facebook'ta takılıyorum. yine mouse donuyor

cs de chate yazıyorum sizde de mouse donuyor mu diye arada bir diyorlar lütfen yardım edin korkmya başladım bu sorunu yaşıyorsanız lütfen belirtin teşekkürler :)

Mousem: RAMPAGE SMX-R44 MAKROLU RGB GAMİNG MOUSE

MOUSE,VATAN'DAN ALINDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexendax -- 31 Aralık 2020; 14:6:35 >

• dostum bende senin gibi bu mouse u almak gibi bir hata yaptım. mouse u 1 aydır kullanıyorum ve oyunları geçtim masaüstünde bile zor hareket ettireceğim bir hal almaya başladı. hiçbir hasar almamasına rağmen 130 lira verdiğim mousedan aldığım memnuniyet 0 gerçekten. rampage in stormy marka kulaklığınıda kullanıyorum çok kısa sürede pedleri soyulmaya başladı. f/p diye rampage tercih ediyoruz ama bilmiyoruz ki paramızla rezil olcaz, berbatsınız gerçekten rampage

DÜZELTME :

(mouse u 3-4 gün kullanmadım tekrar taktığımda sorunsuz çalışmaya başladı bende anlamadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakryx -- 27 Ocak 2021; 18:48:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.