Şimdi Ara

Herkez kızacak Ama Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaslar kızacaksınız ama ben soruma forumda tam bı cevap bulamadım herkez farklı soyluyo lvl yuksek olan oyunu ıyı bılen bı arkadas yardımcı olursa svınırım ben archer actıma ama statları str ye mı ınt e mı agırlı vereyım bılmıyorum bı yardım lutfen

• hepsini str ekle. ice ya da fire ikisinden birini seç. ok skillerinden 1. ve 2. seç. kuş olarakta white hawk al. fire passive ve bow passive ekle.
  • archer mutlaka ice olmalı bence
  • bence hep int e ver sikill leri de colda ver
  • herkese katılıyorum benm de böle bi archer ım vard ama artık o bi glavieci
  • dj ne halt yedinde banlandın??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 30 Ocak 2006 12:30:21 >
  • 2 int 1 str git lightning yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle oluyor ? Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya camıs hiç konuşma senin yüzünden banlandım

sana iksirciyi tarif ederken

m.l mısın dedim diye banlandım..ama 1 haftalık allahtan..oyunda kesecem seni
  • benide kes be abi
  • elimde olsa keserim be gülüm...yani bir PK'lık için seni mi kıracam yardım@cım
    ama malum ben babeldeyim..istersen 1 kesişlik char aç
  • olur emrin olur senimi kırcam acayım be anam . yahu yine banlanacagız haaa.

bu aralar iyice bi kamyoncu bi kaba oldum . iyi mi?

neye acıyorum birazdan kelek adında saat tam on iki de jangan ön kapıda ol.
  • saat 12'de???gülüm saat 15:40
  • Azrail ben de ortada kaldım. Herkes farklı birşey söylüyor. Kimisi eşit dağıt diyor, kimisi INT ver, kimisi STR ver...

Ben başlarda 10-11 levelken INT'e fazla verdim ve karakterim aşırı güçlendi ... Herkes bana lvl'imi sormaya başladı. Ama sonradan baktım HP yetmiyor ben de STR'ye verdim biraz ve gücüm düştü.

Eğer INT'e çok verirsen büyülü atakların güçleniyor, ama normal atakların işe yaramaz oluyor ve canın çok azalıyor. (Dayanıksız oluyorsun yani)

Şu an 15. level okçuyum, INT'im biraz yüksek ama ikisi birbirine yakın... Bundan sonra ne yapacağımı tam ben de bilmiyorum. İkisinden birine yüklensem mi, böyle ortalarda mı devam etsem...

• anam sen erken yatıyorsun herhalde 12:00 pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

Azrail ben de ortada kaldım. Herkes farklı birşey söylüyor. Kimisi eşit dağıt diyor, kimisi INT ver, kimisi STR ver...

Ben başlarda 10-11 levelken INT'e fazla verdim ve karakterim aşırı güçlendi ... Herkes bana lvl'imi sormaya başladı. Ama sonradan baktım HP yetmiyor ben de STR'ye verdim biraz ve gücüm düştü.

Eğer INT'e çok verirsen büyülü atakların güçleniyor, ama normal atakların işe yaramaz oluyor ve canın çok azalıyor. (Dayanıksız oluyorsun yani)

Şu an 15. level okçuyum, INT'im biraz yüksek ama ikisi birbirine yakın... Bundan sonra ne yapacağımı tam ben de bilmiyorum. İkisinden birine yüklensem mi, böyle ortalarda mı devam etsem...

dostum sagol en guzelınıs en yazmıssın eyvallah

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_iceberg5

senle xianda takılmıştık ben ilk açtığımda daha girmedim ogünden sonra :)) nickim theoq tu
  • ben 2 str 1 int veriyorum şuan yada tam tersi şimdi hatırlamıyorum :))) ama üstteki neyse ona 2 veriyorum 9 lvl glavie cim vardı şimdi archery açtım 6 lvl xiandayım:))))9
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.