Şimdi Ara

Herkez Okusun Ko ve K2 Haqqında bilinmeyenler Bir Gm Agzından!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alıntıdır... Kardes PMine yazdıgım cevaptaki gibi bu forumlara ekleyemeyecegim akıl sınırlarını zorlayan seyler oluyor Ko ile ilgili telefonumu verdim ara konusalım chara biseyler yapabilirmiyim bi fikrim yok cunki K2 deki hemen hemen tum baglantılarım KO kismından baska oyun departmanlarına gecti sana sadece soyleyebilecegim tek sey ki yakında bu forumda genel bi duyuru seklinde yaptırmaya calisacagım Mod ve adminlerle konusup KO olayı bitmistir inan K2 nin kendisi bile bu oyunu artık sadece mumkun mertebe serverlarını acık tutup olabildigince uzun zaman para getirmeye devam etmesini ve kademeli olarak oyuncuların oyunu bırakmalarını saglayıp yasal tazminattan bi anda herseyi yokederek degilde surec icerisinde kurtulmanın yollarını arıyor.K2 su an oyunu kodlarını zamanında kaptırdıgı icin baska firmalara satamıyor,kendiside bu yuzden oyunu toparlayamıyor,K2 nin Cali Irvine daki mevcut 8 serverinin hepsi ortalama gunde 10 ila 15 saldırıya maruz kalıyor ve bu saldırıların en az 2 si sonuc veriyor.

Ayrıca Izdirap denilen programın DLL kısmını iyice irdelerseniz lamer olmayan sadece programcılıktan anlayan kardeslerime soyluyorum spoofer mantıgıyla calıstıgını gorursunuz.Xtrapi pass geciyor OK ama KO ya login oldugunuz esnada yazdıgınız ID ve sifrenin sadece server girisine ulasmadıgını soylemeykle yetineyim ben.

Hack icin basit bir cozum baslıklı bi konu acmıstım sifrelerinizi IDlerinizi girerken ikiye uce bolerek mouse ile tıklama yontemi ile keylog vs lame yontemlerine karsi en saglam koruma saglamıs olursunuz .

Size soyleyebilecegim forumda sadece bunlar telefonda cok daha detaylı bilgi verecegim forumda paylasmayı acıkcası pek dusunmuyorum cunki genel yas ortalaması cidden dusuk ve yazdıgın seylerin ciddiyetini ve gercekligini idrakten uzak kucuk beyinler seni suclamak gibi alakasız bir hastalıga yakalanmıslar bu da bu dedigim duyuruyu burda yapmamı guclestiriyor.

Ama dedigim gibi,gercekten bilmediginiz ve tahmin bile edemeyeciginiz ciddi seyler var.Kucuk bir ornek bundan yaklasık 2 ay once K2 networks sitesinde merchant.k2networks uzantılı bi bolumde ( ki byu bolume KO official sayfasından gidiliyordu ) Turkce hazırlanmıs Turk Internet kafe sahiplerine yonelik item satma premium satma ( bi nevi toptancılık) sistemine dair bi tanıtım sayfası vardı ve bu sayfadan sadece 24 saat icin belirli sayıda Turk internet kafe sahibine uyelik verildi bu uyeligin iceriginde KO da ITEM,KCASH satısı mumkundu ve KO da item satısının kaynagını olusturan unsurun hacklenmis ve banlanmis charlardan toparlanılmıs itemlar olduguu bilmeniz gerekiyor.Yanı banlanmıs charlardan hacklenmis accountlardan elde edilen itemlar.

Koxp ve K2 birlikteligi nasıl asıkarsa,bu da bu kadar aşikar ve kesin.

Gerek anlamda hack mevzularına hakim iseniz ne demek istedigimi biraz anlamıssınızdır.

Ben hacker falan degilim merak ta etmeyin ama bi hacker kadarda konulara hakimim diyebilirim Timur falan bilir az biraz..

Neyse,bu bahsettigim seyler devede tuy bile degil,ve gercekten bildigim seyleri burda paylasmamak herkes icin en iyisi ama soyleyebilecegim en net sey,K2 ve onun ORTAKLARI ( varın siz tahmin edin ) dolar hesaplarını dahada kabartmak icin sadece sizden kazandıgı premium ve knightcashlerden faydalanıyor diye dusunuyorsanız,gercek yanılgı icerisindesiniz.Yıllık 65 milyon dolarlık bi pastadan bahsediyorum ve bu pastanın en buyuk dilimini K2 nin illegal kazanımları olusuturuyor.

Zamanı ngeldiginde SS ile olmasada ( ota moka SS diyen zihniyete soyluyorum) konuya hakim kisilerinde cok net gorecekleri delillerle bu konuda cok genel bir duyuruyu donanim haber vasıtasi ile yapmayı dusunuyorum.Hatta dusunuyoruz.

Simdilik bu kadarını soyleyeyim..

Telefonlasalım,orda bahsederim biraz daha genis..

Oyunculara tavsiyemde basit hack korunma yontemidir sifre ID parcalama yontemi onu mutlaka kullanın IIZDIRAP kullanıcılarının ozellikle ilgisine sunuyorum,ve KO sitesine mumkun mertebe login olmayin sifre degistirme talebinde bulunmayın KO sitesi en az 3 4 gunde bir aynı icerikle K2 nin ORTAKLARInın eline geciyor haberiniz olsun!!!!!!!!!!!
    Saygılarımla __SCREAM_TR___

• no ss no güven
  • daha önce verilmişti
  • daha dün verildi yanlış hatırlamıyosam
  • Verildi SöylenenLerin bir Gerçeklik Payı yok değiL ama inanmak zorunda değiLsiniz Çünkü Kişisel Bir probleme karşı Verilmiş Bir tepKide olabilir
  • Gm sanamı söyledi bunları
  • Verilmişti daha önceden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.