Şimdi Ara

HERKEZİN DİKKATİNE AThens OSMANLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATHENSTEKİ OSMANLİ GUİDL KURUCULARI VE ARKAADASLARI SEREFSİZN TEKİ GUİLDİ LVL 4 YAPACAZ DİE 700k ALİP ATLATMİORLAR 20 kisi den ALDILAR ve COuguda guilden cıktı veya SIKISTIRILIP KIZDIRILDI BUNUN GİBİ SEREFSİZ VE HAYSİYETSİZ İNSANLAR YUZUNDEN BİR BOK OLAMAYIZ

adamalrın nickleri HND_Someboy HND_hayalet Masowa Dikkat edin arkadaslar haysitsiz insanlarla muhatap olmayın

• Güzel kardeşim.. Bu oyunda türklük diye bi şey yok.. Bahsettiğin tarzda o kadar çok eleman var ki saymakla bitmez.. Ama bunun gibiler varken bi b.k olamayız lafına katılmıyorum.. Onları aramızdan temizledikten sonra her şeyin en güzelini yapabiliriz...

Bu dediğin şahıslardan bu server da benim kadar çok kazık yiyen yoktur emin ol... Ana avrat düz gitmeleri mi kaldı guildde kimse kalmadı kapatıp guilde gelebilirmiyiz diyip kendilerini acındırmaları mı dersin vs vs vs... Anlıycağın 13 - 14 yaşındaki çocuklardan bi şey beklemeyin...
  • evet cowboya bende katıLıyorum ama eLden bisi geLmez bu hep boLe geLdi boLe surer sadece bu oyunda diiL tum onLine oyunLarda boLe saygıLar...
  • anlattığın gibilerle ilgili tecrübem çok ama artık insan sarrafı oldum konuşmasından anlıyorum şahıs'ın nası biri oldugunu
  • EVET OYUNLARDA BOYLE HAYSIYETSIZ VE IKIYUZLULER COK OLUYOR BUNDAN ONCE KNIGHT ONLINE OYNUYORDUM KAZIKLANMA SAYIM SAYMAKLA BITMEZ O YUZDEN ARKADASLAR BIRAZ DIKKATLI OLALIM SAYGILARIMLA
  • bu benım eskı uyelıgım yenıylede ugrasmıyorum benımde 700 k m kaldı o guıldde cıktılar yenden gırdıler falan param o sekıl yattı ıtem wercez dedıler b b.k yok ugurcum sana katılıyorum nerden verdım o parayı
  • zaten osmanlı nın halı bastan bellıydy hnd_someboyla o guılde olan apocan dıye bı ıbne banada kazık atmıslardı o gunden berı zaten osmanlı guıldıne kıldım ve hala kılım onların ıkısınde ...... anladınız sız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberdanger -- 16 Mayıs 2006; 21:48:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.