Şimdi Ara

'Herkezin En azından Bir kere Göz Atması Gerek' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyw Bilgehan abi, oyunda tek amac o degil demissin tmm anladim. Castle Siege var. Simdi ben benim ekiple baslasam 20 kisi getirsem bu oyunda max res kassak. Elite guildinden 90% donateli bu server 65k server. balance desen 0. 65k görünce zaten mu online den soguyorum cünki cok sacma oluyor. Olmayan seyler ortaya cikiyor. exc soketli setler. exc ancient setler. oyunda exc anc hyon set giyen kral oluyor zaten. Summoner RF desen OP zaten. herzamanki gibi elf sm mg ezik kaliyor ve balance yapilmadigi sürece öyle kalicakladir. support olabilir ama, SM nin teleport lightning ice combolari nerde kaldi.. mg nin ice lignting powe slash combolari nerde kaldi. elfin ice arrowu penetration ve multi shot combosu nerde kaldi.. 65k serverda CTRl bas skillini sec sag tikla okadar. CS e gelince. Summoner uyutsun dur orda 5 saat. Mu online 0 Reset icin yaratilmistir bunu cogu kisi anlamiyor. Sezon ex700+ skill tree si okadar op ki inanamassiniz. edr 30% veriyor crit30% veriyor reflect 30% veriyor... ama bunun ayarini neden kimse yapmiyor? tüm dosyalar elinde abi master skill tree dosyasi character balance dosyasi. sadece bi kac sayi degisicek. ben server acmayi düsünüyordum tecrübe olsun diye. bi kac kisi yardim etti sagolsun alper abi ( TROJ ) kurulumda cok yardimci oldu. Ben kendim tüm ayarlari yaptim ve gercekten cok basit seyler bunlar. master skill tree de mace mastery var mesala kaarsindaki adam reflect yerse yada sana vurursa donuyor. simdi 9% düsün attack speed 65k agi yi düsün karsidaki adamin 65k agisini düsün adam sürekli donacak...bumu simdi amac?
    ben yaptim mace mastery 3-5 oldu 3% girdim oyuna pvp denedim sagolsun ordada bir cok arkadas yardim etti fena oldu yani. oyunda 7 char var. saatlerce hatta 2-3 gün sürdü balance ayarini yaptim abi ya. ordan sayi degistir burdan degistir agi ene vit dmg degistir. 20 res max res basi 1k puan max stat 10k. HER HERO yemin ederim HER HERO esitti. istediginiz chari kasabilirdiniz. MG her chari aliyordu. RF her chari aliyordu okadarda eziliyordu ama. Sum cok güclü diye birtane setin staffin soketini almistim tam olmustu yerine gelmisti. yani istersek oluyormus demek. sadece denemek lazim. ama 65k bi serverda kesinlikle balance olmaz olmucakta. skill tree icinde gecerli. onun icin demistim su an adanamu iyi bi server oldugunu düsünmüyorum. castle siege mu online demek degildir...castle siege nedirki? daha bunu bilmeyen cok kisi vardir diye düsünüyorum. Land of Trials da ancient item ve jewel of guardian düser. castle i alicaksinki LoT da ancient item kas güclü ol lvl 3 kanat yada feather yarat sat bol bol itemin olsun amac budur. 30 Jewel of guardian 30b 30s yada 1 chaosmu tam hatirlamiyorum . kaleye gir bunu NPC ye ver sana süper bi item versin. eminim bunu kimse bilmiyordu. Castle siege bunun icindir Castle siege NPC ve LoT simdi ben neden Castle Siege ye katilayayim? elimde donatem var kanatim var iteme ihtiyacim yok. donate olarak exc ancient setler var ben neden lotta ancient set arayayimki? npc desen dedigim gibi herseyim üstümde resimi kasarim bi kac duel atarim oyun biter.. benim oyun bakisim budur.. birdaha söylüyorum adanamuyu kötülemek istemiyorum. sadece gördüklerimi söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 6 Mart 2014; 12:00:11 >

• Herşeyi iyi güzel anlatmışsın evet söylediklerinde haklısın tabikide. Fakat oyuna girip deneme yapmadigin belli. Summonerler uyutunca orada uyuyup kalmıyorsun maksimum 15-20 saniye uyuyorsun. Mg desen masterskill büyü Range oranlarını düzelttim DL desen Büyülerinin range oranlarını düzelttim yani şuanda BK RF Sum hegamonyası yok. 65kk ya göre balance ayarı iyi durumda Elf desen penetration ile mükemmel bir karakter oldu sadece SM nin attack sorununu düzeltemedim fakat SM de MS yani ManaShield Büyüsü nün kullanılabilir işe yarayabilir vazgecilmez bir karakter büyü olarak ayarladık. Herşey yerli yerinde şuanda. Oyunda Donate almak sadece oyuna katkı saglamak amaclı biliyorsun ki. Şuanda oyuncular Castle Siege LOT dan Anc setler dizip donate alan oyuncularla birebir savasır haldeler. Hatta onları yenebiliyorlarda. Oyunda Donate alan ile kendi setini yapan arasında eşitlik var. CastleSiege amacı Kaleyi Savunmak baska ne amacın olabilir ki. CounterStrike oynuyorsunuz teröristler getirip bombayı sizin bölgenize koyuyor patlatıyor bunu yapıp zevk alıyorsuunuzda Castle Siege de kaleyi korumak mı amaçsızlık . :) Kalede Guildinin bayrakları dalgalanıyor Websitede Guildinin arması bulunuyor. Kale Kapılarını bir defa Jewel of Guardianlarla güçlendirmelisin ki CS nin ilk 30 dakikası kapı kırmakla geçsin ama bunu bilmiyor oyuncularımız. İşte sizler biliyorsanız diyorum ki gelin alın kaleyi. Elite Guildinden PlayHard Guildi hepsinde %90 ında Donate olmadıgı halde kaleyi aldılar egerki alabiliyorlarsa demekki Donate hersey demek degil. Oyun bilgiside mevcut burada.

Seni ben ii anlıyorum istedigin server gerçekten benimde istedigim türde bir server inan bana ama üzülerek söylüyorum ki Türkiye de oyuncuları 3x- 5x yada 10x serverda kasmazlar.
    Bende 2002-2005 yılları arasında globalmu oynadım. o zamanlar reset olayı yoktu ve zevk alıyorduk. 26 hafta Kaleyi teslim etmemişdik. Zevkin doruklarındaydık ama ne zaman muonline özerkleşti yerel serverlar acıldı işte o zaman bozuldu hersey.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Herkese iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EShine

adanamu tmm var ama iyi server oldugunu düsünmüyorum kusura bakmayin, bilge abi de yanlis anlamasin. cok basit bi server. oyunda bi amac yok. donate set aliniyor sonra res kasiliyor okadar.
    eski mu'yu ariyorum ben golden düstügünde direk tarkana kosup +5 kesmek trade atmak zeni zorla kasmak, zenli set dizmek. jeweller zor bulundugu bi serverda kasmak isterdim hep..adanamuda donatem var gecen sene costum setler vardi onlari cok seviyorum diye ve bosta param oldugu icin bende almistim. ama bi bakistanda insan mecbur kaliyor. 90% serverda donateli, tmm wcoin la yeni bir sistem uygulanmis full set aliniyor ama mu online bu mu yani...full setini cekmek ve oynamak..ben itemlerimi kendim bulmak isterim..eventler su an adanamuda sadece WCOIN kasmak icin var baska biseye yaramiyor. degisik eventlere degisik itemler dizilse keske. bu donate kalksa keske ve adanamu sadece türklerden oynanmasa KESKE diyorum. kaliteli bi server. bilge abi bi tarafadan server parasini cikarmaya bakiyor cok normal ama bunun basit yollari var. VIP yada WCOIN satmakla server parasini rahat cikarabilirsin diye düsünüyorum..20-50 online ile cikmaz tabiki. server güzel kurulcak ragezone ye verilcek ve herkes oynucak. bu oyunun daha bi yüksek online sayisina ulasabilecegini düsünüyorum. ama bu sistemle hep ayni yerde olucaz. donatesi olan donatesi ile oynucak resini kasicak ve oyun biticek. saygilar...adanamuyu kötülemek icin diye yazmadim.arada sirada bende oynayan bi playerim ve dedigim gibi benimde donatem var ama neyse..

Arkadaşa katılıyorum..
    2007 'den berı Mu Onlıne olarak sadece AdanaMu oynadım..Şuan 9 kişi olarak hala oynamaktayız..
    Oyun aşırı kolay ve amaçsız..
    Lorende 50 lvl küsür kasıl,Arena geç 280 lvl oradan Rakli'de 400 e vur ver resi.Ara sıra Coin için görevlere git vs.vs. Jewel Of ... drobuda yüksek..

Oyun dediğin gibi sadece reset atmaya dayalı bir hal olmuş..
    40 reset adam da raklide kasılıyor,600 reset adam da raklide kasılıyor..
    Güçlüyü güçsüzden ayıran bir map olayı yok..

Mesela şöyle olabilirdi: 50 Reset e kadar Arenada kasılırsın. 100 Resete kadar farklı bir haritada..200-300-500 vs vs vs uzar gider..Tutupta 50 Reset adam 500 Reset adamın olduğu haritada kasılamaz..Böyle bir ayrım gerekli şuanki AdanaMu serverine..

Bir de tabii ki sadece reset atma döngüsünden kurtulmak lazım..Server çok güzel ama çok basit.1 haftadır oynuyorum.Bir kaç hafta sonra sıkılacağımdan eminim..

@AdanaMuOnline

• Oncelikle insanlarin beklentilerini Karilamak Lazim
  • İnsanları hiçbir zaman mutlu edemezsin. zhyperMu daki bir player görmüştüm 400 grand reset atmıs bunun yanında 3900 reset sallamıs. O adam neden reset atmıs ki bunu anlamadım o ve onun gibi bir cok adam var o sekilde. Onların zoru nedir arkadaslarda reset atıyorlar. Oyundan sıkılmak yada sıkılmamak muonline eti budu bukadar arkadaslar oyuna palyaco sokup sizleri eğlendiremeyiz oyun adminleri olarak bu konuda yapılacak şeyleri zaten şuanda ayarlıyoruz.

AdanaMu olarak 2 server daha ekleyecegim çok zor ve çok kolay olarak. Şuandaki oyunumuz kalacak. 7 senelik bir oyun ve oyunun sahibi olarak acımasızca eleştiriler yapmamanızı beklerdim madem o kadar iyi playersınız arkadaslar yapın açın da azcık biz oynayalım.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

İnsanları hiçbir zaman mutlu edemezsin. zhyperMu daki bir player görmüştüm 400 grand reset atmıs bunun yanında 3900 reset sallamıs. O adam neden reset atmıs ki bunu anlamadım o ve onun gibi bir cok adam var o sekilde. Onların zoru nedir arkadaslarda reset atıyorlar. Oyundan sıkılmak yada sıkılmamak muonline eti budu bukadar arkadaslar oyuna palyaco sokup sizleri eğlendiremeyiz oyun adminleri olarak bu konuda yapılacak şeyleri zaten şuanda ayarlıyoruz.

AdanaMu olarak 2 server daha ekleyecegim çok zor ve çok kolay olarak. Şuandaki oyunumuz kalacak. 7 senelik bir oyun ve oyunun sahibi olarak acımasızca eleştiriler yapmamanızı beklerdim madem o kadar iyi playersınız arkadaslar yapın açın da azcık biz oynayalım.

Saygılar.

Acımasız eleştiri yapmıyorum Bilgehan Bey.Sadece şuan ki serverin durumunu kendi gözümden söylüyorum.Daha önceki açtığın serverlere göre bu biraz amaçsız duruyor..
    Dediğimiz gibi şuan sadece 50 lvl kas-280 lvl kas-400 lvl kas-reset at döngüsü içindeyiz..Tamam olması gerekenlerden en önemlisi tabii ki bu ama bunun yanında Adminlerin haftalık yaptığı eventler de olmalı.Şuan ki serveri ilk açtığındaki ortamı görmedim ama beni ilgilendiren şuanda yeni başladığım oyunun durumu.

Eskiden daha bir rekabet ortamı vardı.Şimdilerde parayı basan alıyor Donateyi..Bende veririm alırım 300-500 TL lik donate sorun deil ama bu da oyundaki set toplama,artı basma zevklerinden mahrum bıraktırıyor.
    Donate değil de VİP sistemi olsaydı servere katkısı daha çok olurdu..VİP sistemi sanırım daha önce vardı öyle hatırlıyorum..
    Şuan ki VİP sistemi pek işe yaramayacağından VİP alan sanırım yoktur,direkt Donate alınıyor.

Anlatacaklarım çok uzun olduğu için yazmaya zamanım yok,zaten birazcıkta olsa anlamışsındır.

Yeni açılacak olan server için donate satımı yerine sadece VİP yapılırsa daha iyi olur.

• Türkiye de toplassan 100 geçmeyecek player var :) eski mucular oynayanlar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uxc zamanında online rekorları kırılmıştı
  • Şu sözümden ne anlıyorsunuz arkadaslar. Hiçbir insanı memnun edemiyoruz. Anlıyormusunuz. Bakın şuanda oyunda 30-40 kişi oynuyor yada oynamıyor Castle Siege zamanlarında doluyor server sadece. Dediğim gibi serveri ilk açtığımda 90-100 kişi giriyorken şimdi girmiyorlarsa nedeni admin mi acaba. O zamanlar neden herkes giriyorduda şimdi girmiyorlar. amacsız diye birşey yok. Donate satışı olmazsa Türkiye de hiçbir server ayakta duramaz bunun imkanı yok. Yabancı ülkelerdeki gibi internet kullanmıyoruz. Dünyadaki en Pahalı Benzin i bizim kullandıgımız gibi dünyadaki en pahalı interneti yine biz kullanıyoruz. Bir yunanistan bir bulgaristan yaa onuda gectim bir Vietnam kadar olamıyoruz. Evet Vietnam toplasan Konya kadar büyüklükte bir ülke ve internetleri Simetri olarak 100/100 Download / upload adam neden evine server kurmasın ki. Biz evimize internet ceksek 3mbit upload veriyor maksimum hal böyle oluncada Dedicated makina almak gerekiyor 200Dolar aylıgı Server lisans parası ödüyoruz her ay 52Dolar. Dosyaları alırken veriyoruz 500-600 dolar Website yaptırıyoruz 250 Dolar. Daha gecenlerde DKARTS isimli bir Rusyalı Webmaster ile görüştüm adamın bana söylediği Websitenin fiyatı 800Dolar. Beyler agzı olan konusmasın lütfen lütfen yaa MuOnline oyanyacaksanız gercekden oynayın ve destek verin Vip alarak yada ne bileyim bir katkı saglayın ki oynadıgınız oyunlarınız ayakda kalsın yoksa bu ülkede hiçbir şekilde muonline serveri ayakda duramaz. 2 Senesini Evimde kurarak gecirdiğim serverimi son 5 yıldır dedicated makinalarda ve lisanslı dosyalarda acık tutmayı basardım bana madalya taktılar mı HAYIR bana gelip abim ellerine saglık dediler mi HAYIR begenmediginiz bir şey oldugunda yada oyunda gelip ana avrat küfür ettiklerinde ceza verdik gelip bize küfür ettiler neymiş Drop düşükmüş küfürler biz Adminler olarak bunu hakediyormuyuz. Player olarak işiniz kolay Client indir char ac kas kas kas güclen. Herşeyi sizin stres atmanız için yapaıyoruz. Oyundan bir kazanc bir gelirimiz yok geleni serverin dosyalarına sunucu parasına Lisans parasına harcıyoruz. Ama Eleştiriye gelince başımıza eleştirmen kesiliyorsunuz.

Biraz halden anlayan player istiyoruz çok şey istemiyoruz sanırım.

Lütfen elinizdeki serverların kıymetini bilin.

Buarada söylemeden geçemeyecegim adını söylemek istemdigim bir server açılmış ve oyuncu girip oyunda admine selam nasılsınız diye soru sormus admini küfürlü ve argo konusarak cevap vermiş Playerlar birbirlerini Tren gibi dizmişler arka arkaya küfürler havalarda ucuyormus.

O Adminin ben adminliğine TÜKÜRÜYORUM anlıyormusunuz Tepesindeki o yıldız onun gibilerine yakısmıyor. Yazıklar olsun diyorum.

O serverin adminide biliyor kendisini. Her önüne gelen server acınca MuOnline yerle bir oluyor işte. Bırakında bu işi bilenler saygın kişiler ve kişilikli insanlar yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ADMLee

Şu sözümden ne anlıyorsunuz arkadaslar. Hiçbir insanı memnun edemiyoruz. Anlıyormusunuz. Bakın şuanda oyunda 30-40 kişi oynuyor yada oynamıyor Castle Siege zamanlarında doluyor server sadece. Dediğim gibi serveri ilk açtığımda 90-100 kişi giriyorken şimdi girmiyorlarsa nedeni admin mi acaba. O zamanlar neden herkes giriyorduda şimdi girmiyorlar. amacsız diye birşey yok. Donate satışı olmazsa Türkiye de hiçbir server ayakta duramaz bunun imkanı yok. Yabancı ülkelerdeki gibi internet kullanmıyoruz. Dünyadaki en Pahalı Benzin i bizim kullandıgımız gibi dünyadaki en pahalı interneti yine biz kullanıyoruz. Bir yunanistan bir bulgaristan yaa onuda gectim bir Vietnam kadar olamıyoruz. Evet Vietnam toplasan Konya kadar büyüklükte bir ülke ve internetleri Simetri olarak 100/100 Download / upload adam neden evine server kurmasın ki. Biz evimize internet ceksek 3mbit upload veriyor maksimum hal böyle oluncada Dedicated makina almak gerekiyor 200Dolar aylıgı Server lisans parası ödüyoruz her ay 52Dolar. Dosyaları alırken veriyoruz 500-600 dolar Website yaptırıyoruz 250 Dolar. Daha gecenlerde DKARTS isimli bir Rusyalı Webmaster ile görüştüm adamın bana söylediği Websitenin fiyatı 800Dolar. Beyler agzı olan konusmasın lütfen lütfen yaa MuOnline oyanyacaksanız gercekden oynayın ve destek verin Vip alarak yada ne bileyim bir katkı saglayın ki oynadıgınız oyunlarınız ayakda kalsın yoksa bu ülkede hiçbir şekilde muonline serveri ayakda duramaz. 2 Senesini Evimde kurarak gecirdiğim serverimi son 5 yıldır dedicated makinalarda ve lisanslı dosyalarda acık tutmayı basardım bana madalya taktılar mı HAYIR bana gelip abim ellerine saglık dediler mi HAYIR begenmediginiz bir şey oldugunda yada oyunda gelip ana avrat küfür ettiklerinde ceza verdik gelip bize küfür ettiler neymiş Drop düşükmüş küfürler biz Adminler olarak bunu hakediyormuyuz. Player olarak işiniz kolay Client indir char ac kas kas kas güclen. Herşeyi sizin stres atmanız için yapaıyoruz. Oyundan bir kazanc bir gelirimiz yok geleni serverin dosyalarına sunucu parasına Lisans parasına harcıyoruz. Ama Eleştiriye gelince başımıza eleştirmen kesiliyorsunuz.

Biraz halden anlayan player istiyoruz çok şey istemiyoruz sanırım.

Lütfen elinizdeki serverların kıymetini bilin.

Buarada söylemeden geçemeyecegim adını söylemek istemdigim bir server açılmış ve oyuncu girip oyunda admine selam nasılsınız diye soru sormus admini küfürlü ve argo konusarak cevap vermiş Playerlar birbirlerini Tren gibi dizmişler arka arkaya küfürler havalarda ucuyormus.

O Adminin ben adminliğine TÜKÜRÜYORUM anlıyormusunuz Tepesindeki o yıldız onun gibilerine yakısmıyor. Yazıklar olsun diyorum.

O serverin adminide biliyor kendisini. Her önüne gelen server acınca MuOnline yerle bir oluyor işte. Bırakında bu işi bilenler saygın kişiler ve kişilikli insanlar yapsın.

Bir anda konunun rengi değişti sandım O server kimindir Allah aşkına söylesene cidden merak ettim

Ben AdanaMu pek oynadım sayılmaz sebebi ise versiyondan kaynaklı bir durum. Hani Season6 Ep3 iyi ama ex700'den sonra Mu Online garip gelmeye başladı bana. Oyuna bir özentilik girdi gibi. Mesela V - C butonu bence sabit kalmalıydı adamlar serbest bırakmış istediğimiz yere koyabiliyoruz ama bence güzel olmamış. (Belkide alışkanlıktan dolayı) Ve ex700 Server oynarken (7-8 yıllık pc) kasmaya başlıyor. Hani buda ister istemez zevkimi kaçırıyor oynamak gelmiyor içimden.

• Açık olan serverlara girip bakarsan ne demek istedigimi anlarsın güzel kardeşim.
  • Bilgehan herzaman ki gibi haklılığını ve bu konudaki bilgeliğini sürdüyor, konu açmam daki sebeplerden birisi de bu işi en iyi bilenlerin yapması tamam kimse server kurmasın illaki 1 tek server olsun demiyoruz ama bu konularda yeni olan arkadaşlar bu konu üzerindeki bilgili arkadaşlardan biraz yardım alsınlar ve oyunun adını giderek kötüye düşürmesinler.
  • Mu online'ı bilmeyen Türkiyede çok büyük bir kitle var.. eğer tanıtım doğru şekilde yapılırsa, zor server olarak bir yerlere gelinebilir.
  • eskiyegörezor kullanıcısına yanıt
    Sahiplenmek ve playerlari ortada birakmamak gerekir emre arkadasim.
    Facebook cevap yok telefon cevap yok
    Suncuyu 2 ayda devir edilemedi
    Daha bundan ne anlamam gerekir benim burdan yazinca belki cvp verirsin.
    Herseyi gectim okadar oynayan insanin emegini hice saydin.
    Bu insanlar bunu unutmucaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: theraphzone

Mu online'ı bilmeyen Türkiyede çok büyük bir kitle var.. eğer tanıtım doğru şekilde yapılırsa, zor server olarak bir yerlere gelinebilir.

tamamen katılıyorum forumda konu gözüme takıldı girip baktım bilgehan beyin haklılığı çok fazla benim şu ana kadar böyle bir oyunun olduğuna dair bir bilgim yoktu eğer anlattığınız gibi sürükleyici ve akıcı bir oyunsa yeni nesilin yani benim nesilin ilgisini çekebilecek bir oyun gibime geliyor ve alıntı yaptığım arkadaşın sözleri tamamen doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

Uxc zamanında online rekorları kırılmıştı

Kacti Hocam?

• Rekorumuz en son 276 idi.
  • bencede suan da turkiyede top lasan 100 player anca yok gibi dusunuyordum ama bizim adlyaman da kucuk bi ilce var kahta bilirsiniz:D internet cafeye bi girdim dedim bi server bulam sitreatim anaslnl satim baktlm yanln daki mu manisa oynuor dedim sen nerden bilion 34 masanln belkide 25 imuonline oynuor şaşırdlm suan sunu soylemek isti orum bizm turkiyede server acmak kolay ama kendini bilmez 2 3 arkadas clklor 10 player li bi servre saldrl yapior emin olun bu cok buyuk bi hakslz lık ben mesela yabacl server lerlen ugraslrlm turk server lerinle kolay kolay ugrasmam ama bizim yapacaglmlz tek sey var bir birimize kin bese leme mek bakıorumda bizim icimizden 2 tanesi clkmls tuk server lerine vs vs saldlrl yapior bunlar yanlısml tabiki yanlis ama bu şekilde ol mamasi lazim bence benim server de 60 online yi yakaladlm sabah kalk tlm server yok obana ders oldu 2 cg lık bir saldlrl ip side turkiyeden simdi server coktu ne oldu eline ne gecti ne anladl yani biz de zamanln da yaptlk ama hatamlzln farklna vardlk neden derseniz cunku 1 servre adam nerden baksan 1 gününü verior onun icin emeye saygl diorum herkeze ii oyunlar tabiki forumlar:D

• quote:

Orijinalden alıntı: RE5P3CT

Rekorumuz en son 276 idi.

Güzelmiş ben 97 d seviyorum hocam Yeni sezonlardan anlatmam o acilmadan önce bende girip test etmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiyegörezor

arkadaşım yazdığım yazı da bir amaç yok sadece Türkiye'de Mu online oynuyanların sayısının az olduğunu ve bu oyuna sahip çıkılması gerektiğinden bahsettim.

Oyun hakkında biraz bilgi verseydin iyi olmaz mıydı hocam?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.