Şimdi Ara

HERO GERÇEĞİ (ACI AMA GERÇEK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi oyunlar. Benim hedefim 100 lvl olmak falan diyenler vardır aranızda(ki forumdaki çoğu iddalı arkadaşlar(gençler) türemiş. Ben size olayın gerçek yüzünü anlatayım. Kusura bakmayın şevkinizi kırmak istemem gerçi ama doğrular bunlar. Evet başlıyoruz

1) Genellikle oyun çoğu oyuncuya göre %99 lvl 80 de biter. En üst level çoğu oyuncu için 80dir. nedenini şöyle açıklayayım
    ) :::BLACK DRAGON SET ::: (

MALE KARAKTERLER İÇİN ( heronun sitesinden alıntıdır)

BD HELM: Özellikler 150def upper def 30 (bu itemin +5 %10 defli hali sc helmin +19 una falana takavül eder eğer dexiniz 100 civarıysa eğer 50 ise +25 ine denk gelir)

BASMAK İÇİN GEREKENLER : BD HELM BOOK(6M CİVARI) -- 6 TUSSAH(30M) --2 GEM POWDER(2M) HAMMER OF CRAFT(tavern item) 11-13m basma parası 15m

iteme + basma= +1 için 3 kristal ve 2m
    +2 için 3 kristal ve 6m + charm of luck(7-8m)

+3 için 3 kristal ve 12m + charm of luck(7-8m) dragon SCALE (30-40m)

.....

olma olasılığını net veremeyeceğim ama 6-7 denemesinde başarısız olanlar var. Satın alacağım derseniz de 350-400m civarı kelepir alabilirsiniz

BD ARMOR : Özellikler Middle Defense +110 Defense +40 Skill Defense +120
    FT ARMORUN +25 İNE DENK GELİR :)

BASMAK İÇİN GEREKENLER : BD ARMORBOOK(1-2M CİVARI ÇOK ŞANSLISINIZ) -- 14 TUSSAH(70M) --2 GEM POWDER(2M) HAMMER OF CRAFT(tavern item) 11-13m basma parası 31 KÜSÜRm

ARTI BASMA BUNUN İÇİN DE GEÇERLİDİR DAHA SATANI GÖRMEDİM ANCAK FORUMDA SATILIYOR. +3 ÜNE 1 MİLYAR GİBİ KELEPİR Bİ FİYAT ÖDEMEK ZORUNDASINIZ.
    BD BOOTS : Lower Defense +70 Paralysis Defense +20 Defense +50 SkillDefense +6% çok değerli olmayan item

BASMAK İÇİN GEREKENLER : BD ARMORBOOK(1-2M CİVARI ÇOK ŞANSLISINIZ) -- 10 TUSSAH(50M) --2 GEM POWDER(2M) HAMMER OF CRAFT(tavern item) 11-13m basma parası 25 KÜSÜRm

JEWELERY(TAKI)
    BD AMULET: Maximum Health +80 Dodge Rate +130 Poison Defense +30 Paralysis Defense +15 200m
    BD EARING:Maximum Health +40 Defense +30 Skill Defense +60 250m
    BD RING :Maximum Health +40 Skill Defense +5% 200m
    BD BARACLET(ki en bombası) :Maximum Health +40 Least Maximum Attack +50 Least Maximum Skill Attack +120 350m
    basma parası 10 ar milyon olup kitapları 8-25m arasında değişmekte 3 dense iron ve 1 gem powder istemektedir. Başarı şansı en az olan itemlerdir. Eski charlarla ve deniz(ExcaliburTR) nin de denedikleriyle toplam 10+ denemeden bir avuç gözyaşı sahibi olabildik

ASIL BOMBALAR BURDA
    BD BLADE:Attack +248~404 Poison Attack +25 Paralysis Attack +12 Attack Rate +6% Least Maximum Skill Attack +100~120 SATANLAR 450M A SATIYOLAR BASMA MALİYETİ DE YAKLAŞIK 100M
    (10 DENSE)
    BD AXE:Attack +173~536 Poison Attack +25 Paralysis Attack +12 Attack Rate +6% Least Maximum Skill Attack +100~120

Şimdi bunları neden yazdım ve nerden biliyorum. 1 bd helmim ve 1 bd throwing weaponum var. Yüksek level arkadaşlarım var. Bunlar olmadan 100 lvl olabilirmiyim ve hammer kullanıyorum mutlaka tutar elbet diyenlere de sadece Evet doğru oyun ücretsiz. Ama bunları yapabilmek için pamuk elleri cebe atmalısınız.Yani oyun 80 e kadar ücretsiz arkadaşlar. Şimdi coreanım var +5 vio blade var +4 oh oyun sonuna kadar yeter Allah a şükür diyenlere de 70 levelim proyum diye birşey de yok artık herkes 70+ 76 levelde çoğu adamdan tek yemenin ne olduğunu da bilirim. LVL 60+ savaşlarına geldiğinizde charınızdan nefret edeceğinizden eminim Yatıp kalkmaktan savaşı göremeyeceksiniz Herkese iyi oyunlar .... Sırada deniz in bdleri var 900milyon sermayeye bakalım 1-2 bd çıkarabilecekmiyiz (Dualarımız senle ExcaliburTR ) O paraya git al diyen arkadaşlar da bd itemlerini bi marketten baksınlar bulabileceklermi

• Bilgiler İçin Saol Hacı Bİ 70 Olalımda Düşünürüz Sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrappy

Bilgiler İçin Saol Hacı Bİ 70 Olalımda Düşünürüz Sonra
    serkanim sen 100 olamassin :)))) herseyden olsa olamassin :) black dragon set deil olmayan bi setten sende olsa olamassin sıkılırsın bi eziklik bulursun o chardada bu arada verdigin sifreyi kaybettim bi oyuna girde tekrar ver senin chari yatirmak zevkli oluor :) bd helmetle bakalim yaticakmi
    zuzuzuuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcesmeli

serkanim sen 100 olamassin :)))) herseyden olsa olamassin :) black dragon set deil olmayan bi setten sende olsa olamassin sıkılırsın bi eziklik bulursun o chardada bu arada verdigin sifreyi kaybettim bi oyuna girde tekrar ver senin chari yatirmak zevkli oluor :) bd helmetle bakalim yaticakmi
    zuzuzuuz

Alıntıları Göster
    zuzu def pisko oldu da 740+ sd evlere şenlik

• quote:

zuzuzuuz

Alıntıları Göster
    Ooo mesut abi nasılsın ya

İzinden gidiyorum bütün itemleri dağıttım bi şifreli toxic bide corean kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aranelxtr

Ooo mesut abi nasılsın ya

İzinden gidiyorum bütün itemleri dağıttım bi şifreli toxic bide corean kaldı.

Alıntıları Göster
    benim izimden kimse gidemeski cok sinsiyim ben
    seko benim charla giriom bi pass i ver bakaim kac saniyede yatcak snn char :) g3 teim ben

• quote:

benim izimden kimse gidemeski cok sinsiyim ben
    seko benim charla giriom bi pass i ver bakaim kac saniyede yatcak snn char :) g3 teim ben

Alıntıları Göster
    Eğer tekrar başlarsam 0dan fist açıcam coreansız kaç yapıcam bakalım 10 günde.

• quote:

Orijinalden alıntı: aranelxtr

Eğer tekrar başlarsam 0dan fist açıcam coreansız kaç yapıcam bakalım 10 günde.

Alıntıları Göster
    ya bu oyunda diger oyunlar gibi komple yalan cebinde YTL cok ise 100 olursun ama tek gercek ortamin super oluor kazancin arkadaslik oluor iyiki birakmisim tek ogame kaldi onuda silmeyi dusunuom :) cok kaptirdik kurtulmamis gerek herkese basarilar:) baska bisi solemiom ama baslayacak olsam yine bow char acarim :) gerci var serkani bi somurmeye baslasim eski haline gelir char :) gerci serkana da gerek yok craft itemler gelsin yeter babalar gibide craft basarim :)))) pis kraftciyim dimi sekocum

• quote:

ya bu oyunda diger oyunlar gibi komple yalan cebinde YTL cok ise 100 olursun ama tek gercek ortamin super oluor kazancin arkadaslik oluor iyiki birakmisim tek ogame kaldi onuda silmeyi dusunuom :) cok kaptirdik kurtulmamis gerek herkese basarilar:) baska bisi solemiom ama baslayacak olsam yine bow char acarim :) gerci var serkani bi somurmeye baslasim eski haline gelir char :) gerci serkana da gerek yok craft itemler gelsin yeter babalar gibide craft basarim :)))) pis kraftciyim dimi sekocum

Alıntıları Göster
    tekirdağ da bi büyük rakıya char senin :) Senden kıymetli mi? Hem bd de yaptık ne kaldı ki oyunda oynama nedeni

• quote:

Orijinalden alıntı: mosquito1983

tekirdağ da bi büyük rakıya char senin :) Senden kıymetli mi? Hem bd de yaptık ne kaldı ki oyunda oynama nedeni

Alıntıları Göster
    ah oldurdun bizi mosquito açıkladın kotu oldu gençlerin gururunu kırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla-R

ah oldurdun bizi mosquito açıkladın kotu oldu gençlerin gururunu kırdın

Alıntıları Göster
    serkan gel tam da bu gece tekirdag kiraz festivali baslio kari kiz piyasa :) senlik girla tum trakya soparlari buraya akio :D yemisim bd yi :)
  • quote:

serkan gel tam da bu gece tekirdag kiraz festivali baslio kari kiz piyasa :) senlik girla tum trakya soparlari buraya akio :D yemisim bd yi :)

Alıntıları Göster
    sekan adamları oyundan baydırma ya oynasınlar işte ben bayıldım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

sekan adamları oyundan baydırma ya oynasınlar işte ben bayıldım zaten

Alıntıları Göster
    bende bu yüzden bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mary Jane

bende bu yüzden bıraktım

Alıntıları Göster
    ya sağolda içimi kararttın
    sanırım oyundada gmler dışında lvl 100 yokmuş.Duyduğuma göre en fazla lvl 96 varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mary Jane

bende bu yüzden bıraktım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

bende bu yüzden bıraktım

bende sen bole dusundugunden biraktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 9 Haziran 2007; 22:08:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Buzz

sanırım oyundada gmler dışında lvl 100 yokmuş.Duyduğuma göre en fazla lvl 96 varmış.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

97 türk kendiside xPAINx

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

97 türk kendiside xPAINx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

97 türk kendiside xPAINx

tam tanımıyorum da kensisi turk deil sanırım, ama turklere yardım ettiğini gördüm bi kaç kere.

• quote:

Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll

quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

97 türk kendiside xPAINx

tam tanımıyorum da kensisi turk deil sanırım, ama turklere yardım ettiğini gördüm bi kaç kere.

Alıntıları Göster
    Arkadaşa katılıyorum, oyunda belli bir noktadan sonra elini cebine atman gerekiyor.Zaten bütün online oyunlar bu prensibe dayanıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: KueRaKa

Arkadaşa katılıyorum, oyunda belli bir noktadan sonra elini cebine atman gerekiyor.Zaten bütün online oyunlar bu prensibe dayanıyor....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cfd7a

free online oyunların mantığı o zaten adam sevabına sana beleşe oynatmıyo oyunu :). para verenler. item satarak yada alarak para yapıyıyolar. Bu hero tavern malzemelerinin ticaretine izin verilmesi bunu daha da arttırdı.

Hiç para vermeyip bunu becerenlerde oluyo ama vakit harcamak lazım baya. bi de şans. Yabancılar sanki daha çok para veriyo gibi. Tanıdığım adamların çoğu oyuna en az 100$ vermiş gibi, 2000 $ harcayanlarda var.

Abartmamak lazım oyun alt tarafı. Ben bi tek oyunun başında 1 kere stats sıfırlamak için para verdim, mecburiyetten. Onu da arkadaş hediye etmişti:)

• quote:

Orijinalden alıntı: lllMyXoMalll

quote:

Orjinalden alıntı: cfd7a

free online oyunların mantığı o zaten adam sevabına sana beleşe oynatmıyo oyunu :). para verenler. item satarak yada alarak para yapıyıyolar. Bu hero tavern malzemelerinin ticaretine izin verilmesi bunu daha da arttırdı.

Hiç para vermeyip bunu becerenlerde oluyo ama vakit harcamak lazım baya. bi de şans. Yabancılar sanki daha çok para veriyo gibi. Tanıdığım adamların çoğu oyuna en az 100$ vermiş gibi, 2000 $ harcayanlarda var.

Abartmamak lazım oyun alt tarafı. Ben bi tek oyunun başında 1 kere stats sıfırlamak için para verdim, mecburiyetten. Onu da arkadaş hediye etmişti:)

Alıntıları Göster
    Şu pazardaki 6 kutucuk ve bankadaki sınırlı kutular benimde çok canımı sıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.