Şimdi Ara

HERO KARDESLIGI ISTE SIZE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM BOOOOMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HERO KARDESLERIM ISTEE SIZEE COK PAYLASMAK ISTEDIGIM BIR SEY ANLATIYIM ISYANIM VAR ULLANNN DIYEREKTEN HIZLI KOSMAA SIKILINIZIN SIKIL LVL 5 YAPIN TAMAM SONRA UCMAYA BASLAYIN CATILARDA GEZIN DURUN ISYANIM VAR ULLAANNN BEN BAGIRARAK UCUYORUM BOYUNAA BANA RASLIYAN TURK ARKADASLARA SOYLEDIM DEDIMKI BIZIM HERO KARDESLERIM SOYLEMESEM AYIP OLMAZMI BILMIYENLER ALIN SIZEE ISYANINIZI BASTIRIN UCUN
    HALLA INANAMAYAN LAR ICIN RESIMDE KOYUCAM :D COGU KISI INANMADI GEL BAKAM UC SIMDI FALAN YAPTTI UCUNCA OYLE KALDILAR TABIKI HEHEHEH

• ULANN RESIMDE CEKTTIM AMA KOYAMADIMM KOYSAYDIM COK MAKARA OLUCAKTTI KOYAMADIM ANLATIYIM RESIMLERI GOZUNUZDE CANLANDIRIN BEN CATIDAYIM ASAGIDA ARKADAS TAARUZ YAPMA NE OLUR TAMA ALICAZ O KIZI SANA BAGIRIYORR ORDAN 65 YASINDA BIR DEDE YANIMA GELMIS OGLUM ATLAMA DEGMEZ FALAN COK MAKARAYDII AMA OLMADI ARTTIK CANLANDIRIN KENDINIZ HERSEYI DEWLETTEN BEKLEMEMEK LAZIM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM HERO A KARDESLERIM :d
  • abi ben anlamadım yani nası skill lvl imizi yani assasin warrior fln onumu 5 yapcaz?
  • arkadaşım iyi güsel de benim koşma skill im 6 ama uçmuo lvl 35 de uçma skill i olan gördüm sordum bişi demedi yabancıydı şimdi koşma skill im 6 ama bişi olmuo
  • peki hızlı koşma nası oluo o 5 ken mi oluo hakketten yoksa başka skill mi?

bide silow oyunda writermushta benim birlikte kasak pm at..
  • Ya arkadaslar bu koşma uçma skilleri nerede??
    ben hiç görmedim birisi ss alıp resim koyabilirmi?
    koşma skilinin bulundugu yeri gösteren?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deltorya

Ya arkadaslar bu koşma uçma skilleri nerede??
    ben hiç görmedim birisi ss alıp resim koyabilirmi?
    koşma skilinin bulundugu yeri gösteren?

dragon castle da bookstoredan alabilirsin. mavi bi kitap zaten. "wind drift skill"

ayrıca arkadaşla beraber takılıyoruz arada. gayet çatıtan çatıya, haydi hoppa modunda geziyor. wind drifti 5 lvl yapınca olması lazım.
  • sinan sen bu oyuna abayı yaktın sanrım
  • ÇATIDAN ÇATIYA ZIPLAMAYI BIRAKINDA LWL KASIN ÇİNLİLER OYUNU ELİNE ALDI
  • vallah arkadaslar sabah aksam kasıyoruzz bızz ama arttık ex ler az gelmeye basladıı yanı arttık gunde 2 lvl atlarken arttık 1 lvl atlıyoruzz vede serefsız moooddlar yanı lvl yukseklerdee az ex verıyorr cnm sıkılıyor olmazkıı basttan alısttık 5 6 lvl usttu mood kesmeye sımdıı harcadıgım pottamı yanam oldurene kadar gecen zamanamı yoksa yanamda yaman oyunda dengesızlık yapmıslarr lvl zor kasmamız ıcın

he bır kardesımızde serverı cınlıler ele gecırdı dedı oyun boyle uzak dogu tarzında oldugu ıcın cekık gozlulere dogal olarak torpılde yaparlar bence kesınlıklee yaparlar ben olsam benım oyunum olsa 3 4 turk clana el altından destek verırdım serverda sozlerı gecmesı ıcın ama bellı bır yere kadar aynı sekılde kesın yarddım alıyorlardır bence :D ama gercek ben ucuyorum ama mana cok harcıyorrr onagore
  • arkadaşım sen 40 lwlde gidip hrror kesersen exde alamzsın lwlde atlayamazsın job ne belli değil diyosun git önce 1. job skillerini açtır o zaman kolay kasarsın
    40 lwlde southernde kasman lazım
    o da tek tek değil çoklu olarak tabi statların nasıl bilmiyorm eğer yanlış verdiysen bence yeni adam kur
  • nasıl vermemız gerekıyorrr buraya yazarmısn kardesss vallah sunları bır acıklarsann cok sevındırık oluruz yanı
  • ARKADAŞIM
    ÖNCE NE SİLAH KULLANACAĞINA KARAR VERİCEN
    VE HER SAVAŞÇININ KENDİNE HAS ÖZELLİKLERİ VAR
    MESELA WARRİOR DA DEFANS VE CAN ARTTIRAN SKİLL KİTABI VAR
    HUNTERDA DEFANS YÜKSELTEN YİNE BİR SKİLL KİTABI VAR
    ASASİNDE BU YOK
    PSİKYANDADA YOK
    AMA ALTERNATİFLER ÇOK
    BENSE EN İYİSİ STR SİLAHLAR KULLANAN KARAKTERLER
    KİMBUNLAR? RODÇULAAR
    ÇABUK LWL ATLAMAK İSTİYOSAN STR İNT YAPIP WARRİOR KURACAN VE BALTA KULLANACAN
    OYUNDA ATAK POWERI EN YÜKSEK SİLAH BALTA
  • su karakterlerin warior asas ve digerlerin tam olarak nelere stat pointlerini wermeleri gerektigini bir kisi yazabilirmi ? lutfn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.