yoo bnm oynadıgım serverda en berbat class gladiler en iyisi DA surekli hate bsinda siege ve pvp lerin vazgecilmesi:)gladi iyi deil yani oynadigim serverda:)
pvp de degil oly de
oly dede iyide toplu pvp de cok iyiler onu diorm:d
quote:
Orjinalden alıntı: reyes2
oly dede iyide toplu pvp de cok iyiler onu diorm:d
1 olylerde buffsuz atk. psd kaç ???
2 oly nedir bildiğini zannetmiyorum.
3 olyde Gladiator hiç birşey yapamaz !!!
nedenini herkes biliyor. gladiatorler sadece buff aldığında süper pvpler yaparlar. bende kullandım gladiator.. hatta altta SS verdim bak.. ama Gladiatorler olympiadlarda çok başarısız...
( Main Class Duelist. Ben sadece eğlencesine seçmiştim sub classı. )
onur artık dalga gectigini dusunuyorum ol yde gladi bisi yapamaz mı yoksa oly de gladiye kimse bisi yapamazmı:D ayrıca oly nin ne ldugunuda biliorm merak etme. oly de buffsuz elimde kesh*dam oluo +13 fln p atk 1100 civari oluo
quote:
Orjinalden alıntı: reyes2
onur artık dalga gectigini dusunuyorum ol yde gladi bisi yapamaz mı yoksa oly de gladiye kimse bisi yapamazmı:D ayrıca oly nin ne ldugunuda biliorm merak etme. oly de buffsuz elimde kesh*dam oluo +13 fln p atk 1100 civari oluo
Bende Paladine Angel slayer takınca Atk.Spd 900 + oluyor vede Angelic Icon Basınca 1100 civarıda atk Spd. oluyor zaten senin bana vurma oranın 10% çünkü Shield Stun skiliini vurunca yakalama şansım sende buff yokken 70 - 80% çünkü takılarım Pyscal Dynasty!
önce oyunu öğrende bizde seninle dalgamızı geçmeyelim.. Olympiadlara katıl benimle bir kere savaş yap o zaman glad mı güçlü Phonix Knight mı anlarız koçum!..
LEARN PLAY L2!!!!
oyunu biliyorum saol sen 1100 atk speed oluo derken full bufflu bahsediorsyb demi ama ben olyrden bashsediom farkindaysan + oly de keserim daha oncede cok adam kesstim oly de sadece DA zorluo:) ya artık ben bıraktım su DA paladin gladi muabbetini bıktım:)
lol gladi oly de bişe yapamaz mi :S
nihahaha pazar pazar güldürdünüz valla..gladi oly'de bişi yapamazlar falan ohooo..oynamayı bilen gladiyle paşalar gibi adam yatırır olyde...
warlorck wc owerlord bunlarin en iyi overlord interlude yeni skill geldi cow gibi vop overlord ile full buff oluoyorsun hele bide tatto sistemi varsa super
butun summoner iyimi sizce ?
"Eresa" diye 1 tane skill var atiyorsun summon diye 1si kalmiyor (tabi her serverda yok)
fighter : glad zati normal server larda haste + zerk verior onun icin glad pw iyi
Sub Class(2 class ayni anda )
Tyrant/overlord glad/pp pw/sws tercihim
slm... Ben bir spectral master(phantom summoner) ve bu char hakkinda biraz yardiminiza ihtiyacim var...
1.Oly'de hangi SUMON'u kullanmalıyım? ve sumona hangi bufflari vermeliyim? 2.Ben robe giyip sumona ve kendime heal mi yapmalıyım yoksa light giyip bir okla bende mi atak yapmalıyım?
kısacası bu charı iyi kullanan arkadaslar bana izlemem gereken yollu soylerlerse sevinirim. TESEKKURLER...
eger d elf summoner isen.
spectral lord u cikarip butun summon bufflarini verip baslamaya hazir hale geliorsun.
sizde robbe olacak ve butun cubic ler acik.
oly de sadece kaciorsunuz enemy den. eger enemy summona saldir ise ( ki noob lar summona vuruyor ) heal atin, ama eger size saldiri yapmayi dusunuyor ise kacin bu fighter enemy icin dir.
lol badonur saka yaptıgını dusunuorum
1-glad oly de mukemmeldir tabi herhangi bir fix'e maruz kalmadıysa her c4 serverı olyde gladlardan cok cekmistir kimi sonic slashı kapamıstır kimi p atck fln dusurmus vs ancak her classın oldugu gibi gladında antileri vardır tabi oyunu biliosa orn; summonerlar(d.elf haric), paladin,elf tank,wc, belkim bi de necro su an icin favorim necro ( tabi olympiad non-donate+Agread ise) skilleri +10-9 ise necrodan korkacan elf tank da oyle fena dex var + tol var
aslında bole bişe olmamalı bu serverden servere deişiyi asısında gladi lorddurdur basısında sps basısı necro
ama glady4ever :D
quote:
Orjinalden alıntı: gizmo_x
eger d elf summoner isen.
spectral lord u cikarip butun summon bufflarini verip baslamaya hazir hale geliorsun.
sizde robbe olacak ve butun cubic ler acik.
oly de sadece kaciorsunuz enemy den. eger enemy summona saldir ise ( ki noob lar summona vuruyor ) heal atin, ama eger size saldiri yapmayi dusunuyor ise kacin bu fighter enemy icin dir.
Nooblar smona dalmaz. Once sumon kesilir sora adam. Sumonu kesmessen adam 2 kisi olur karsinda sora dabil hp dabil atak adama 5 kere vurcaksan sumona 1 kere vurcan. Sen adami kesesie sumon sana kac kere vurcak=?
Bence Olyde eN İyi Class : Hawkeye (Tabi Kullanmayı biliyorsan..) ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme