Şimdi Ara

HERO ONLİNE DA TÜRKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜN BİR OLAYLA KARŞILAŞTIM ANLATACAM BİR ÇOK KİŞİ ZATEN BURADA SÜREKLİ OLARAK TOPİCLERDE BİLGİ VERENLERDEN

BENİM YAŞIM 33 BEN ONLİNE OYUNLARIN YENİ KULLANICISI SAYILIRIM.
    DİĞER ONLİNE OYUNLARDA DA BÖYLEMİ BİLMİYORUM AMA DÜN HERO DA UTANDIM RESMEN
    AĞIZA ALINMAYACAK BU OYUNU HER YAŞTAN KİŞİLER OYNUYOR KİMİNİZDE 15 BELKİ 20 YAŞ BÜYÜĞÜM BİR İNSAN BAŞKA BİR İNSANA BÖYLE KÖTÜ SÖZLER SÖYLEYEMEZ.
    ŞAÇMA BİR KONU YÜZÜNDEN BÜYÜYEN TARTIŞAMAYA HERKEZ .... YARIŞTIRIR GİBİ DUR BEN GELİYORUM DİYİP ÜST LVL BİRİLERİNİ ÇAĞIRMAK VS. BUNE BÖYLE ALLAH AŞKINA
    HEPİMİZ AYNI DİNİN ÇOCUKLARIYIZ YAKIŞIYORMU BİRİNE BÖYLE MUAMELE ETME YUH DEDİM DÜN.
    DUR DİYOR BİRİ BİRİNİ ÇAĞIRIYOR DİĞERİ BEKLE DİYOR BİRİNİ ÇAĞIRIYOR GELEN ALAYINIZA DİYİP KÜFRE BAŞLIYOR MESELE NE BİR KS YA KS YAPAN YABANCILAR OLUYOR ANINDA ÖZÜR YAZIYOR BİZDE YAPARIM YAPMAM SANA NE TAVIRLARI BU OYUNLARI BÖYLE OYNUYORSA TÜM TÜRKLER YAZIKLAR OLSUN DİYORUM YA BENİ 1 LVL BİRİ KESSE NE OLUR 100 BİRİ KESSE NE OLUR AKLIMIZLA ADAMLARI YENEMEDİKTEN SONRA NE YE YARAR BEN ŞÖYLE YAPARIM BEN BÖYLE YAPARIM EDALARI İLE BİZ ZOR İLERLERİZ BU OYUNDA
    SON SÖZ OLARAK YA BİRLİK OLACAZ YA DA BÖYLE ALAY KONUSU OLACAZ DURACAZ RESMEN TÜM YABANCILAR DALGA GEÇTİ YAW

• Yabancilara bizi yanlis tanitiyorlar hatta ben oyle kisiler gordum ki ''Ne de olsa yabancidir, anlamaz!..'' mantigi ile bir dunya Turkce kufur ediyorlar. Ben bunda klavye erkekliginin etkisi oldugunu dusunuyorum. Yabancilarin da arasinda boyleleri var ama kimisi ks yapma diyince ozur dilerken kimisi kufur edip devam ediyor.
  • İnsan heryerde insandır.Türkü yabancısı değil ama biz biraz daha kabayız sanırım
    Sen hiç knight oynamamışsın belli bida knight online oynada rezillik gör
  • Hele d5 artık d5 e gırmek ıstemıyorum zaten cogu zamanda kacıyorum d5ten ortalıgı karıstırdılar d5te yabancı kalmıyo artık ks oranı yukseldı ısım vermek ıstemıyorum tanınnan turk guıldlerı bıle ks yapıyo sesımı cıkarmıyorum sadece sızlerden utanıyorum dıyıp bırkaıyorum elden başka bır sey gelmez ne yapalım
  • genelde ks ciler türk. inanın bunu yazması okumasından daha zor ama yaklaşık 1,5 aydır oynuyorum hero yu ve bu tespiti yapmak hiç zor olmadı. yabancılardan sadece 3 defa ks yedim. 2 si ben daha bişey demeden özür dileyip uzaklaştı yanımdan. polonyalı biri ise hala d7 de youngblood tiger ların olduğu yerde ks yapıyor. istisnasız herkese. türklere bunu söylediğinde ya duymazdan geliyorlar yada küfredip devam ediyorlar. sırf bunlar yüzünden knight ı bıraktım sanırım hero yuda bırakçam...
  • size tamamen katılıyorum arkadaşlar.Gerçi ks yapan ve ardından yapma dediğim halde istediğimi yaparım cevabını veren çok oldu.Ama oyunda türkler daha çok ks yapıyormuş gibi görünüyor.Birkaç yapancının aralarında bu yüzden türkler hakkında kötü şeyler yazdığını gördüm.Tabi bunun için kendisini ingilizcem yettiğince kınadım.
  • Evt arkadaşlar benim skiller toplu bende yaratıkları topluyorum tam orda skilimi kullanacam diger adam geliyo benim topladıklarıma skill atıyo dont ks dedim ingiliz dye bana kes lan dedi orda adamla tartıstık gıcık oldum 1gün hweo oynamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda bir'de xXdeliriumXx Dye bir türk var belki görmüsünüzdür yemin ederim türklügünden utaniyorum o cocuk yüzünden türklerin yedigi küfürler beni bile utandiriyor ama cocuk ta hala tık.Milleti dolandirmak adiimizdan markette küfür etmek vs..vs. (GM'lerinde oyuna baktigi yok yani hiç ne is yaparlar hala anlayamadim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 14 Temmuz 2007; 12:07:06 >
  • vay be benden yaşlısıda varmış bu oyunu oynuyan. . ama ben bıraktım . takma kafana dostum çocuk onlar ne bilsin türkü ingilizi çerkezi yahudisini . adı üstünde çocuk . ama türk çocuk!!!! (anladın sen onu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 16 Temmuz 2007; 21:10:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtek

vay be benden yaşlısıda varmış bu oyunu oynuyan. . ama ben bıraktım . takma kafana dostum çocuk onlar ne bilsin türkü ingilizi çerkezi yahudisini . adı üstünde çocuk . ama türk çocuk!!!! (anladın sen onu)

qtek bende bu oyunu bir zmnlar oynadim ve ewt 14 yaşındayım kimseye saygısızlıgım oldu mu olmadı işte bende bu yuzden sevmiyorum kaç defa söyledimdi size "her çocuğu aynı yurda koymayın" diye bazıları vardır boyle affadersinizde slktır yok şunu yaparım yok bunu yaparım ya en ufak bi ksde ozur dilersin saymaya başlar ama bazıları vardır ki saygılıdır ks mi oldu hmn ozur diler yabancı olsun turk olsun farketmez her çocuk bir degil agzınıza bi kingtcilar kocular oğrenmişsiniz oyle gidiyosunuz knightcilar kocular diye bişey yok o oyunda oynayanda iyi insanlar vardır muhakkak bende oynadım yani ne olmuşş ki agacılar derseniz tmm biyere kdr knightcilar demek sacma

yaşça küçük olabilirim ama yinede soyliyim bu hayatin ilk kuralı saygıdır sen başkasına duyarsın o sana duyar boyle gelişir arkadaşlık yok ben saygılı olmam diğerleri bana duysun diyenlerse oldugu yerde sap gibi kalir ilerleyemez

• quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

Orjinalden alıntı: qtek

vay be benden yaşlısıda varmış bu oyunu oynuyan. . ama ben bıraktım . takma kafana dostum çocuk onlar ne bilsin türkü ingilizi çerkezi yahudisini . adı üstünde çocuk . ama türk çocuk!!!! (anladın sen onu)

qtek bende bu oyunu bir zmnlar oynadim ve ewt 14 yaşındayım kimseye saygısızlıgım oldu mu olmadı işte bende bu yuzden sevmiyorum kaç defa söyledimdi size "her çocuğu aynı yurda koymayın" diye bazıları vardır boyle affadersinizde slktır yok şunu yaparım yok bunu yaparım ya en ufak bi ksde ozur dilersin saymaya başlar ama bazıları vardır ki saygılıdır ks mi oldu hmn ozur diler yabancı olsun turk olsun farketmez her çocuk bir degil agzınıza bi kingtcilar kocular oğrenmişsiniz oyle gidiyosunuz knightcilar kocular diye bişey yok o oyunda oynayanda iyi insanlar vardır muhakkak bende oynadım yani ne olmuşş ki agacılar derseniz tmm biyere kdr knightcilar demek sacma

yaşça küçük olabilirim ama yinede soyliyim bu hayatin ilk kuralı saygıdır sen başkasına duyarsın o sana duyar boyle gelişir arkadaşlık yok ben saygılı olmam diğerleri bana duysun diyenlerse oldugu yerde sap gibi kalir ilerleyemez

yeğenim beş parmağında beşi aynı olurmu. sen kendini onlarla bir mi sayıyorsun.sen bizden sin adamım. olmuyor bak böyle.

• bende bölw çok gördüm ama şaşırdıgım bişey var. 33-40 hatta 50 yaşlarında bayan veya bay oynayan tanıyorum. Ve çok şaşırıyorum. Allah aşkına işleriz güçleriniz yokmu?? ben 40 yaşında olunca acaba napcam :D
  • bizim clanda bi çocuk vardı eskiden xlarge diye onun kadar efendi matrak bi çocuk görmedim . 13 yaşındaydı ayrıca, yaş çokta önemli olmuyor bazen. kendisini, oyunla gerçek arasındaki farkı bilenlerdendi. bu arada oyunda büyük yaşta oyuncularda var baya, mesela benim arkadaşın masterı evliydi karısını kasıyodu, arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllMyXoMalll -- 19 Temmuz 2007; 14:36:48 >
  • eee ben diyene kdr 14 yaşımda oldugum kimsenin aklina gelmemişdi 20+ fln sanarlardı benim kızdığım konu genel konuşmanız dediğin gibi 5 parmağın 5 i bir değil o yüzdne bu kdr kesin konuşmaniz sinirlendirdi beni benim gibi olan var yada şimarik ne dendiğini anlamayan bazı kişilerde var hem çocuk demişin nerden bilsin türkü ingilizi demişsin al yine kesin konuşmuşun tum çocukları katmışın benim kızdığım olay bu
  • turkun oLdugu cogu oyunda boyLe oLuo yası 14 undan 22 sıne kdr herkes edıo...
    yetıstırıLme ve cevre iLe aLakaLı bız hep saygı saygı dıoz ama yabancıLar bızden daha saygıLı
  • ama bazı kişiler tanıyıyorum kendini tutuyor yani öle diyenlere düzgünlerde var
    bide küçük yaşlardaa çocuklara büyükler küfür ediyor ya o benim sinirimi gerçekten bozuyor.Normalde sorun çıkmasa kimse birbirine demez.Dzn büyüklerde var küfürbazlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzyBozy -- 19 Temmuz 2007; 20:30:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

bizim clanda bi çocuk vardı eskiden xlarge diye onun kadar efendi matrak bi çocuk görmedim . 13 yaşındaydı ayrıca, yaş çokta önemli olmuyor bazen. kendisini, oyunla gerçek arasındaki farkı bilenlerdendi. bu arada oyunda büyük yaşta oyuncularda var baya, mesela benim arkadaşın masterı evliydi karısını kasıyodu, arada

süper ya ailecek herocular

• arkadaşlar Türklerin olduu her oyunda bu ks muhabbeti war bi dünya boş yaratık war adam gelip seninkine dalar
    knight ultima hangi online oyun dersen de aynılar... küfürleri saymıorum bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.