Şimdi Ara

Hero Online Geyik Bölümü (Ondan Bundan fln vs.vs.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Launchere tıklayınca Weekly Maintance yazıo nedir bu patch mi gelecek acaba?
  • olabilirde haftalık bakım o

• BEN YAPARIM BANNER İ KABUL EDİYOMUSUN BETÜL ABLA?

RED HEAD sende

• No fark maksat geyik... ama bu resim uygun olabilir =))) (ufaltmak fln lazm ama o kadarından anlamam)

Hero Online Geyik Bölümü (Ondan Bundan fln vs.vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 19 Ocak 2007; 16:07:52 >
  • yok hero online deil =) geyik online olsun :D
  • hehehehhehehhe
    quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

yok hero online deil =) geyik online olsun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: @nd@c

BEN YAPARIM BANNER İ KABUL EDİYOMUSUN BETÜL ABLA?

RED HEAD sende

Yap Geyikli bişi olsun şöle

• quote:

No fark maksat geyik... ama bu resim uygun olabilir =))) (ufaltmak fln lazm ama o kadarından anlamam)

bu resim yerine bi tane reinder koysak
    hemde heavenly reindeer

• quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

No fark maksat geyik... ama bu resim uygun olabilir =))) (ufaltmak fln lazm ama o kadarından anlamam)

bu resim yerine bi tane reinder koysak
    hemde heavenly reindeer

Ren geyiği(Reinder veya heavenly reindere karsı zaafın var galiba hep onların ismini sayıklıon

• abi geyik dedik komedi bişiy olsun o heavenly çok tatlı o olmaz
  • As You Wish topicine bi bilgi daha attım görevin kaç lwl oldugu ile ilgili
  • gördüm ve deiştirdim saol =)
    bi ara storyleride yapmam lazm ama çok uzunlar üşendim =( bu hafta sonu yaparım belkide tatilde evden hallederim..
  • oyuna girersem storyleri yazarım
  • quote:

peki ya ne geyiigi reinder mi heavenly reinder geyigimi
    yoksa yaban geyigi mi

ne geyiği demişin başlayayım ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı

• quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

quote:

peki ya ne geyiigi reinder mi heavenly reinder geyigimi
    yoksa yaban geyigi mi

ne geyiği demişin başlayayım ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı ne geyiği ren geyiği ne ren i el freni ne eli hanım eli ne hanım ı ev hanımı ne evi dağ evi ne dağı ağrı dağı ne ağrısı baş ağrısı ne başı sıra başı ne sırası av sırası ne avı geyik avı

Güzel olmuş

• arkadaşlar benide clana alırmısınız lvl 32 yim okçu job assassin
  • geyik topic imiz kaybolmuş aşaalarda kalmış ayıp ama =)))
    sizin için ilginç ve komik şeyler toparliim eğlenelim biraz diye düşündüm.. başlangıçta sanırım internet explorer ın şarkı sölemesi hoş gelebilir =) bi deneyin

bu benim favorim gerçekten şahane bişiy... Bakınız

buna da çok güleceğinize eminim =)
    Türk Tv Klasikleri

hayran kalabilirsiniz.. ben peugeot olmasına mı yoksa adamın mütiş çiziminemi hayranım bulamadım idare edin =)
    God od MS Paint

size süper bi animasyon..http://www.turkmizah.org/giris/readarticle.php?article_id=306 bu 2. si 1. sinide izleyenler varsa 1. den çok daha ii olduğunu farkedeceksiniz..

şimdilik bu kadar yeter size siz yorum yazana kadar ben yola çıkmış olurum =)

• Turk tv klasiklerine koptum da 2. sı muhtesem god of ms paint kanka paintin boyle seyler yapabılıcegını dusunmuyordum paylaşım ıcın teşekr...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.