Şimdi Ara

Hero Online Geyik Bölümü (Ondan Bundan fln vs.vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fan clup AsYouWish'in isteğiyle Hero Online Geyik Bölümü olmuşturHavadan sudan felan konusalım Oyunla ilgili şeylerden fln (Off Topic olcak )

Geyik Bölümündeki Arkadaşlar Geyik Taqıl Hayatını yasa

• Runehead
  • AsYouWish(İlk Katılımcı/Onur Katılımcısı desek)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 19 Ocak 2007; 9:46:29 >

• Evt ark.lar her türlü konudan konusabiliriz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 18 Ocak 2007; 20:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0mgItsGhosT!

Evt ark.lar her türlü konudan konusabiliriz dimi
    Daha iyi bi banner yapabilecek olan sölesinOnu koyalım...(Bu msj Fan Clup Bölümünken kaldı srry)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 18 Ocak 2007; 20:25:12 >
  • quote:

Daha iyi bi banner yapabilecek olan sölesinOnu koyalım...(Bu msj Fan Clup Bölümünken kaldı srry)

Alıntıları Göster
    Up
  • quote:

Up

Alıntıları Göster
    ilginç =)
    şahsen ben hero online forumu dışındada takıldığım için arada sırada (misal ko forumu) pek görünsün istemem.. her önüne gelen hero ya başlar Allah korusun sonra siz çekersiniz dertlerini =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsYouWish

ilginç =)
    şahsen ben hero online forumu dışındada takıldığım için arada sırada (misal ko forumu) pek görünsün istemem.. her önüne gelen hero ya başlar Allah korusun sonra siz çekersiniz dertlerini =)

Alıntıları Göster
    Bu imza Ewt Ko'dan alıntı ama napalım
  • quote:

Alıntıları Göster
    benide yazsana uye listesine ama imza sole resimli olsun yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@LiCi -- 18 Ocak 2007; 12:27:57 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    isterse wow dan alıntı olsun =)) öle demek istemedim ben ko forumunda fln takılırsam ordakiler fln görür die dedim.. herkes hero ya başlarsa biter o oyun =)
  • quote:

isterse wow dan alıntı olsun =)) öle demek istemedim ben ko forumunda fln takılırsam ordakiler fln görür die dedim.. herkes hero ya başlarsa biter o oyun =)

Alıntıları Göster
    ewt gm ler köpek gibi çalışıyo olabilir ama hepsine yeetişemezler ve biter oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoeniX_755

ewt gm ler köpek gibi çalışıyo olabilir ama hepsine yeetişemezler ve biter oyun

Alıntıları Göster
    alakasız bi yerde ama yeni başlık açıp gereksizlik yaratmak istemedim...

http://resim.donanimhaber.com/m_11401701/tm.htm

yeni gelen ark lar bunu okurlarsa ii olur =) hem eğlence olur hemde 3. madde ye ilişkin belki düşünceleri gelişir.. ii eğlenceler =)

• quote:

alakasız bi yerde ama yeni başlık açıp gereksizlik yaratmak istemedim...

http://resim.donanimhaber.com/m_11401701/tm.htm

yeni gelen ark lar bunu okurlarsa ii olur =) hem eğlence olur hemde 3. madde ye ilişkin belki düşünceleri gelişir.. ii eğlenceler =)

Alıntıları Göster
    3. maddeye akrşı düşüncelerinin pek gelişceğini sanmıyorum çünkü çoğu yeni hazıra konmaya alışmış

• quote:

Orijinalden alıntı: PhoeniX_755

3. maddeye akrşı düşüncelerinin pek gelişceğini sanmıyorum çünkü çoğu yeni hazıra konmaya alışmış

Alıntıları Göster
    Ya Tmm Dediğinizi anladım ama bakıyorumda Hero bölümüne her geldiğimde sınırlı üyeler(devamlı üyeler)online oluyor knight onlinede sürüsüne her saatHero Sülalesini biraz kalabalıklastırsakmıBu arada resimli Banner yapan varsa beklerim önerilerinizi

• quote:

ilginç =)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

ilginç =)

Aynı şeyi bende dusunuyordum ama sımdıden ko daki insanlar gıbı olanlar da basladı oyuna (herkez demiyorum) 1 arkımıza 1 kere yanlıslıkla ks yaptım sonra o bana yaptı ben yanlıslıkla oldu dedım sonra ne oldu tahmin edin ^^ Full time küfür yagıyorrr :)) adamın guıld de (ANADOLUM) Die bir guıld. Okan AsYouWish'in dedigi gibi yapmıyalım boyle bısı sonu kotu olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimTeklif

quote:

ilginç =)

Aynı şeyi bende dusunuyordum ama sımdıden ko daki insanlar gıbı olanlar da basladı oyuna (herkez demiyorum) 1 arkımıza 1 kere yanlıslıkla ks yaptım sonra o bana yaptı ben yanlıslıkla oldu dedım sonra ne oldu tahmin edin ^^ Full time küfür yagıyorrr :)) adamın guıld de (ANADOLUM) Die bir guıld. Okan AsYouWish'in dedigi gibi yapmıyalım boyle bısı sonu kotu olur...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

quote:

ilginç =)

Tmm Ya Yanlıs bişi yaptıysam herkesten özür dilereyek Konunun Kpanmasını istiyorum yada kilitlenmesini

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

quote:

ilginç =)

Tmm Ya Yanlıs bişi yaptıysam herkesten özür dilereyek Konunun Kpanmasını istiyorum yada kilitlenmesini

Alıntıları Göster
    aslında kendi aramızda geyik yapabileceğimiz bi yer ii olur.. ama imza kullanmadan üye olamazmıyız ki... sanırım burası off topic içinde olacak... dolayısıyla geyik mekanı olur.. olabilir ama imza olmasın =)

• quote:

aslında kendi aramızda geyik yapabileceğimiz bi yer ii olur.. ama imza kullanmadan üye olamazmıyız ki... sanırım burası off topic içinde olacak... dolayısıyla geyik mekanı olur.. olabilir ama imza olmasın =)

Alıntıları Göster
    Peki İmza Kalkıo :D konunun adını değiştiriom geyik bölümü die
  • quote:

Peki İmza Kalkıo :D konunun adını değiştiriom geyik bölümü die

Alıntıları Göster
    adımı yazarsan sevinirim =)
    Geyik Mode >> ON =))
  • peki ya ne geyiigi reinder mi heavenly reinder geyigimi
    yoksa yaban geyigi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentum

peki ya ne geyiigi reinder mi heavenly reinder geyigimi
    yoksa yaban geyigi mi
    quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

yoksa yaban geyigi mi

Yok Yok Ren Geyiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 19 Ocak 2007; 9:38:50 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

yoksa yaban geyigi mi

Yok Yok Ren Geyiği

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar bu bolumde bence lwl i dusuk olan arkadaslar icin yanı benım gibiler icin bole gezdıgınız dolastıgınız ilginç ve degisik haritaları cekib bi gosterirmisiniz yada kendi charınızı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.