Şimdi Ara

Hero Online Geyik Bölümü (Ondan Bundan fln vs.vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fan clup AsYouWish'in isteğiyle Hero Online Geyik Bölümü olmuşturHavadan sudan felan konusalım Oyunla ilgili şeylerden fln (Off Topic olcak )

Geyik Bölümündeki Arkadaşlar Geyik Taqıl Hayatını yasa

• Runehead
  • AsYouWish(İlk Katılımcı/Onur Katılımcısı desek)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 19 Ocak 2007; 9:46:29 >

• Evt ark.lar her türlü konudan konusabiliriz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 18 Ocak 2007; 20:24:29 >
  • Daha iyi bi banner yapabilecek olan sölesinOnu koyalım...(Bu msj Fan Clup Bölümünken kaldı srry)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 18 Ocak 2007; 20:25:12 >
  • Up
  • ilginç =)
    şahsen ben hero online forumu dışındada takıldığım için arada sırada (misal ko forumu) pek görünsün istemem.. her önüne gelen hero ya başlar Allah korusun sonra siz çekersiniz dertlerini =)
  • Bu imza Ewt Ko'dan alıntı ama napalım
  • benide yazsana uye listesine ama imza sole resimli olsun yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@LiCi -- 18 Ocak 2007; 12:27:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isterse wow dan alıntı olsun =)) öle demek istemedim ben ko forumunda fln takılırsam ordakiler fln görür die dedim.. herkes hero ya başlarsa biter o oyun =)
  • ewt gm ler köpek gibi çalışıyo olabilir ama hepsine yeetişemezler ve biter oyun
  • alakasız bi yerde ama yeni başlık açıp gereksizlik yaratmak istemedim...

http://resim.donanimhaber.com/m_11401701/tm.htm

yeni gelen ark lar bunu okurlarsa ii olur =) hem eğlence olur hemde 3. madde ye ilişkin belki düşünceleri gelişir.. ii eğlenceler =)
  • 3. maddeye akrşı düşüncelerinin pek gelişceğini sanmıyorum çünkü çoğu yeni hazıra konmaya alışmış
  • Ya Tmm Dediğinizi anladım ama bakıyorumda Hero bölümüne her geldiğimde sınırlı üyeler(devamlı üyeler)online oluyor knight onlinede sürüsüne her saatHero Sülalesini biraz kalabalıklastırsakmıBu arada resimli Banner yapan varsa beklerim önerilerinizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

ilginç =)
    şahsen ben hero online forumu dışındada takıldığım için arada sırada (misal ko forumu) pek görünsün istemem.. her önüne gelen hero ya başlar Allah korusun sonra siz çekersiniz dertlerini =)

Aynı şeyi bende dusunuyordum ama sımdıden ko daki insanlar gıbı olanlar da basladı oyuna (herkez demiyorum) 1 arkımıza 1 kere yanlıslıkla ks yaptım sonra o bana yaptı ben yanlıslıkla oldu dedım sonra ne oldu tahmin edin ^^ Full time küfür yagıyorrr :)) adamın guıld de (ANADOLUM) Die bir guıld. Okan AsYouWish'in dedigi gibi yapmıyalım boyle bısı sonu kotu olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

ilginç =)

Aynı şeyi bende dusunuyordum ama sımdıden ko daki insanlar gıbı olanlar da basladı oyuna (herkez demiyorum) 1 arkımıza 1 kere yanlıslıkla ks yaptım sonra o bana yaptı ben yanlıslıkla oldu dedım sonra ne oldu tahmin edin ^^ Full time küfür yagıyorrr :)) adamın guıld de (ANADOLUM) Die bir guıld. Okan AsYouWish'in dedigi gibi yapmıyalım boyle bısı sonu kotu olur...

Tmm Ya Yanlıs bişi yaptıysam herkesten özür dilereyek Konunun Kpanmasını istiyorum yada kilitlenmesini

• aslında kendi aramızda geyik yapabileceğimiz bi yer ii olur.. ama imza kullanmadan üye olamazmıyız ki... sanırım burası off topic içinde olacak... dolayısıyla geyik mekanı olur.. olabilir ama imza olmasın =)
  • Peki İmza Kalkıo :D konunun adını değiştiriom geyik bölümü die
  • adımı yazarsan sevinirim =)
    Geyik Mode >> ON =))
  • peki ya ne geyiigi reinder mi heavenly reinder geyigimi
    yoksa yaban geyigi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

peki ya ne geyiigi reinder mi heavenly reinder geyigimi
    yoksa yaban geyigi mi

Yok Yok Ren Geyiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mgItsGhosT! -- 19 Ocak 2007; 9:38:50 >
  • ya arkadaslar bu bolumde bence lwl i dusuk olan arkadaslar icin yanı benım gibiler icin bole gezdıgınız dolastıgınız ilginç ve degisik haritaları cekib bi gosterirmisiniz yada kendi charınızı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.