ellerin dert gormesin kardesim cok hos seyler var ama o ata demirelde koptum ya
bak burhan bey çok pis dalacam ama var ya Dal dAl o bölümü müthiş yapmış
düşünsene kadir babanın kırmızı kartalla kuleye yanaştığını bundan sonra büyü yapmayacaaksın saruman eyüp camine gidip tövbe edeceksin bundan sonra senin adın saruhan bu topraklardan kan değil buğday çıkacak yarın gandalfıda alıp cumaya gideceksiniz o yüzükte kiminse sahibine verin ayıptır len DAĞILINiki kule+kadir
Peki kadir abi abi ya tisim geldi gidebilirmiyim?? kadiiiiiiiir abiii sana diyoom
guzel bideo burak
quote:
Orjinalden alıntı: WhiteRider
Peki kadir abi abi ya tisim geldi gidebilirmiyim?? kadiiiiiiiir abiii sana diyoom
seviyor musun hayırrrr seviyor musun haaaaaaayııııır seviyor musun hayır seviyorum de ulan hayır seviyorum dee lannn seviyoru m YALAAN SÖYLÜYORSUN
slm ben yasin hero onlinede 80 lvl lik adamın var
quote:
Orjinalden alıntı: kauy
slm ben yasin hero onlinede 80 lvl lik adamın var
Bu ne anlama geliyor şimdi?
up huleeyynnn eski günlerin hatırına
quote:
Orjinalden alıntı: AsYouWish
No fark maksat geyik... ama bu resim uygun olabilir =))) (ufaltmak fln lazm ama o kadarından anlamam)
geyikimizde burda
Bu geyik çok şapşal görünüyo Geçen gün hero da tanık olduğum bir muhabbet(arkadaşlar yeni ve shout dan yazışıyolar ) x:...(ismi hatırlamıyom) o wolfu nerden aldın? y:Pet shoptan x:XD (bunların arasında bu şakalaşma geçerken beni yerlere yatıran adam çıkıyo) z:Pet shop mı?Pet shop nerde? x:Ya bi söyle nerden aldın?Pazardan mı? z:Ya pet shop nerde biri söylesin.Pazar nerde? q:WTS +3 violet spear pm me offer z:Pet shop nerdeeeeeeeee İşte bu adam böyle gitti.O an başka şeylerde vardı ama aklımda kalanlar bunlar ve hatırladıkça