Şimdi Ara

HERO ONLİNE SORU -CEVAP BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OYUNA YENİ BAŞLAYANLAR BURAYA SORUSUNU YAZSINLAR

CEVAPLAYAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxx_Hero_online_xxx -- 9 Mayıs 2007; 18:42:00 >

• Biliyor musunuz Hero Online bölümünün amacı zaten budur. Ayriyetten bir topic'in gereği olmadığı kanısındayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

Biliyor musunuz Hero Online bölümünün amacı zaten budur. Ayriyetten bir topic'in gereği olmadığı kanısındayım.

sorunuz varsa yazın topic açacagınıza buraya yazın

daha iyi olur
    herkes bir arada
  • Bu topic olmazsa cevaplayacak kulanıcının yapacağı işlemler;

DH Forum -- Hero Online -- İlgili Topic

olacaktır.

Bu topic varsa cevaplayacak kullanıcının yapacağı işlemler;

DH Forum -- Hero Online -- Bu Topic -- Mesaj karmaşası içerisinde soru bulur ve yanıtlar.

Ne kadar mantıklı?
  • hiç
  • asdasdasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTeklif -- 11 Mayıs 2007; 17:02:51 >
  • arkadaşlar ben bu 50 mesleği için görev mi ne var mış bu görev in adı ne
  • Arkadaşlar bu kitaplar ne işe yarıyor mesela bende BOOK OF EYEBALL OF DİVİNE var yerden düştü ne işe yarar bu ?
  • 60 iron ore + silk 4 adet istiyor bunu basıyorsun ama ne ıse yarıyor onu bılemıyorum ben kullandım basıp 5 dk lık bısı sanırım bu assasın leri gormek ıcın weaponcuda satılıyor shoutern plains.
  • --------------------------------------------------------------------------------

hero online de pet nerden alınıyo ve pot nerden alınıyo ben full str bladerim skill nerden verilio lütfen öğrenmem lazım üst konudan bakdım anlamadım
    -------------------------------------------------------------------------------
  • quote:

Orjinalden alıntı: *-SnaKe_EYeS-*

--------------------------------------------------------------------------------

hero online de pet nerden alınıyo ve pot nerden alınıyo ben full str bladerim skill nerden verilio lütfen öğrenmem lazım üst konudan bakdım anlamadım
    -------------------------------------------------------------------------------

POT ALIMI -----> tavern die bir kadın var ondan
    pet alımı -----> Hunter isen kendin yakalarsın değilsen pazardan bulabilirsin

Skiller ise şoyle..

10 lvl skilleri dragon castle book store NPC..

25 lvl skilleri dragon castle book stor NPC..

40 lvl skilleri Shoutern plains Book store NPC..(bi gorevdende alabılıyorsun aklıma gelmıyor)

50 lvl skiller 50 lvl gorevinde verilir ve job icin 2 tane ayrı meslek verir...

60 lvl skilleri Antique book chest acabılırsın ondan cıkarabılırsın acması 20mlL pazardada bulabılırsın satılıyor..markette yani.

75 lvl skilleri 82 lvl de bir gorev var ve o gorevı yapınca 75 skllerını acabılırsın

YİNE SORULARINIZ OLURSA SORU YAZABİLİRSİNİZ

• quote:

Orjinalden alıntı: xxx_Hero_online_xxx

OYUNA YENİ BAŞLAYANLAR BURAYA SORUSUNU YAZSINLAR

CEVAPLAYAYIM

kaç yaşında oldugunu sorabılırmıyım biraz cocuk su haraketlerin varda ...
  • arkadaslar oyuna gıremıyorum 138 139 140 yukleyemıyorum sonunda kalıyor bılgı verırsenız memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknniker

arkadaslar oyuna gıremıyorum 138 139 140 yukleyemıyorum sonunda kalıyor bılgı verırsenız memnun olurum

launcher yenilenmiştir

kapat aç tekrar baştan başlıcaktır ama bu sefer olcak
  • ıkı gundur gıremıyorum hep aynı kac sefer acıp kapattım degısme olmuyor
  • firewall fln açıksa olabilir

çünkü son patchler sürekli firewall hatası veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.