Şimdi Ara

Hero tavsiye Cok acil yardım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uc sampiyonda bende var hatta sirayla aldim sana tavsiyem hecarimi alma neyi alirsan al ikiside guzel chap ama pratik gerek alistiktan sonra gerisi gelir ya riven al yada shyvana turnuvalari izliyorsan shyvananin neler yaptigini gorebilirsin hecarim ile 10 oyun ohnadim birdahada oynamam gibi hele bide nerf gelkrse kesin iade ederim
  • riven solo topda shyvanadan daha iyi daha zevklidir
  • Lee sin al
  • beyler acil yardım lazım shyvana aldım deneyeyim diye karşıya da shyvana geldi adam dragon modundayken fury isini arttırabiliyor normalde 6 şar 6 şar iniyor ama adam arttırıyordu böylelikle dragon modunda daha uzun kalıyordu bu nasıl yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio1905g

beyler acil yardım lazım shyvana aldım deneyeyim diye karşıya da shyvana geldi adam dragon modundayken fury isini arttırabiliyor normalde 6 şar 6 şar iniyor ama adam arttırıyordu böylelikle dragon modunda daha uzun kalıyordu bu nasıl yapılıyor

vurman lazım
  • Riven alabilirsin.

Solo topun kraliçesi şu anda, ki bana göre hep öyle kalacak. Shyvana fena değil ama cc yok, onun yeri jungle bana kalırsa. Damage outputu oldukça iyi olmasına karşın gank attığında/yediğinde etc eksiklik hissedilebiliyor.

Hecarim bana göre çok sağlam bir şampiyon ancak daha yeni. Sağlam bir seçim yapmak istersen Riven ancak hecarimi alma da demem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.