Arkadaslar solo top için bir yardım istiyorum 16875 ip im var hecarim riven shyvana kararsız kaldım 3 ünden hangi ikisini alayim yada üçünden hangisini ilk olarak yardım ederseniz cok sevinirim
Hecarimi alma daha . Bir iki nerf yesin kendine gelsin .
Hmm peki riven syhvana ? pofs cok karasız kaldım :)
quote:
Orijinalden alıntı: SnoWeS
Arkadaslar solo top için bir yardım istiyorum 16875 ip im var hecarim riven shyvana kararsız kaldım 3 ünden hangi ikisini alayim yada üçünden hangisini ilk olarak yardım ederseniz cok sevinirim
wukong ve irelia yoksa onlara da bak ^^
renekton severek oynadığım bir hero :)
olaf
riven baya sağlam top lanede ama benim favorim nasus-cho artık teemo da iş yapabilir.
shyvana'nın gap closer skilli sadece ultisi oldugu için pek sevmiyorum.
Biri solotop mu dedi? VoliBEAR
quote:
shyvanakendisi main heromdur zaten oyun sonu full build 350 ad 200 armor 200 mr 4.5 k hp olabilen bir champion
hecarim al late game offtanklarını seviyorsan hecarim tam senlik bunu anladım.
hecarım junglede iyidir ama solotopda tırt yani senin aradığın hero riven
quote:
Kardeşim riven al ardından renekton sonra da biriktir biraz irelia harika olur böyle
solo top irelia yada riven çok iyi olur
Eyw saolun riven alıyorum :)
Riven iyi seçim
quote:
Orijinalden alıntı: Eleutherioss
Hecarimi alma daha . Bir iki nerf yesin kendine gelsin .
Hecarimin op bi tarafı yok nerf yiceni sanmam tam tersi armor yonunden cok zayıf kalıo TF lerde ilk ölüyon nerdeyse boyutundan dolayı da olabilir.