Şimdi Ara

KASK ALDIM COK SIKIYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi gunler izmir karamanlardan bir dükkandan ls2 fluo neon kask aldım adam xs getirdi yanaklarım icine girdi abi s ver dedim senin kafan küçük 2-3 gun sıkar sonra genisler rahatlarsın dedi tamam neyse aldım kaskı eve geldigimde kafa ölcümü aldım 55cm cıktı
    53-54cm xs
    55-56cm s
    Ben simdi bu kaskı degistirmelimiyim s bedenle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkay9800 B kullanıcısına yanıt
    Kafayı değiştirmek muhtemelen daha zahmetli olacağına göre kaskı değiştirmeniz en akılcı çözüm olacaktır.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Bencede cunku benim kafam 55cm xs nin boyu ise 53-54cm 55-56cm ise s diye geciyor

• Değiştir small ile mutlaka, kafa ölcmeden bu sana olur demesi ilginç.
    Benim kafa 58cm yani M, fcmotodan icon allince dark large(59-60) beden aldim kask geldi ama kafama girmiyor bile yanak padlarini degistirecegim sanirim.

• degistirsen iyi olur zira çok sikarsa yolda basin agrir,rahatsiz olursun
  • Evet bende degistirmeyi dusunuyorum evet adam ölcmeden bu sana olur dedi ama hani 1cm lik esneme payı olsa eder 55cm ama en iyisi degistirmek galiba
  • weirdo kullanıcısına yanıt
    Evet bende degistirmeyi dusunuyorum evet adam ölcmeden bu sana olur dedi ama hani 1cm lik esneme payı olsa eder 55cm ama en iyisi degistirmek galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet yanaklarım felan biraz agrıyor kaskı cikarınca ama basimin agridigini hissetmedim daha en iyi s ile degistirmek galiba
  • Evet yanaklarım felan biraz agrıyor kaskı cikarınca ama basimin agridigini hissetmedim daha en iyi s ile degistirmek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Değiştir small ile mutlaka, kafa ölcmeden bu sana olur demesi ilginç.
    Benim kafa 58cm yani M, fcmotodan icon allince dark large(59-60) beden aldim kask geldi ama kafama girmiyor bile yanak padlarini degistirecegim sanirim.

Gümrük vergisi ödediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Değiştir small ile mutlaka, kafa ölcmeden bu sana olur demesi ilginç.

Gümrük vergisi ödediniz mi?

Evet 75 lira kapiya gelen ptt gorevlisine odedim.Sipariş verdikten tam bir hafta sonra ulaşti.
    Kaskin fiyati kargo dahil 140€.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.