1) hangi karakterle oyuna baslamali yani erkek kiliclami kadin kiliclami yoksa claw kullanabilen kadin asa ilemi ?
2) bir cok oyunda asaslarin critical damage ile alakasi tamamen bitmis durumda bu oyunda critical asas olabilirmiyiz olabileceksek stat dagilimi nasil olmali.
3) oyun icinde genel asaslarin stat dagilimi nasil
4) asas buildlerinde eger critical olayi var ise critical vuruslarini skillemi gerceklestiriyor yoksa normal vuruslarindada critical sansi varmi bu sansi arttirmak icin neler yapilabilir ? ( stat ve item secimleri )
oyunu daha hic oynamadim sadece karakterlerin farkli silahlar kullandigini biliyorum ve ;
str hp ve normal atk icin
dex kacinma ve defans arttirmak icin
int skill hasarini arttirmak ve chi icin kullaniliyor
bu siraladikalrim disinda oyun hakkinda hic bir sey bilmiyorum buna gore cevaplarsaniz sevinirim.
assasin hakkında hic bi bilgim yok yardımcı olamıcam kusura bakma
ama karakterin hic bi önemi yok
sunu biliyorum son cıkan penta charın s.dmg i fazlasıyla yüksek sadece bu
knki sen zahmet etme ben biliom assasin olcaksan bowcu olcaksınki pvplerde adamı paramparça edebilesin 2. meslek olarak shinobi olursan kasman daha hızllı olur çünkü kendine adam çekme skilli war statları nası wercegine gelince
str:110-150 dex:100-150 int:ne kadar werebiliosan wer
armorları %defli tercih et hp weren takılar kulllan we bi ipucu weriyim mesel 250lik bi ok aldın ona + basabiliosun we böylece wuruşların çok iyi derecede artmış oluyo(özellikle normal wuruş)assasinsde oyundaki en fazla wuran skill war die biliom we görünmez olabiliosun bu senn için çok büyük bi avantaj ama assasin 50 levela kadar çok zor kasılıo 50den sonrası kolay. umarım yardımcı olmuşumdur benim asas çarım wardı 59 levelken bıraktım çünkü statları yanlış wermiştim we slayer olmuştum T_T
bencede zor da alastiss senin 9x lik chara nolduu bi ara imzan oydu ?? hala duruyosa beni kasar mısın
andDeathSmiled forumdaki bazı gerizekalı insanlar nedeniyle forumdan ayrıldı hesabı önceden 2miz kullanıyorduk o hesabı bana devretti ama imzayı kendi degiştirdi ben imza ile oynamadım.Zhuangmısın Shaomu söylersen memnun olurum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme