Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kujeste

normal açmıştım

dorudur o zaman normalde cok basit oluyor oyun. 26 vampir degil vampirsizde bitirirsin :) Ama dedigim gibi skeletonArcher da bir yere kadar. En basitinden bugün bi map attım adamda 6000 skeletonArcher vardı. Bendede 450 GrandHunter ın (Grandelves) ilizyonunu aldım ve nefret etme olarak SkeArch, Vampire ve ArchLich yaptım ve 6000 Ske 2 raund dayanmadı. Sonra aynı mapi heroic oynadım klavyeyi kırıyordum az kalsın.
  • arkadaşlar ben bu oyunu PC ye karşı oynuyorum ama bu oyun için başka harita yokmu yane bunlar artık sarmıyorda :(
  • en büyük sorunlardan biride o zaten,
    heroes 3 'te random map vardı.. (sonsuz map yani :P)
    bundada bekliyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat76

quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

quote:

Orjinalden alıntı: berat76

arkadaslar heroes 5 in campain lerini oynuyorum.ancak the warlock bölümünün alt bölümü olan the cultist de takıldım her yeri almmam rağmen oyun bitmiyor bitiren bir arkadastan acele cevap bekliyorum işmdiden tsk

sanırım mapin en solunda saat 7 yönünde gibi gate den gecince (2 hero ile birlikte) diger görevleride yaptıysan bölüm otomatik bitecek.

en soldaki gatedenede geçtim ancak oyun bitmedi

kafayı yiyicem 3 kez oynuyorum aynı bölümü ltf yardım

• ya 1.1 paket çıktı yükleyemiyorum heroes 5 yok dio ayrıca ben bu paket için topic açtım oda silinmiş ne iş anamadım
    oynu bidaha kurdum gene aynı hata varmı yükleyebilien?
    ayrıca bu oyun strateji deilmi nie rpg bölümünde???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Haziran 2006; 3:13:53 >
  • ben 1.1 i kurdum rahatlıkla ama birçok tanıdığımda da install edilmemiş hatası verdi.
    bu arada sadece 6 tane single player haritası yok arkadaşlar. show multiplayer maps diyerek bolca haritayı oynayabiliyoruz(ben biraz geç gördüm onu :)).
    oyun hem turn based strateji hem de bir bakıma rpg dir. çünkü elimizde bir hero var ve yaptığı işlere göre experience alıyor ve leveller atlıyor. bununla beraber eskisine oranla çok skill ve kendi kafamızdaki hero yu yapma imkanı olduğu için rpg diyebiliriz. ama oyun strateji tabi (haydaa:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: w_wallace

ya 1.1 paket çıktı yükleyemiyorum heroes 5 yok dio ayrıca ben bu paket için topic açtım oda silinmiş ne iş anamadım
    oynu bidaha kurdum gene aynı hata varmı yükleyebilien?
    ayrıca bu oyun strateji deilmi nie rpg bölümünde???

http://www.gamershell.com/news/30676.html

EU olanı indir. Olmazsa US, gene olumsuz dersen Collector's Edition'u dene (pek alâkasız:) Ce sürümüne sahip değilsen yüklenmemesi gerekir.)

Bir de oyun korsansa -ilgisi yok muhtemelen ama- yamayı kurarken "crack"li olmasın oyun. Esas exe'yi yedeklemediysen oyunu yeniden kurarak "crack" işine bulaşmadan yamayı yükle. Sonrasını hâlledersin

----------

Açtığın başlığın silinmesinin sebebi -içinde kurallara aykırı bilgi yoksa- muhtemelen bu ana konuya sorunu yazmanı sağlamaktır.

"Show Multiplayer Maps" işlevi seçiliyken hepsi dâhil 19 harita görünüyor benim makinede. Sizde de öyle mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Haziran 2006; 5:04:52 >

• patchte Not Installed hatası verenler!!!

İlk önce başlat > çalıştır > regedit > Local machine > software > Ubisoft > Heroes of... altındaki versionuza bakın mesela benimkinin altında European yazıyor...

eğer sizdede eu ise,
    heroes_might_magic_5_eu_101.exe bunu google a yazın size bulacaktır

Us ise
    heroes_might_magic_5_us_101.exe yazın google a...

daha bi çok versionu var... genelde bu ikisi var...
  • BU ayunun save dosyasını nereye atıyo bilen varmı? belgelerimde yok !
  • belgelerimde nasıl yok..belgelerim>mygames'in içinde..
  • Arkadaşlar,homm3'ü de deli gibi oynamış biri olarak homm4'ü bu kadar çok yermenize anlam veremiyorum.Bence homm3'e göre kötü kalsa da getirdiği çok güzel +'lar vardı:Pentegram yapısı ile dost düşman kalelerin olması büyülere-hero alımına yansıtılması.Arada arkadaş müzikleriyle dalga geçmiş ama hayatımda duyduğum en güzel oyun müzikleri homm4tekilerdi.
    Gelelim homm5'e,random map eksik,bir de yaratıkları ayıramıyor muyuz artık bulamadım??Interface(arayüz) oynanışı zorlaştırıyor.Aoe3te de vardı bu,umarım düzeltirler.Bir de stronghold'un olmayışı 'BÜYÜK' kayıp.Heroların hepsi de aynı sınıf olmuş kötü olmuş.(caster warrior ayrımı yok )
    Ama oyuna girerken kalelerin sinematikleri harika.Haven'ı 2 saat boyunca izledim ve müzikleriyle birlikte beni mest etti resmen.
    Hamachiden oynayalım şu oyunu.Hatta turnuva da yapabiliriz.nikim 4justice

• @4Justice

Shift tuşu basılı durumdayken ayırmak istediğin birimi ikinci grubu göndereceğin yere sürükle. Eski serilerde de işe yarayan bu özellik sayesinde gerekli seçenek çıkıyor.

(Biraz abartırsak) 5. seri Haven kalesine girip biraz bakındıktan sonra çıkış itîbariyle son buldu sanırım benim için:) Umarım sizde de öyle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Haziran 2006; 4:55:11 >
  • Yardımın için sağol hocam,hamachide görüşmek dileğiyle.Bir kaç sorum daha var cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar:
    1- Patci kurdum ama oyuna girince şu hatayı veriyor:
    quote:

No disc inserted.
    Please insert the original "HOMM5" CD/DVD.
    Please have a look athttp://www.securom.com/message.asp?m=nodisc for further, more detailed information.
    Orjinal oyun almam imkansız gibi bir şey:(
    2- 1.1'i 1.0'a nasıl çeviririm?(1.1 çalışmazsa eğer)
    3-Hep beraber mail atalım da,expansion'a stronghold'u koysunlar.Strongholduz heroes olamaz.
    Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Justice -- 21 Haziran 2006; 16:39:01 >

• Arkadaslar undeadlerın son levelında godrıcı oldurup bır amulet almamız gerekıor .Godrıc kendını Hkım mı ne ole bı kaleye kıtlıo ısabelle gırıp oldurdum godrıcı amuletıde aldın dedı sonra ne yapcıagımı anlıyamadım 2 gun sonrada eclipse oluo oyunu kaybedıoruz napıcagımı soylıyebılıcek warmı
    ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Justice

Yardımın için sağol hocam,hamachide görüşmek dileğiyle.Bir kaç sorum daha var cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar:
    1- Patci kurdum ama oyuna girince şu hatayı veriyor:
    quote:

No disc inserted.
    Please insert the original "HOMM5" CD/DVD.
    Please have a look athttp://www.securom.com/message.asp?m=nodisc for further, more detailed information.
    Orjinal oyun almam imkansız gibi bir şey:(
    2- 1.1'i 1.0'a nasıl çeviririm?(1.1 çalışmazsa eğer)
    3-Hep beraber mail atalım da,expansion'a stronghold'u koysunlar.Strongholduz heroes olamaz.
    Yardım ederseniz sevinirim.

O hata için ilaç lazım. V:1.1 ilacı oyun için.www.gamecopyworld.com

• biri cvpwereblırmı bana ya:(
  • O zaman bitmeden Godric'e saldırman gerekiyor işte. Bütün kuvvetlerini topla, ordulardan birine bütün kuvvetlerini yükle, ben ölüleri tercih ettim yaşayanları da ölüye çevirebildiğim için. Hapishaneye gittikten sonra melekler çıkıyor karşına onlardan kanat alıyorsun, godrik ortadaki dağlarla çevrili kalenin ortasında bekliyor, bir tek o kanatlarla gidebiliyorsun oraya.Isabelle ile onu öldürmen biraz zor bence o zamana isabellein ordusunda adam kalmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: geem

biri cvpwereblırmı bana ya:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 22 Haziran 2006; 9:36:42 >
  • bu oyunun üstüne efsane oyunu tanımam heroes 3 kdar basarılı oldu.
  • Arkadasım zaten oldurdum ama bolum bıtmedı?
  • bu oyunda bazı hatalarmı var yoksa sade bana mı denk geldi..son campaignde meet findan,free godric ve zehir must survive görevleri olan bölümde ilginçtir..godric'i kurtarmama rağmen free godric görevi objectives completed demedi neyse dedim..ama kıllandım bu sefer zehir'i mahsustan tek bir okçuyla nature elemanlara saldırıp öldürttüm ama ilginçtir you lose demesi gerekirken hala devam etti oyun..şu anda mapteki bütün kaleleri almama rağmen hala devam ediyorum öyle... meet findan falan diyo nerde buluşacağız bu elemanla..var mı böyle bişey başına gelen..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.