Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum, henüz sadece demosunu oynadığım halde sana aynen katılıyorum. ubisoft bu oyunu efsane oyunlar arasına sokacaktır.
  • Arkadaşlar ben bu oyundan bişey anlamadım champıon modunda oynadım bi kadın ile haritada gezip duruyon bazen düello gibi bişey oluyo bana sıkıcı ve saçma bir oyun geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_58

Arkadaşlar ben bu oyundan bişey anlamadım champıon modunda oynadım bi kadın ile haritada gezip duruyon bazen düello gibi bişey oluyo bana sıkıcı ve saçma bir oyun geldi

İşin mantığnı kaparsan zevk alma ihtimalin yüksek. İlk bölümü oynadığın için şehir yok elinde henüz. Orayı geçtikten sonra bir şeye benzer oyun.

Aşağıdaki bağlantıda oyun hakkında (kapsamsız) bir yazım mevcut. Belki bazı noktalarda işine yarar.

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=7377639&mpage=4&key=

@kujeste

Yeni oyuncuların 3b isteği hakkındaki yorumun doğru ancak gırafiğe değil oyuna ve atmosfere bakan Heroes severleri bu oyun (mevcut hâliyle) tatmin etmeyecektir gibi görünüyor. Heroes 3'e benzeyen bir oyun için hayâti önem taşıyan harita oluşturucu/düzenleyicisinin bu kadar geç eklenecek olmasına bir anlam veremedim açıkçası.

Sen de farklı bir şey demiyorsun gerçi ancak kaç yıldır ismi geçen bir oyuna biraz da sert yaklaşmak lâzım.

---------

Kendi adıma konuşacak olursam elbette (mesela) "haven" kalesini açtığımda müzik ve güzel görüntülerden etkilenmedi değilim ancak yukarıda belirttiğim gırafiğin sınırlı etkisi sebebiyle 3-4 gündür oyunu oynamıyorum görevlerini bitirmememe ve arada birkaç kere h3 açmama rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Haziran 2006; 15:58:58 >

• beyler hamachi'den biz arada sırada hiroz oynuyoruz,

network name : hiros
    pass : hiros

iyi oynayanları bekliyorum.. pls no amatör, ONLY PRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker -- 14 Haziran 2006; 19:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Arkadaslar ben de takıldım bir yerde muhtemelen birseyi gözden kacırıyorum ama bulamadım gezecek yer de kalmadı. Bölüm The trap ilk campaignde(adını unuttum). İlk görevi yapamadım Alronun ordusunu bulmak gibi birsey. Bir el atsanız size zahmet.

Arkadaslar siz bu bölümleri gecmişsiniz iste bi el atın da ben de oyunun tadını varayim. Alronun ordusuyla nerde karsılastınız hadi size zahmet.
  • quote:

quote:

Arkadaslar ben de takıldım bir yerde muhtemelen birseyi gözden kacırıyorum ama bulamadım gezecek yer de kalmadı. Bölüm The trap ilk campaignde(adını unuttum). İlk görevi yapamadım Alronun ordusunu bulmak gibi birsey. Bir el atsanız size zahmet.

Arkadaslar siz bu bölümleri gecmişsiniz iste bi el atın da ben de oyunun tadını varayim. Alronun ordusuyla nerde karsılastınız hadi size zahmet.

Brightwood'u ele geçirmek, köprünün yıkıldığını görmek, büyü öğrenilen binanın 3. seviyesini yapmak ve "oracle"nin kulübesini ziyaret ederek sonrasında yer altına inip ortadaki mezarlık benzeri bölgeden botları almak (ve giymek) aşamalarından sonra tekrar yıkık köprünün yanına giderek nehir üzerinde oluşan büyülü yoldan geçebilmeniz lâzım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Haziran 2006; 17:02:58 >

• quote:

beyler hamachi'den biz arada sırada hiroz oynuyoruz,

network name : hiroz
    pass : hiroz

madem pro istion bari "heroes" yazsaydın yaw
  • Mıllet bende ısabellı gorevlerın sonuncusunda kaldım dewamlı kaleme deamonlar saldırıyor.Benden bır fountain bulmamı ıstedıler puzzlerın2 sını buldum ama 3.sunu bulamıorum bır turlu 2herom war ısabele yuklendım onla puzzle ararken kaleye dalıorlar bısı yapamıorum yardımcı olun plz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

quote:

Brightwood'u ele geçirmek, köprünün yıkıldığını görmek, büyü öğrenilen binanın 3. seviyesini yapmak ve "oracle"nin kulübesini ziyaret ederek sonrasında yer altına inip ortadaki mezarlık benzeri bölgeden botları almak (ve giymek) aşamalarından sonra tekrar yıkık köprünün yanına giderek nehir üzerinde oluşan büyülü yoldan geçebilmeniz lâzım.

Sağolasın. Ben o botların beni denizden gecirdiginin farkına varmamısım.

• Yaw ben hiç campaign oynamıyorum, varsa yoksa Skirmish.Bence daha zevkli
  • Ben bu oyunun bütün serisini çıktığı zamanlarda oynadım. 1 benim için ilk olasada serinin geri kalanında benim için çok büyük anlam ifade ettiğini söyleyeyebilirm.3 çok büyük devrim yaratmıştı. Hem ayrıntılıydı hemde gerçekten de heroes serisine yakışan bir oyundu. 4 ise bizi biraz sarstı. Oyunun hikayesi çok iyi ama oynanışı çok zevkli değildi.Radikal değişimler oyuna yeni şeyler getirmişti belki ama bir çok şeyde götürdü. 5 ise tam bir taze kan oldu. Kesinlikle çok iyi bir oyun.Ama her insan daha fazlasını bekler. Bu yüzden 5 hakkında çok şey söylendi.Ama çok tutulacağı kesin.
    quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

bu oyunla ne alıp veremediğiniz var anlamadım ama. çıkıp da 2006 da heroes 3 gibi grafikli oyun yapsalar bu sefer ne bu hala aynı grafikler ,bir yenilik katılmamış diyecektiniz.sonuçta bu oyunu heroes 3 oynamamış insanlar da alacak ve o grafiklerle oynamak istemeyeceklerdir.bunu biraz eli mahkum yapmak zorunda firma. bu arada yukarıda arkadaş 3do nun elinde doğdu,3do nun elinde söndü derken heros 4 ü söyledi heralde. heroes 4 ile hem heroes 4 hem 3do da battı çünkü.
    3d grafiklere bir müddet sonra alışırsınız hatta heroes 3 ü tekrar oynadığınızda haritayı evirip çevirmek istersiniz gibime geliyor. heroes 3 ü ben de seviyorum ama bu kadar muhafazakar yaklaşıp oyunu hemen kötülememek lazım. sonuçta yeni çıktı ve eksikleri tabi olabilir. adamlar yazmışlar ağustosta map editor eklenecek, yeni haritalar eklenecek diye. belki birkaç ırk da eklenebilir.ama ırklar arasında bir denge kesinlikle var. bir arkadar infernoda gating ile herkesi yenebilirsin diyor,nekropolis çok zayıf diyor. ben 26 vampirle tüm haritayı ele geçirdim. n tane ordu yokettim ,sadece raise dead büyüsüyle hem de .yani her ırkın belli üstünlükleri var.
    bir çok yerde town da bina yapma çok zor , ne gerekiyor gözükmüyor diyor fakat yandaki scroll tuşuna basmayı denememiş bile. bu oyunu ubisoft dahada geliştirecek ve efsane yapacaktır bence.

• arkadaslar heroes 5 in campain lerini oynuyorum.ancak the warlock bölümünün alt bölümü olan the cultist de takıldım her yeri almmam rağmen oyun bitmiyor bitiren bir arkadastan acele cevap bekliyorum işmdiden tsk
  • arkadaşlar oyunu oynarken "objectives" tuşuna basıp bölümü bitirmek için ne gerektiğini okumuyor musunuz? her zaman tüm kaleleri alınca bitecek diye bir kaide yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat76

arkadaslar heroes 5 in campain lerini oynuyorum.ancak the warlock bölümünün alt bölümü olan the cultist de takıldım her yeri almmam rağmen oyun bitmiyor bitiren bir arkadastan acele cevap bekliyorum işmdiden tsk

sanırım mapin en solunda saat 7 yönünde gibi gate den gecince (2 hero ile birlikte) diger görevleride yaptıysan bölüm otomatik bitecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 14 Haziran 2006; 15:15:21 >
  • quote:

bu oyunla ne alıp veremediğiniz var anlamadım ama. çıkıp da 2006 da heroes 3 gibi grafikli oyun yapsalar bu sefer ne bu hala aynı grafikler ,bir yenilik katılmamış diyecektiniz.sonuçta bu oyunu heroes 3 oynamamış insanlar da alacak ve o grafiklerle oynamak istemeyeceklerdir.bunu biraz eli mahkum yapmak zorunda firma. bu arada yukarıda arkadaş 3do nun elinde doğdu,3do nun elinde söndü derken heros 4 ü söyledi heralde. heroes 4 ile hem heroes 4 hem 3do da battı çünkü.
    3d grafiklere bir müddet sonra alışırsınız hatta heroes 3 ü tekrar oynadığınızda haritayı evirip çevirmek istersiniz gibime geliyor. heroes 3 ü ben de seviyorum ama bu kadar muhafazakar yaklaşıp oyunu hemen kötülememek lazım. sonuçta yeni çıktı ve eksikleri tabi olabilir. adamlar yazmışlar ağustosta map editor eklenecek, yeni haritalar eklenecek diye. belki birkaç ırk da eklenebilir.ama ırklar arasında bir denge kesinlikle var. bir arkadar infernoda gating ile herkesi yenebilirsin diyor,nekropolis çok zayıf diyor. ben 26 vampirle tüm haritayı ele geçirdim. n tane ordu yokettim ,sadece raise dead büyüsüyle hem de .yani her ırkın belli üstünlükleri var.
    bir çok yerde town da bina yapma çok zor , ne gerekiyor gözükmüyor diyor fakat yandaki scroll tuşuna basmayı denememiş bile. bu oyunu ubisoft dahada geliştirecek ve efsane yapacaktır bence.

26 vampirle mapta level 5-6-7 adamlarını artı düsman herolarını nasıl aldın cok merak ettim. raise dead bir yere kadar. Mana sınırsız degil sonucta. Simdi bir düsün. Baska bir insana karsı oynuyorsun 3 er haftalık popilasyonunuz var ve seytan ırkının bütün adamlarında gating olayı var ve dogru heroyu almıssa yüzde 35 gating ve swift gating ability si sayesinde ordusu katlanıyor. Sen bu adamı vampirle, kumpirle, raise dead lemi alcan? (pit lord daki meteor shower gibi hayvan bir büyüyü ve Arcdemon un pit lord cıkarma büyüsünü saymıyorum) artı mark of damned büyüsü büyük bela.

• ben önce necromancy mi fulledim ve gelenleri skeleton archer yapmaya başladım.genelde tek hero ile oynarım ve aldığım kalelerin etrafında devriye herolar yaparım. tek herom ile haritada gezdikçe ve savaştıkça levelim yükseldi ,bir sürü artifact buldum. savaştıkça da bir dolu skeleton archer üremeye başladı. daha sonra vampirler sadece ileri sürülüp archer alara etten duvar oluyorlardı.ben de azaldıkları zaman rasie dead ile topluyorum tekrar. en son 1500 skeleton archerim vardı. 750 şer bölerek önüme çıkan herkesi almaya başladım. en son saldıran 10 titanlı bilmemkaç raksasha lı , cin li elemanı bile raise dead le öldürüverdim. çünkü iskeletleri bitiremiyorlar. benim spellpower im da çok yükseldiği zaman tek raise dead le 100 küsür skeleton archeri kaldırıyorum.160 manam ve mana regenerationum vardı. 4 manalık raise dead nerdeyse bedava oluyor. savaşlarda bırakın fire vermeyi , ordum daha da büyüyordu. hele de thong falan düşman görüysem kafadan saldırıp 100 küsür skeletonu katıyordum orduya. işte böyle nekropolis. ama yaratık olarak bone dragon falan yalan diğer son level yaratıklara göre. hatta wraith ler de yalan ama maçları yıldız oyuncular değil takım oyuncuları getiriyor :)

• zorluk seviyesi olarak ne oynuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 14 Haziran 2006; 17:33:22 >
  • normal açmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

beyler hamachi'den biz arada sırada hiroz oynuyoruz,

network name : hiroz
    pass : hiroz

madem pro istion bari "heroes" yazsaydın yaw

zaten yanlış yazmışım
    hiros / hiros olcak :D "s" ile dansöz athena teee ile teee.... :D

• quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

quote:

Orjinalden alıntı: berat76

arkadaslar heroes 5 in campain lerini oynuyorum.ancak the warlock bölümünün alt bölümü olan the cultist de takıldım her yeri almmam rağmen oyun bitmiyor bitiren bir arkadastan acele cevap bekliyorum işmdiden tsk

sanırım mapin en solunda saat 7 yönünde gibi gate den gecince (2 hero ile birlikte) diger görevleride yaptıysan bölüm otomatik bitecek.

en soldaki gatedenede geçtim ancak oyun bitmedi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.