Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 3. bölümde size bir püf noktası vereyim. Oyunda her zaman düsman heroları ile ugrasmak zorunda degilsiniz. Bizde Expert Logistic var zaten (ama oyunun basında almamıs iseniz logistic vay halinize). Düsmanın en güclü herosunun bize yetismesi mümkün degil. Bundan dolayı adamın mevcut 4 kalesi var ki biz basta birini alıyoruz, geriye 3 kalesi kalıyor. En güclü herosunu pesimize takip elimine etmeye calisirsanız cok rahat gecersiniz ki ben öyle yaptım. Kalelerini birer birer topladım adam kalelerini pek önemsemiyor ve sizin pesinize takiliyor. En son kösedeki kalesini aldım adamın. Adamda 6 tane emerald dragon var ki benim ordumu tek basına alır, ama adam kaleye girdigim zaman bana dalmaktan korkuyor. Cunku kalede capulcularla bile cok rahat alınmaz denen orduları alabiliyorsunuz ama dogru skill ve ability leri almıssanız. (her zaman logistic, defance ve attack, abilitylerini almanızı siddetle öneririm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

arkadaslar 3. bölümde size bir püf noktası vereyim. Oyunda her zaman düsman heroları ile ugrasmak zorunda degilsiniz. Bizde Expert Logistic var zaten (ama oyunun basında almamıs iseniz logistic vay halinize). Düsmanın en güclü herosunun bize yetismesi mümkün degil. Bundan dolayı adamın mevcut 4 kalesi var ki biz basta birini alıyoruz, geriye 3 kalesi kalıyor. En güclü herosunu pesimize takip elimine etmeye calisirsanız cok rahat gecersiniz ki ben öyle yaptım. Kalelerini birer birer topladım adam kalelerini pek önemsemiyor ve sizin pesinize takiliyor. En son kösedeki kalesini aldım adamın. Adamda 6 tane emerald dragon var ki benim ordumu tek basına alır, ama adam kaleye girdigim zaman bana dalmaktan korkuyor. Cunku kalede capulcularla bile cok rahat alınmaz denen orduları alabiliyorsunuz ama dogru skill ve ability leri almıssanız. (her zaman logistic, defance ve attack, abilitylerini almanızı siddetle öneririm)

Hımm.. Sanırım lojistik yeteneğini tamamlamadan girmiştim bölüme. Sağol tavsiyeler için.

• önemli değil kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Inferno campaign 5. quest'i yapan var mı? Kafayı yiycem, en sondaki emerald dragon'ları yenmenin yakınına bile gelemiyorum, deli olucam. Bi yardım, asker sayısını arttırıp gidiyim diyorum, bu ejderhaların da sayısı katlanıp artıyor, rezalet bi bölüm.

Bir de AI da hakikaten kötü, bu yüzden de çok fazla hile yapıyor, canım çıkıyor oyunda ilerliycem diye. Bir sorun da fazla lineer olması oyunun. Heroes 3'teki serbestlik yok oyunda, doğru dürüst kasaba da edinemiyorsunuz. Tabii ilk iki campaign için dediklerim. İlerde nasıl olur bilemem. Zorluk seviyesi de aşırı yüksek gibi geldi bana.

Aynen dediğin gibi.AI yerine, hileye başvurmuş yapımcılar.Bunu kesinlikle saptadım.Yaw sikirmish de adam bir sürü güçlü şeye dalıyor ve sayısı hiç azalmıyor.

Yine kalemi kapıyor, arkadan buna dalıyorum bir hafta sonu, bu herif ben de olmayan iki üç bina yapmış ve onlardan da bol bol unit çıkarmış oluyor falan.

• Bir de 3. bölüm için önemli, bu galadrielin ordusu druidler yüzünden sürekli büyüyüp duruyor, onları çabuk ortadan kaldırırsanız onu rahat öldürebilirsiniz.
  • 5. bölümün mantıgı gayet basit. Ortadaki emerald dragonlarla korunan bölüme gitmek. Bu bölümde hiç zorlanmadan gecmek icin bir önceki bölümlerden resurrection ve blind büyüsünü ögrenmeniz lazım. Bu iki büyüyü ögrenmeden bölümü bitirebilmek imkansızla eşdeğer. Etrafta da ordumuza katılacak reinforcement birliklerimiz var. Onlarıda orduya katıp büyü yardımı ile desteklersek bölüm cocuk oyuncagı. Burda mantık adam kaybetmemek. Zaten resurrection ve blind büyüsü ile adam kaybetmek ayrı bir kabiliyet :) (Oyunu 55 Cerberi, 33 Gogs, 6 Nightmare, 10 Familiar, 10 pit lords ile cok basit bir sekilde bitirdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 5 Haziran 2006; 16:22:29 >
  • crazygame@ o logistic ne işe yarıyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

crazygame@ o logistic ne işe yarıyo?

Kahramanın hareket yeteneğini arttırıyor. "Basic" iken %10, "Advanced" iken %20, "Expert" olduğu zaman ise %30 artış sağlanıyor. Heroes 3'teki gibi.

http://www.the-genies-lamp.com/heroes_5_main.htm

Yeteneklere yukarıdaki adresten bakabilirsin ("Heroes" bölümünde).

quote:

saol tuğer anladım bitirdinizmi oyunu?

Bitirecek kadar oynamadım. Hatta maalesef dün Heroes 3'ü oynadım. Sadece görevlerle uğraşmak şahsen sıkıyor 5'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Haziran 2006; 14:53:05 >

• saol tuğer anladımbitirdinizmi oyunu?
  • Warlock campaign'ine geldim yeni. Biter heralde bikaç güne. Bu inferno'yu bitirdikten sonra oyun pek zorlamıyor gibi, 3 ve 4. görevler infernoda aşırı zor. Yabancı boardlarda da herkes yakınıp duruyor onlardan.crazygamer_wb sağol, aslında hakikaten basit bölümmüş, sağa sola hiç bulaşmadan direk ejderhalara gidince rahat geçiliyor o bölüm.
  • quote:

saol tuğer anladımbitirdinizmi oyunu?

tuğer kardeş heroes 3, xp profesyonel de oynanabilirmi? diskim NTFS biçimli. oyunun exe dosyasını uyumluluk modundan 95-98-milenyum yaptım çalışmadı.sanırım oyunu xp de çalıştıran arkadaşlar var.heroes 3 ü siz hangi işletim sisteminde çalıştırıyorsunuz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budur -- 6 Haziran 2006; 0:46:50 >
  • Oyunu xp'de hiçbir sorun olmadan çalıştırdım, hatta bi de laptop var, onda da gayet sorunsuz çalışıyor. İlk pentium 133te oynadığımı düşünürsek oyunu senin pc fazla gelmiş olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

quote:

tuğer kardeş heroes 3, xp profesyonel de oynanabilirmi? diskim NTFS biçimli. oyunun exe dosyasını uyumluluk modundan 95-98-milenyum yaptım çalışmadı.sanırım oyunu xp de çalıştıran arkadaşlar var.heroes 3 ü siz hangi işletim sisteminde çalıştırıyorsunuz.?

@lycantrophic'in dediği gibi bende de sorunsuz çalışıyor. Ntfs biçiminde disk. Sp2 ve şuana kadar çıkan tüm güncelleştirmeler yüklü. P4 2.66ghz, radeon 9550 bulunuyor sistemde (fazla gelip gelmeme açısından).

Sod eklentisini yüklemek belki etki edebilir. Denemek lâzım (Ancak tek başına normal hâliyle de çalışıyordu hatırladığım kadarıyla).

Sistemin fazla gelme meselesi bir ihtimal sürücülerin güncel kalması ve h3 ile sorun yaratması şeklinde ortaya çıkıyor olabilir.

Heroes 2 de çalıştı. Ancak video/müzik gibi eklentileri bulunmayan, daha doğrusu kılasik şekilde yüklenmeyen sürümü. (Örneğin Red Alert 1'in benzer bir sürümü de sorunsuz çalışıyor).

Olmazsa bu tür bir sürümü indirmek denenebilir ancak müziksiz Heroes neye benzer bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Haziran 2006; 1:40:12 >

• necroların son turu nasıl.. zor mu... başlıcam da pek gözüm kesmiyor.... 4. turdan sonra....
    sınavlarda var zaten....
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

quote:

eger myth tarafından kırılmıs versiyonu kullanıyorsan Xp de calismiyor oyun. Bende öyle bir versiyon vardı xp de calismiyordu. ROE + AB + SOD 3 ü bir vardı pakette ama calismiyordu xp de. Sonra bende netten baska bir paket buldum onla sorunsuz oynuyorum. Seninki de büyük bir ihtimal Myth tarafından kırılmıs olan versiyon.

• quote:

Orjinalden alıntı: Muhteşem Süleyman

necroların son turu nasıl.. zor mu... başlıcam da pek gözüm kesmiyor.... 4. turdan sonra....
    sınavlarda var zaten....

lycan arkadasında dedigi gibi ilk diger ırkların campaignleri cok basit. Bence oyna bu zevkten mahrum kalma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhteşem Süleyman

necroların son turu nasıl.. zor mu... başlıcam da pek gözüm kesmiyor.... 4. turdan sonra....
    sınavlarda var zaten....

O bölüm biraz zor bir bölüm aslında, zaman kısıtlaması var, Godric de güçlü bir orduyla bekliyor sonunda. Bikaç kere oynayarak geçtim. Inferno kadar zor değil ama gerekli orduyu kurması biraz zor oldu. Bir de o bölümde victoria kullanılabilir bir hero değil, onu kullanıcam diye uğraştım da sonra dank etti.
  • slm arkadaslar

custom scenario da sylvian oynuyorum.tear of asha yı bulacam ancak hiç obelisk bulamadım ve bu nedenle puzzle map i acamadım. Bu senaryoda obeliskler nerede bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • senaryonun adı ne yazabilirmisin?
  • senaryo: A TEAR FOR OSSİR
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.