Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müzikleri süper müzikler. Heroes 3'e göre çok çok iyi. Zaten bu devirde dama oyununu bile 3d yapıyolar artık, normal karşılamak gerek ama iki boyutlu olunca daha güzel gözüküyordu bence.
  • quote:

İşin müzik kısmı pek olmamış. Sıkıcı geldi bana.
    Daha fazla çeşit olmalıydı.

Heroes 3'e müzik bakımından yaklaşamaz.
    O büyülü ortamı sunamıyor.

Tabii kişiye göre değişebilir bu düşünceler.

quote:

Müzikleri süper müzikler. Heroes 3'e göre çok çok iyi.

şu iki yoruma bakın sanki tamamen farklı oyunlardan bahsediyoruz.walla benim tek istedigim h3teki o buyulu havayı versin yeter hepiniz yaşamıssınızdır hani öyle büyüleyici bi fon muzigidirki insana sanki kendini oyunun içindeymiş gibi hissettirir inş buda öyledir ya
  • Kişisel tercih meselesi sonuçta, bir de arkadaşla hemen hemen aynı anda yazmışız yorumu. Heroes 3'e göre daha fazla derinliği olan müzik var V'te bana göre. Mesela ders çalışırken de oturup gayet güzel dinlenebilecek müzikler. Gamespot da yorumunda müziğin harika olduğundan bahsetmiş örneğin. Bence süper.
  • Selam Arkadaşlar
    şu gemiyle gezdiğimiz bölüm (find tieru) Agrael's decision bulamadım burayı haritada da karanlıkta kalan fazla yer kalmadı ama haritanın sağ üst köşesindeki üç kapı kapalı olduğundan giremiyorum buraları nasıl açarız,tieru'yu nasıl buluruz.
  • Arkadslar oyunu yukluyorm ve oyuna gayet gsel gırıyo fakat tam oynucam yukluyo harıtaya gecıcek oyundan atıyo ve hata verıyo lutfen bırı yardım etsın yalvarıyorm lutfen:.....(((
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: Hemreg

Beyler 1 bölümün 5 questinde anlamadim??
    Hold Dunmoor(Kale)against enemy atatacks
    Set Up Tears Of AsHa in Dunmoon
    haritada bişi Kalmadi kalenin bütün uptade tmm anlamadim kaldim. Yardım

Kaleyi savun diyor. Bu aslında amaç değil. Esas amacına ulaşana kadar sürekli savunma gerekecek.

Tear of Asha'yı al demiş.

Her ırkın kalesinde normalde yapılamayan özel bir bina var. Bunu yapmak için tear of asha isimli eşyayı bulmak ve kaleye getirmek gerekiyor. İnşa ettiğin zaman günlük +5000 altın, daha çok birim çıkarabilme gibi kazanımların oluyor.

"Puzzle" olarak geçen haritayı görmüşsündür. Haritada "obelisk"ler bulunuyor. Bunlara her gelişinde özel eşyanın bulunduğu bölgeyi gösteren haritayı daha da belirginleştiriyorsun. Tamamen açman gerekmez. Eşya haritanın tam ortasında olduğu için neresi olduğunu kestirdiğin zaman bulman zor olmayacaktır (Yakın ama yanlış yeri kazarsan eşyanın bulunduğu yön belirtiliyor).

Kahraman seçiliyken sağ taraftaki seçeneklerden kazma işini simgeleyeni dikkatini çekmiştir. Bunu "tear of asha"'nın bulunduğunu düşündüğün yere gelince kullanman gerekiyor. Dikkat etmen gereken kullandığın zaman bütün hareket puanının sıfırlanmasıdır. Yakınlarda düşman varsa önemli olabilir.

İkinci görev ise Godric'i ana haritanın sağ alt köşesindeki garnizon'un ardındaki bölgeye göndermek ve kıral Nicolai'yi çağırmak.

Bölüm, ismindeki gibi bitecek ve "kötü"lerin görevlerine başlayabileceksin.

ark cooook saoLLLLLL eline sağlikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemreg

ark cooook saoLLLLLL eline sağlikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Rica ederim.
  • Beyler oyun ii guzelde grafıkler çok çizgifilm gibi geldi bana .Eski ehrosun ciddi tavrı gitmiş sankı çiçekler bocukler war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geem

Beyler oyun ii guzelde grafıkler çok çizgifilm gibi geldi bana .Eski ehrosun ciddi tavrı gitmiş sankı çiçekler bocukler war.

Yanlışın var. Tam tersi olacak. Eski heroes el çizimi idi aslında. Bu 3d.
  • Ya hala bu Heroes V için bol bol harita yayınlayan bir site yok mu?

Bu arada HEroes III de karakterlerle daha iyi bütünleşilebiliyordu bence.
  • http://www.the-genies-lamp.com/

Tüm heroes serileri hakkında ayrıntılı bilgi veren bir site.

@ateş ve güneş

Harita yayınlayabilecek sitelerde herhangi bir hareket yok.

Sanırım oyunla beraber harita oluşturma yazılımının gelmemesi etkili oldu
  • nasıl yani map editor yok mu h3 teki gibi??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

nasıl yani map editor yok mu h3 teki gibi??????

Sorma hocam

Çıkacak yama bayağı büyük olacak anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Mayıs 2006; 17:53:54 >
  • yaw ne guzel tasarlıyoduk ediyoduk kendi kendimize umarım patchde unutmazlar ya editoru
  • Arkadslar oyunu yukluyorm ve oyuna gayet gsel gırıyo fakat tam oynucam yukluyo harıtaya gecıcek oyundan atıyo ve hata verıyo lutfen bırı yardım etsın yalvarıyorm lutfen:.....(((

<<<Kataira_Uth_Matar>>> only see dead people me!!
  • bende daha yeni alıp yükleyip oynıcam
  • yaw bir allahın kulunda da yavaşlama problemi olmaz mı? yurtdışı forumlarda heroes forumunda kendi sitesinin hep bu konuya değinilmiş ancak bi çözüm yok harbiden acaip moralim bozuldu. kesinlikle oyunla ilgili bi sıkıntı var bence yoksa kendi laptopumda çalışmaması gibi birşey asla olamaz çalışıyor ama feci yavaşlıyo zmn zmn ve bu da oyundan alınan keyfi mine indiriyo. Bu konuda bir çözüme ulaşabilmiş arkadaş var mı acaba???
    şu lanet patch ne zmn çıkacak çıksın artrık
  • adamlar oyunu piyasaya sürüp kış uykusuna falanmı yattılar acaba? forumdaki adminlerden falanda ses çıkmıyomı ordaki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nino

yaw bir allahın kulunda da yavaşlama problemi olmaz mı? yurtdışı forumlarda heroes forumunda kendi sitesinin hep bu konuya değinilmiş ancak bi çözüm yok harbiden acaip moralim bozuldu. kesinlikle oyunla ilgili bi sıkıntı var bence yoksa kendi laptopumda çalışmaması gibi birşey asla olamaz çalışıyor ama feci yavaşlıyo zmn zmn ve bu da oyundan alınan keyfi mine indiriyo. Bu konuda bir çözüme ulaşabilmiş arkadaş var mı acaba???
    şu lanet patch ne zmn çıkacak çıksın artrık

Eyecandies açıksa kapat onu, hızı bayaa bir etkiliyor.
  • ya stronghold ve Conflux ırkını koymamıslar :(
    H3 teki gibi yaparlar insallah. Expansion Pack cıkarırlar ve o 2 ırkıda geri koyarlar.
    5 strateji bakımından 3 den cok daha güclü olmus. 3 te bi expert earth magic (slow) + 25 tane grand elves ile mapi topluyordum yüzde 200 de :). Ama 5 oynarken basta baya zorlandım ama onunda stratejisini cözdüm kendime göre. Artı logistic + Scout + Pathfinding + Navigatron u birlestirmeleri cok iyi olmus. Sonra 3 ün en korkulan birimi (bana göre) Efreet Sultan ı koymamaları kötü olmus, artı DreadKnight yok Necro da.

Inferno Gating olayı biraz abartı olmus. (3 teki okcu + Expert Slow combosu gibi) Hic adam kaybetmeden etraftaki creepleri alabiliyorsun. Diger ırklara haksızlık olmus gibi.

Haven Traning olayı güzelde asırı pahalı. Zaten binaların aşırı resource ve para gereksinimi var artı normal adamları almaya para yetmiyor.

Elf ırkında sectigin 3 kisiden nefret etme özelligi cok güzel :)

Academy de adamlara item baglama olayı iyi güzelde gerekli itemi yapmak icin ürdün kralı olmak lazım. Hayvani resource istiyor. Bence degmez (tabi ürdün kralı gibi zenginsen deger)

Necromancer ları zaten bence iyice gücsüzlestirmisler, bisey söylemeye gerek yok

Dungeon ırkında ritual pit de gereksiz gibi geldi bana. Anca teslim olan creep ler i yediririm pit e.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.