Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heroes çi dostlara selamlar.arkadaşlar şuan kullandığım pc celeron 400- 4.3 gb hdd- 8mb ekran kartı.bana bu pc de oynanabilir seviyede (mb)hero 3 indirebileceğim bildiğiniz bir pr. varmı? hero 3 daha önce bikaç denemem oldu dosyalar bozuk çıktı.yardım ederseniz çok memnun olacağım.heroes 2 ye de razıyım ama DOS ortamının oyunu bu pc de oynarmı onu bilmiyorum..millet heroes 5 oynuyo ben seyrediyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budur -- 22 Mayıs 2006; 19:44:35 >

• arkadaşım sana herturlu emuleyi öneririm(herkese önerdigim gibi) benim bilgisayarda şuan shadow of the death ve armageddons blade duruyo sıkılınca oynuyorum ve emuleden indirmiştim sapasaglam çıktı dosyalar.ha bu arada bi bilgi verim gerçi bu genel bi bilgi ama yinede sölim çok userlı dosyaları seç onlar genelde çabuk iner ve fake olma olasılıgı çok azdır hadi kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

heroes çi dostlara selamlar.arkadaşlar şuan kullandığım pc celeron 400- 4.3 gb hdd- 8mb ekran kartı.bana bu pc de oynanabilir seviyede (mb)hero 3 indirebileceğim bildiğiniz bir pr. varmı? hero 3 daha önce bikaç denemem oldu dosyalar bozuk çıktı.yardım ederseniz çok memnun olacağım.heroes 2 ye de razıyım ama DOS ortamının oyunu bu pc de oynarmı onu bilmiyorum..millet heroes 5 oynuyo ben seyrediyom

Arkadaşım benden sana tavsiye. Şu an Türkiye piyasasında Heroes 3 oyununu ek paketleri ile beraber Heroes 3 Complete adı altında orjinal olarak bulabilirsin. Fiyatıda 16 YTL.

• çarşıya bi gidebilsem heroes 3 complete i ve heroes 5 dvd sini alacam sağolun arkadaşlar.inşallah Antalya da buluruz
  • Heroes 3 Complete Antalya'da Joy Store'da var. Nereden mi biliyorum ? Daha yeni aldım da ondan Yalnız ben aldıktan sonra 1 tane kaldı, acele et derim (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907mert

Heroes 3 Complete Antalya'da Joy Store'da var. Nereden mi biliyorum ? Daha yeni aldım da ondan Yalnız ben aldıktan sonra 1 tane kaldı, acele et derim (:

dostum büyük migrostaki joy storemi?heroes 5 de varmı joy da, varsa dvd olarak mı var?gelecekse ne zaman gelecek mutlaka sormuşsundur
  • yaw arkadaşlar bu oyuna epei merak saldım hiç oynamadım şu anda yujklu ama nasıl oynanır akdaşalar bu oyunu ben nasıl öğrenecem keni kendimemi yoksa inceleme ile bende rpg tarzı oynamak istiyorum artık ama hiç oynamayı bilmiyorum nasıl öğreniriz oyunu tşkler
  • quote:

yaw arkadaşlar bu oyuna epei merak saldım hiç oynamadım şu anda yujklu ama nasıl oynanır akdaşalar bu oyunu ben nasıl öğrenecem keni kendimemi yoksa inceleme ile bende rpg tarzı oynamak istiyorum artık ama hiç oynamayı bilmiyorum nasıl öğreniriz oyunu tşkler

bence kendi kendine ögrenirsen senin için daha zevkli olur
  • yaw arkadaşlar başladım ama daha ilk bölümü geçemedim yaw arkadaşlar brda nasıl oluyor savaşlar ben savaşlatı oynuyorum hepsini kaanıyorum nasıl bişi anlamadım sadece tıklıyorum oda olduruyo neyse arkdaşlar peki nasıl birinci bölümü geçecem ya rock felan diyo kaya felan bulacam herhalde yaw biraz oyunu anlatın ya amaç ney ne yapcam harita da boyna geziyom ve altınım artıyo ne yapacam ben şimödi
  • genelde diger kaleleri ele geçirmen gerekir yada özel görevler ingilizcen yoksa anlayamazsın fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

quote:

Orjinalden alıntı: 1907mert

Heroes 3 Complete Antalya'da Joy Store'da var. Nereden mi biliyorum ? Daha yeni aldım da ondan Yalnız ben aldıktan sonra 1 tane kaldı, acele et derim (:

dostum büyük migrostaki joy storemi?heroes 5 de varmı joy da, varsa dvd olarak mı var?gelecekse ne zaman gelecek mutlaka sormuşsundur

Işıklar'daki Joy Store'dan aldım ben. Bu arada Heroes 5 gözüme ilişmedi, ne zaman gelecek diye de sormadım, edindim ben oyunu bir şekilde

• ark bana yardim edermisinizz 1 bölümün 4. questini yapamiorum Help me :((
  • yaw arkadaşlar,ben campaignlere giremiyorum girdiğim zaman oyundan atıyo.ama customlarda hiç bi sorun yok.oyunun en can alıcı kısımından mahrum kaldım.Lütfen yardım edin
  • quote:

yaw arkadaşlar,ben campaignlere giremiyorum girdiğim zaman oyundan atıyo.ama customlarda hiç bi sorun yok.oyunun en can alıcı kısımından mahrum kaldım.Lütfen yardım edin

yükledigin cdde bi bozukluk olabilirmi acaba?
  • Ark.larr oynayan ark yokmuu yaaaa bi yardim etsinnnn banaaaaaaaaaaaaa ben yeni başladim heroes Oynamaya ama kavradim gibi Alt yapi var :)) ama 1 bölümün 4 aşamasinda geberdim YANi patladim geçemiorummm S.O.S yani..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemreg

Ark.larr oynayan ark yokmuu yaaaa bi yardim etsinnnn banaaaaaaaaaaaaa ben yeni başladim heroes Oynamaya ama kavradim gibi Alt yapi var :)) ama 1 bölümün 4 aşamasinda geberdim YANi patladim geçemiorummm S.O.S yani..............

Arkadaşım o 4. görevde bitirmen gereken questler neler?

Yoksa 1. bölümün 4. questini mi yapamadın?

O quest'i yazarsan anlatalım ne yapacağını. Yoksa nerden hatırlayalım 1. bölüm 4. quest.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemreg

Ark.larr oynayan ark yokmuu yaaaa bi yardim etsinnnn banaaaaaaaaaaaaa ben yeni başladim heroes Oynamaya ama kavradim gibi Alt yapi var :)) ama 1 bölümün 4 aşamasinda geberdim YANi patladim geçemiorummm S.O.S yani..............

O bölümde hatırladığım kadarıyla öncelikle Brightwood isimli şehri ele geçirip köprünün başına gidiyorsun (Haritada işaretli hepsi).

Daha sonra büyülerin öğrenildiği binanın 3. seviyesini inşa etmen ve köprünün güneyindeki nasihatçının kulübesine gitmen gerektiği belirtiliyor. Kulübede nehri geçmek için yer altındaki özel güçlere sahip botları alma zorunluluğunu öğreniyorsun (Haritanın kuzey kısımlarında iki adet yer altı girişi var. İnince orta kısımdaki mezarlık benzeri yapıya gitmen lâzım). Sonrasında nehri geçebiliyorsun.

Haritanın orta ve nispeten güneybatıda kalan kısımlarına da gidebilirsin deneyim ve keşif için (zorunluluk olmaması lâzım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Mayıs 2006; 0:45:48 >

• Oyun kastırıyor diyen arkadaşlara tavsiye; heroes 3 full'ü alıp oynayın. Ek paket armeggeddon's blade'i oynuyorum, süper oyun. Ne varsa eskilerde varmış, onu anladım. O kadar yeni oyun var bende, anca pc'ye yüklü duruyolar. Heroes V'i de indiriyorum şimdi, nası bişeymiş görücez.
  • quote:

Oyun kastırıyor diyen arkadaşlara tavsiye; heroes 3 full'ü alıp oynayın. Ek paket armeggeddon's blade'i oynuyorum, süper oyun. Ne varsa eskilerde varmış, onu anladım. O kadar yeni oyun var bende, anca pc'ye yüklü duruyolar. Heroes V'i de indiriyorum şimdi, nası bişeymiş görücez.

işte bi heroes3 kurbanı dahaaramıza hoşgeldin kardeş sende anlabilmişsindir heralde neden basbas heroes3 diyoruz

• ya bu oyun yüzüklerin efendisininb stratejisi vardı ya o taarz bi oyun mu yani generals gibi mi oynicaz nası dır anlaın hele yaf
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.