Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Aynen bende az önce denedim. Kamerayı iyice yatay duruma getirdim ve 360 derece döndürdüm. 7600 GT süründü. Sanırım oyun haritanın ekrana düşen karanlık bölümlerinide çiziyor. Neredeyse haritanın yarısını çizmeye çalışınca PC ağlıyor.

Kamera açılarını o şekilde yapınca daha çok merkezi işlemciyi zorluyor gibi geliyor bana.

Şu "eye candy" denen seçenek hakkında bilginiz var mı? "Eye candy" kaliteyi arttıran bir işlev ise "no eyecandy" seçeneğini boş bırakmalıyım değil mi?

Bir de ("collector edition" dosyalarını yükleyerek etkin hâle getirdiğim) "special hero trail" ("game" seçeneği içinde) neyin nesidir?

Eye Candy ben de açık ama kapayınca da bir fark olmuyor.Ne görüntü ne de performasn bakımından bir fark yaratmıyor.

Bu arada arkadaşlar custom game için çok az harita var.Nasıl arttırabiliriz bunları, var mıdır bir sitesi?

• evet oyunu en büyük eksisi çok az multi map i olması, oyunda şimdilik anda daha çok campaign üzerine düşülmüş, illaki en yakın xpack de yada büyük bir pacthde birçok yeni map eklenecektir.
  • @ateş ve güneş

E-posta attım.
  • arkadaşlar kedinin ciğere baktığı gibi sizi izliyorum başka seçeneğim yok, benim yerimede oynayın
  • arkadaslar ben bu oyunu yıllardır bekliyorum heroes 4 beni cok sardı
    BİLGİSAYAR GEREKSİNİMLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: patron92

arkadaslar ben bu oyunu yıllardır bekliyorum heroes 4 beni cok sardı
    BİLGİSAYAR GEREKSİNİMLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM

Üstte yazdıklarım düşük sistemler açısından bir fikir verebilir.

Oyunun bilgilendirme dosyasında yazan sistem gereksinimi şöyle:

Windows 2000/Nt/Xp (Xp önerilir)
    1.5ghz Pentium 4 ya da Athlon (2.4ghz Intel veya dengi Amd önerilir.) (Tabii pek çok oyunda olduğu gibi 1.5ghz altında da çalışacaktır. Özellikle Tualatin gibi son seri yüksek hızlı p3'lerin oyunlarda ilk seri p4'lerden başarılı olabildiğini düşünürsek)
    Bellek: 512mb (1gb önerilir dememiş. Katılıyorum:)
    Ekran kartı: 64mb (128mb önerilir) Dx 9.0 uyumlu (Desteklemesi gerekmiyor.)
    Ses kartı: Dx 9.0 uyumlu
    Directx yazılım sürümü: Dx 9.0c ya da yükseği (cd içinde)
    Dvd-Rom: 4x
    Sabit Disk: 2gb boş alan (1,38gb yer kaplıyor ancak sanırım düzgün çalışabilirlik için gerekli boş alanı da katmış.)
    Desteklenen görüntü yongaları:
    Nvidia Geforce 3/4/Fx/6/7 (2/4 mx serileri desteklenmiyor)
    Ati Radeon 8500/9000/x/x1 serisi
    Buradan anladığımız kart kesinlikle sm 1.1 (1.3 de olabilir), yani dx 8.1 desteklemek durumunda.
    Bazı yongalar çalıştırsa da sorun çıkarabilir diyor. Bir kısmı sonradan destekleyebilir türü bir şeyler de yazılmış. Kısacası sık sorulan sorular içinhttp://support.ubi.com sitesine bakılması isteniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Mayıs 2006; 16:53:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

@ateş ve güneş

E-posta attım.

Aldım e-postayı ve teşşekkür ettim.
  • beyler ben bu sistemle kasmadan oynayabilir miyim

p4 2.6ghz

512 ddr ram

128 mb nvidia fx 5200

bakalım benimde uykum yok artık sabahatan akşama akşaamdan sabaha kadar bunu oynarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

beyler ben bu sistemle kasmadan oynayabilir miyim

p4 2.6ghz

512 ddr ram

128 mb nvidia fx 5200

bakalım benimde uykum yok artık sabahatan akşama akşaamdan sabaha kadar bunu oynarım

O ekran kartıyla çok zor.
  • Ben eskiden rpg lere güler geçerdim ama silkroad sayesinde rpg ile tanıştım şimdi ilk olarak hangi oyun indireyim rpg olarak.En güzeli hangisidir forumda baktığım kadarıyla bi de oblivion var.Hangisini alayım.
  • 128mb radeon 9550se le de zor olurmu
  • Oyunun zorluğunun ayarlanması pek iyi olmamış gibi. Yani zorluğu yapay zeka ile sağlayacakları yerde, rakibe avantaj sağlayacak hilelere başvurmuşlar.

Mesela benim kalemi alan adama hemen saldırıyorum (sadece bir tur zaman sonunda), kalde olmayana iki update i yapmış ve oradan da çok pahalı olan birimlerden fazla sayıda çıkarmış, ya da senin en güçlü üniten dandik bir ok yiyincebazen kağıt gibi yanabiliyor.

Ayrıca iyi gözlemledim, bilgisayarın oyuncusu harita da creatureslere saldırıyor, içlerinde hayvani zor olanlar da var, ve adamı kontrol ettiğimde, maşallah hiç kayıp vermediğin görüyorum.

Bunlar biraz can sıkıcı noktalar olmuş oyuna dair.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

beyler ben bu sistemle kasmadan oynayabilir miyim

p4 2.6ghz

512 ddr ram

128 mb nvidia fx 5200

Ayrıntı ve/veya çözünürlük düşürme durumunda pek sorun olacağını sanmıyorum.

quote:

128mb radeon 9550se le de zor olurmu

64bit olması kötü etki yapacak olsa da durum üstte belirttiğim gibi olacaktır. Oyunda dx 9.0 efektine pek rastlamadım. (Belki kalede en yüksek ayrıntılarda görülen güneşin parlama anı sm 2.0 (dx9) olabilir) Bu sebeple 128bit Fx 5200 ayarı hız vereceğini sanıyorum (dx 9 çok olsaydı fx geri kalacaktı).

--------

Az önce kartı piksel shader 1.4, verteks shader 1.1 kullanacak şekilde ayarlayarak oyuna girdim. Ne gırafiklerde, ne de hızda hiçbir değişiklik olmadı (Bahsettiğim güneşin parlama durumu da aynen mevcuttu). Su gırafiklerine bakmadım ama sm 2.0 kullanacak kadar kaliteli değiller.

Daha sonra tekrar 2.0 konumuna getirdim ve 410/540 olan 9550 128bit'i 250/400'e çektim.

(arkada pek çok internet explorer penceresi ve virüs yazılımı her denememde açıktı.)

Ana menüde 50-51 olan kare/sn 35-38'e düştü. İlk ana görevin ikinci bölümüne girdim. Kaleye strateji haritasından baktığımda 410/540 hızında (dik kamera açısıyla) ortalama 60 olan kare/sn 40 civarına indi (Kalenin bulunduğu bölge nispeten boş olduğundan değerler yüksek idi. Diğer kesimlerde daha az fark oldu).

Sonrasında kalenin içine girdim. 410/540 iken 50 olan kare/sn 250/400'de de neredeyse hiç düşmedi. Sadece güneşin parlaması esnasında 410/540'da gene bir değişiklik olmazken düşük değerde 40'a (en az) indi.

(İnsanların kalesinde bol bina olduğundan işlemci sınırlıyor.)

Sanırım ekran kartı/işlemci önemi açısından basitçe bir fikir vermiştir.

2.66@2.76 p4 (nw) ve 266mhz 512mb bellek ile denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Haziran 2006; 0:52:47 >

• yeni bir ekran kartı almanın zamanı geçeli asırlar olmuş hey gidi günler hey neler oynardım bu ekran kartıyla hala da oynuom gerçi ama eski tadı kalmadı yazın çalışıyım bari de ekran kartı ram falan alıyım
  • multıplayer ı cok bayık oluyor. herkez sırayla oynadıgı ıcın.savasları otomatık mı yapalım?.savasları otomatık yaparsak oyunun yarızevkınden mahrum kalıcaz.multıye akıcıcozum nasıl ?
  • saolun dostlarım
  • Oyunu daha alamadım ama demoyu oynadım eski bir heroes oyuncusu olarak demoyu çok beğendim inşallah oyunuda şu finaller bir geçsin en kısa zamanda edinicem
  • manyak bi oyun oyunu tüm derinlikleriyle takip edecem
  • unstoppable sen h3 te multi oynamadın heralde tek bilgisayarda bence hiç bayıcı degil hatta gayetde zevkli h5 e de koymuşlarmı tek bilgisayarda multi oynama seçenegini bu arada oyun turn tabanlı oldugu için akıcı çözum malesef olmaz(demek istedigim age of gibi bişi istiyosan bu oyunu oynamamanı tavsiye ederim çunku farklı bişi heroes)
  • hot seat var yine, ancak ip bağlantısını kaldırmışlar, ubi serverları üzerinden oynanıyor şimdilik sadece online için, yada eski teknik hamachi ile lan üzerinden..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.