Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
68.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende burdayım
  • Arkadaşlar oynayanlar oyun içi resim koyabilirmi birkaç tane.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos

bugün aldım oyunu bence gayet güzel olmuş biraz daha yaratık ve ırk çeşidi olsa dahh ii olurdu
    ancak benim 9550 le rahat oynanmıo en düşükle en yüksek ayarında aynı oranda takılıo sürücü güncellicem belki ondandır
    bide arkadaşar konunun dışında olacak ama asus 9550 128 ge ye hangi sürücüyü yüklicem ben

Sürücünün performansı çok etkiliyeceğini zannetmiyorum ama yinede denemek lazım.

Sürücü secmene gerek yok ati'nin sitesinden en yeni sürücüyü indirmen yeterli

yükledim hiç bir fark olmadı benim ekran kartı yenileme vaktim gelmişde geçio bile

• oynayanlar benim soruma bi cvp ersinler yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

oynayanlar benim soruma bi cvp ersinler yaw

soru neydi ki?
  • ilk sayfaya bakmanı tavsiye ederim
  • Böyle bişey senin tower yeni ismi ile Academy

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate

Resimler kardeşimin makinasından alınma, 6600gt ve 2ghz deki bi athlon ile, pek bir sorun olmadan oynuyordu.

• obaaa kardeş çok dehşet yaa eyw valla hemen inse keşke zaten duyar duymaz indirmeye başladımda anca iner gerçi şu 18 hazirandan önce kurmıcam malum biliyosunuz öss var ve ben kurarsam dayanamayacagımı biliyorum bi de castle dan bikaç resimler koyarsan çok hoş olur oda abimin kalesidirde(angelın oldugu kale,biliyosunuzdurda yinede sölim dedim)hadi eyw
  • Oyun bence çok başarılı. Bazı eksikleri olduğu doğru.Ama bence 3'ü aratmaz. Performans olarak sorun çekenler olmuş. Bende bir sorun yok ancak benim sistemde kasmaması da normal denebilir. Optimizasyon sorunu olabilmesi muhtamel.. Ama ilerde yama ile her sistemde daha iyi çalışmasını sağlayacaklarına inanıyorum. Zira bilgisayarı kasacak çokta birşey gözükmüyor. Benim görüşüme göre bu oyun sıra tabanlı oyunların tekrar doğuşu olacaktır.
  • çok eski bi heroes fanı olarak ne umutlarla aldım heroes 5i ancak ati 9600 kartımla gerçekten inanılmaz kasıyo ancak very low da rahat oluyo ama o da keyif vermedi bana. Ayrıca bilemiyorum full detayda nasıl oluyor ancak ben bu 3D işinden pek hoşlandım desem yalan olur :( çok daha güzel olabilirdi bence bu efsane oyun...
  • Benden de bir resim

(Savaştan Çıkmış Halim)

• Buda kalelerin Level'lara göre güç durumları

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Süper, bir ara ben de indi.... eeeee... alırım... İnşallah 3.nün modifikasyonlusu gibi bir oyundur.

bende alım snn gibi biran once
  • Biraz önce Heroes 5 imi postacı getirdi ,Limited Edition altın parayı bulamadık ama olsun ,heyecanla kuruyorum oyunu he he......
  • Ya oyun gusel uniteler guzel ortam Oyun ortamı güzel mapler az ama güzel ama cok kasış oyun ati radeon 9550 256mb lık kartımla kasıyo anımasyonları kısamıyoruz hadı onu gecelım grafikleri düsüremiyoruz çözünürlük düşüyo ama fazla bisi deil oda 640.480 ha oynamısız ha oynamamısız bi cozum bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenas

Ya oyun gusel uniteler guzel ortam Oyun ortamı güzel mapler az ama güzel ama cok kasış oyun ati radeon 9550 256mb lık kartımla kasıyo anımasyonları kısamıyoruz hadı onu gecelım grafikleri düsüremiyoruz çözünürlük düşüyo ama fazla bisi deil oda 640.480 ha oynamısız ha oynamamısız bi cozum bilen varmı ?

aynı sorun bende de var bana göre oyunla ilgili bi problem bu yoksa neden bu kadar kasar anlamış deilm öyle aman aman grafik yok sonuçta :( ne oyunlar oynadık kasmadan homm5 kasacağı tuttu :( en kısa zmnda bi patchle fln düzeltilir umarım
  • Homm III Armagedon balde işte serinin en iyi oyunu
  • bence shadow of the death daha guzeldi herneyse orası ayrı yaw bende indircemde 128mb 9550le hiç oynayamam yaw ben ozaman mutlaka bi patch çıkması lazım
  • Bütün ayarları low yapsanız da kasıyormu?Bu nasıl iş ya. Okadar optimizasyon sorunu yok gibi gözüküyor? Eğer böyle birşey varsa gerçektende kesin bir yama çıkartırlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.